MIGLIORE, Giuseppina
MIGLIORE, Giuseppina
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
"Rationally Local": Consumer Participation in Alternative Food Chains
2015-01-01 Cembalo, L.; Lombardi, A.; Pascucci, S.; Dentoni, D.; Migliore, G.; Verneau, F.; Schifani, G.
A ricardian analysis of the impact of climate change on permanent crops in a mediterranean region
2019-01-01 Migliore G.; Zinnanti C.; Schimmenti E.; Borsellino V.; Schifani G.; Di Franco C; Asciuto A.
Adesso anche la Sicilia strizza l'occhio ai GAS
2013-01-01 Schifani, G; Migliore, G
An exploratory analysis of website quality in the agrifood sector: The case of extra virgin olive oil
2018-01-01 Borsellino, Valeria*; Zinnanti, Cinzia; Migliore, Giuseppina; Di Franco, Caterina Patrizia; Schimmenti, Emanuele
Analisi della ruralità in una regione ad obiettivo Convergenza: il caso studio della Sicilia
2008-01-01 Asciuto Antoni; Di Franco Catarina Patrizia; Migliore Giuseppina
Analisi territoriale della ruralità.
2008-01-01 ASCIUTO A; G MIGLIORE
Are "good guys" more likely to participate in local agriculture?
2015-01-01 Lombardi, A.; Migliore, G.; Verneau, F.; Schifani, G.; Cembalo, L.
Are alternative food networks winning strategies to increase organic SMEs profitability? Evidence from a case study
2020-01-01 Testa R.; Galati A.; Schifani G.; Crescimanno M.; Di Trapani A.M.; Migliore G.
Are Farmers in Alternative Food Networks Social Entrepreneurs? Evidence from a Behavioral Approach
2015-01-01 Migliore, G.; Schifani, G.; Romeo, P.; Hashem, S.; Cembalo, L.
Assessing the economic profitability of Paulownia as a biomass crop in Southern Mediterranean area
2022-02-15 Testa R.; Schifani G.; Rizzo G.; Migliore G.
Beyond Alternative Food Networks: Understanding Motivations to Participate in Orti Urbani in Palermo
2019-01-01 Migliore G.; Romeo P.; Testa R.; Schifani G.
Bioenergy chain building: a collective action perspective
2014-01-01 Cembalo L; Caracciolo F; Migliore G; Lombardi A; Schifani G
Can Dried Fruits Replace Unhealthy Snacking among Millennials? An Empirical Study on Dried Fruit Consumption in Italy
2023-04-23 Testa R.; Rizzo G.; Schifani G.; Tinebra I.; Farina V.; Vella F.; Migliore G.
Chemical–Physical, sensory analyses and consumers’ quality perception of local vs. imported loquat fruits: a sustainable development perspective
2020-01-01 Testa R; Migliore G; Schifani G; Tinebra I; Farina V
Consumer interest towards tropical fruit: factors affecting avocado fruit consumption in Italy
2017-01-01 Giuseppina Migliore* , Vittorio Farina, Salvatore Tinervia, Giovanni Matranga, Giorgio Schifani
Consumers in Postmodern Society and Alternative Food Networks: The Organic Food Fairs Case in Sicily
2012-01-01 Cembalo, L; Migliore, G; Schifani, G
Consumers’ Willingness to Pay for Agri-Food Products Delivered with Electric Vehicles in the Short Supply Chains
2023-01-01 Galati A.; Migliore G.; Thrassou A.; Schifani G.; Rizzo G.; Adamashvili N.; Crescimanno M.
Consumers’ willingness to pay for natural food: evidence from an artefactual field experiment
2018-01-01 Migliore, Giuseppina*; Borrello, Massimiliano; Lombardi, Alessia; Schifani, Giorgio
Conventions of quality in consumer preference toward local honey in southern Italy
2016-01-01 Schifani, G.; Romeo, P.; Dara Guccione, G.; Schimmenti, E.; Columba, P.; Migliore, G.
Cooperation in Rural Areas as a Local System Development Opportunity
2017-01-01 Schimmenti, Emanuele; Collura, Giovanni Battista; Migliore, Giuseppina; Di Franco, Caterina; Asciuto, Antonio; Borsellino, Valeria