FARINA, Vittorio
FARINA, Vittorio
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
1-Methylcyclopropene Delays Ripening and Improves Postharvest Quality of White Flesh Loquat
2015-01-01 Liguori, G.; Barone, E.; Farina, V.; Inglese, P.
Aloe-based edible coating to maintain quality of fresh-cut italian pears (Pyrus communis L.) during cold storage
2021-12-16 Passafiume R.; Gugliuzza G.; Gaglio R.; Busetta G.; Tinebra I.; Sortino G.; Farina V.
Analysis of aroma compounds of nine autochthonous and non-autochthonous loquat cultivars grown in Sicily
2021-11-11 Planeta D.; Farina V.; Bambina P.; Tinebra I.; Passafiume R.; Cinquanta L.; Corona O.
Attitudine alla frigo-conservazione di frutti di pesco (Prunus Persica L. Batsch) a polpa bianca
2014-01-01 Farina, V; Liguori, G; Sortino, G; Inglese, P
ATTITUDINE ALLA FRIGOCONSERVAZIONE DI TRE VARIETÀ DI PESCO Prunus Persica (L.) BATSCH A POLPA BIANCA
2012-01-01 Liguori,G;Farina,V;Inglese,P;
Attitudine alla trasformazione in sidro di varietà di mele autoctone siciliane
2011-01-01 Farina, V.; Mineo, V.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L.; Planeta, D.
Avocado “born in Sicily”, gli agricoltori scommettono su questa produzione
2021-02-01 Ilenia Tinebra, Dario Scuderi, Francesco D’Ippolito, Alessandro Ruggeri, Eristanna Palazzolo, Vittorio Farina
Calcium Ascorbate Coating Improves Postharvest Quality and Storability of Fresh-Cut Slices of Coscia and Abate Fétel Pears (Pyrus communis L.)
2022-03-01 Allegra, Alessio; Inglese, Paolo; Guccione, Eugenia; Farina, Vittorio; Sortino, Giuseppe
Caratteristiche pomologiche e sensoriali di frutti di melo coltivati in regime biologico.
2010-01-01 FARINA, V; Mossad Abdel Maksoud, A; Mazzaglia, A; Lanza, CM
Caratteristiche qualitative di frutti di Lici (Litchi Chinensis) coltivati nella Sicilia Nord-Orientale
2012-01-01 Padoan D; Farina V; Ferlito B; Barone F; Palazzolo E
Caratteristiche qualitative di frutti di Mango (Mangifera Indica L.) sottoposti a frigo-conservazione
2012-01-01 Farina V; Corona O; Mineo V; D’Asaro A; Barone F
Caratterizzazione chimico-fisica e sensoriale di frutti di mango (Mangifera indica L.) coltivati in Sicilia .
2013-01-01 Farina, V; Mazzaglia, A; Padoan, D; Barone, F
Caratterizzazione qualitativa e della frazione aromatica dei frutti in diverse cultivar di albicocco
2007-01-01 FARINA, V; VOLPE, G; AVELLONE, G; FILIZZOLA, F
Caratterizzazione qualitativa e della frazione aromatica dei frutti in diverse cultivar di albicocco
2007-01-01 FARINA, V; VOLPE, G; AVELLONE, G; FILIZZOLA, F
Changes in ascorbic acid content in fresh cut Sicilian yellow-flesh peaches during post harvest and in fresh cuts.
2013-01-01 Todaro, A; Farina, V; Inglese, P; Allegra, A
Changes in ascorbic acid content in fresh cut sicilian yellow-flesh peaches.
2015-01-01 Todaro, A.; Farina, V.; Inglese, P.; Allegra, A.
Changes In Physico-Chemical Traits and Enzymes Oxidative System During Cold storage Of ‘Formosa’ Papaya Fresh Cut Fruits Grown In The Mediterranean Area (Sicily)
2020-11-25 Adiletta, G; Di Matteo, M; Albanese, D; Farina, V; Cinquanta, L; Corona, O; Magri, A; Petriccione, M
Changes in quality parameters and volatile aroma compounds in "Fairtime" Peach during fruit development and ripening.
2007-01-01 AGOZZINO P; AVELLONE G; FILIZZOLA F; FARINA V; LO BIANCO R
CHEMICAL AND SENSORY CHARACTERISTICS OF FIVE LOQUAT CULTIVARS
2015-01-01 Piva, G.; D'Asaro, A.; Fretto, S.; Farina, V.; Mazzaglia, A.
Chemical-physical and nutritional characteristics of mature-green and mature-ripe 'Kensington Pride' mango fruit cultivated in Mediterranean area during cold storage
2017-01-01 Farina, V.*; D'Asaro, A.; Mazzaglia, A.; Gianguzzi, G.; Palazzolo, E.