Cinquanta, Luciano
Dettaglio
Cinquanta, Luciano
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
Pubblicazioni
Risultati 1 - 20 di 130 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Data di pubblicazione | Titolo | Autori | Tipologia | Autore(i) | File | |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2003 | A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Di Matteo, M.; Cinquanta, L.; Galiero, G.; Crescitelli, S. | riservati |
2 | 2006 | A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life | Cinquanta, Luciano ; | 10 - Proceedings::0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) | Cuccurullo, G.; Sorrentino, G.; Cinquanta, L.; DI MATTEO, M. | - |
3 | 2012 | A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Corduas, M.; Cinquanta, L.; Ievoli, C. | riservati |
4 | 2004 | Active packaging of fish products | Cinquanta, Luciano ; | 10 - Proceedings::0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) | Albanese, D.; Cinquanta, L.; DI MATTEO, M. | - |
5 | 2005 | An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results | Cinquanta, Luciano ; | 10 - Proceedings::0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) | Lamberti, N.; Ardia, L.; Cinquanta, L.; Albanese, D.; DI MATTEO, M. | - |
6 | 11-nov-2021 | Analysis of aroma compounds of nine autochthonous and non-autochthonous loquat cultivars grown in Sicily | PLANETA, Diego ; FARINA, Vittorio ; BAMBINA, Paola ; TINEBRA, Ilenia ; PASSAFIUME, Roberta ; Cinquanta, Luciano ; CORONA, Onofrio | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Planeta D.; Farina V.; Bambina P.; Tinebra I.; Passafiume R.; Cinquanta L.; Corona O. | Open Access |
7 | 2013 | Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Cinquanta, L.; D, A.; A, F.; G LA, F.; M DI, M. | riservati |
8 | 2003 | Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione | Cinquanta, Luciano ; | 10 - Proceedings::0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) | Esti, M.; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F. | - |
9 | 2000 | Aspetti qualitativi di castagne trasformate | Cinquanta, Luciano ; | 10 - Proceedings::0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) | Albanese, D.; Cinquanta, L.; DI MATTEO, M.; Naddeo, C. | - |
10 | 2020 | Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet | Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Panfili G.; Niro S.; Bufano A.; D'Agostino A.; Fratianni A.; Paura B.; Falasca L.; Cinquanta L. | riservati |
11 | 1999 | Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. | Cinquanta, Luciano ; | 10 - Proceedings::0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) | DE GIORGI, A.; DE MARTINO, E.; Palmieri, L.; DI MATTEO, M.; Cinquanta, L.; Donsi', G. | - |
12 | 25-nov-2020 | Changes In Physico-Chemical Traits and Enzymes Oxidative System During Cold storage Of ‘Formosa’ Papaya Fresh Cut Fruits Grown In The Mediterranean Area (Sicily) | FARINA, Vittorio ; Cinquanta, Luciano ; CORONA, Onofrio ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Adiletta, G; Di Matteo, M; Albanese, D; Farina, V; Cinquanta, L; Corona, O; Magri, A; Petriccione, M | Open Access |
13 | 30-gen-2021 | Chemical composition and microencapsulation suitability of sumac (Rhus coriaria L.) fruit extract | BRUNO, Maurizio ; Cinquanta, Luciano ; GERACI, Anna ; SCHICCHI, Rosario ; CORONA, Onofrio | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Grassia M.; Sarghini F.; Bruno M.; Cinquanta L.; Scognamiglio M.; Pacifico S.; Fiorentino A.; Geraci A.; Schicchi R.; Corona O. | riservati |
14 | 2004 | Coating chocolate: characterization and stability prevision | Cinquanta, Luciano ; | 10 - Proceedings::0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) | DI MATTEO, M.; Albanese, D.; Russo, L.; Cinquanta, L.; DEL VAGLIO, M. | - |
15 | 2020 | The color of dried fruit through the color analysis sensor | PLANETA, Diego ; CORONA, Onofrio ; TODARO, Aldo ; Cinquanta, Luciano | 02 - Contributo in volume::2.07 Contributo in atti di convegno pubblicato in volume | Planeta, D., Corona, O., Todaro, A., Cinquanta, L. | riservati |
16 | 2019 | Combined membrane process for dealcoholization of wines: Osmotic distillation and reverse osmosis | CORONA, Onofrio ; Cinquanta, Luciano | 02 - Contributo in volume::2.07 Contributo in atti di convegno pubblicato in volume | Russo, P.; Liguori, L.; Corona, O.; Albanese, D.; Matteo, M.; Cinquanta, L. | Open Access |
17 | 2019 | Comparing different processing methods in apple slice drying. Part 1. Performance of microwave, hot air and hybrid methods at constant temperatures | CORONA, Onofrio ; Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Cuccurullo G.; Metallo A.; Corona O.; Cinquanta L. | riservati |
18 | 2019 | Comparing different processing methods in apple slice drying. Part 2 solid-state Fast Field Cycling 1H-NMR relaxation properties, shrinkage and changes in volatile compounds | CONTE, Pellegrino ; MICALIZZI, Anna ; Cinquanta, Luciano ; CORONA, Onofrio | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Conte P.; Cuccurullo G.; Metallo A.; Micalizzi A.; Cinquanta L.; Corona O. | riservati |
19 | - | Compositions and Sensory Characterization of Olive Oils from CentralWestern Sicily | Cinquanta, Luciano ; PLANETA, Diego ; CORONA, Onofrio | 06 - Intervento a convegno non pubblicato::6.3 Poster non pubblicato | Cinquanta, L.; Planeta, D.; Marino, P.; Corona, O. | Open Access |
20 | 1996 | Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | M., E.; Cinquanta, L.; A, C.; Trivisonno, M.; E., L.; G., G. | - |