Cinquanta, Luciano

Cinquanta, Luciano  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 133 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2003 A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying Cinquanta L + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista -
- A multivariate statistical and relaxometry approach to study the provenance and traceability of dairy products Elena PiacenzaDelia Chillura MartinoLuciano CinquantaPellegrino ContePaolo Lo Meo 06 - Intervento a convegno non pubblicato::6.2 Abstract non pubblicato Elena Piacenza; Delia Chillura Martino; Luciano Cinquanta; Pellegrino Conte; Paolo Lo Meo
1-gen-2007 A procedure to achieve fine control in MW processing of foods CINQUANTA L + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista G. CUCCURULLO; G. SORRENTINO; CINQUANTA L
1-gen-2006 A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
1-gen-2012 A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes CINQUANTA, Luciano + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista -
1-gen-2004 Active packaging of fish products CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
25-mag-2022 Alginate-based coatings charged with hydroxyapatite and quercetin for fresh-cut papaya shelf life Cinquanta, L + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Montone, AMI; Malvano, F; Pham, PL; Cinquanta, L; Capparelli, R; Capuano, F; Albanese, D
1-gen-2005 An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
11-nov-2021 Analysis of aroma compounds of nine autochthonous and non-autochthonous loquat cultivars grown in Sicily Planeta D.Farina V.Bambina P.Tinebra I.Passafiume R.Cinquanta L.Corona O. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Planeta D.; Farina V.; Bambina P.; Tinebra I.; Passafiume R.; Cinquanta L.; Corona O.
1-gen-2013 Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating CINQUANTA L + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista -
1-gen-2003 Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
1-gen-2000 Aspetti qualitativi di castagne trasformate CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
1-gen-2020 Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet Cinquanta L. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Panfili G.; Niro S.; Bufano A.; D'Agostino A.; Fratianni A.; Paura B.; Falasca L.; Cinquanta L.
1-gen-1999 Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
25-nov-2020 Changes In Physico-Chemical Traits and Enzymes Oxidative System During Cold storage Of ‘Formosa’ Papaya Fresh Cut Fruits Grown In The Mediterranean Area (Sicily) Farina, VCinquanta, LCorona, O + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Adiletta, G; Di Matteo, M; Albanese, D; Farina, V; Cinquanta, L; Corona, O; Magri, A; Petriccione, M
30-gen-2021 Chemical composition and microencapsulation suitability of sumac (Rhus coriaria L.) fruit extract Bruno M.Cinquanta L.Geraci A.Schicchi R.Corona O. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Grassia M.; Sarghini F.; Bruno M.; Cinquanta L.; Scognamiglio M.; Pacifico S.; Fiorentino A.; Geraci A.; Schicchi R.; Corona O.
1-gen-2004 Coating chocolate: characterization and stability prevision CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
1-gen-2019 Combined membrane process for dealcoholization of wines: Osmotic distillation and reverse osmosis Corona O.Cinquanta L. + 02 - Contributo in volume::2.07 Contributo in atti di convegno pubblicato in volume Russo P.; Liguori L.; Corona O.; Albanese D.; Matteo M.D.; Cinquanta L.
1-gen-2019 Comparing different processing methods in apple slice drying. Part 1. Performance of microwave, hot air and hybrid methods at constant temperatures Corona O.Cinquanta L. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Cuccurullo G.; Metallo A.; Corona O.; Cinquanta L.
1-gen-2019 Comparing different processing methods in apple slice drying. Part 2 solid-state Fast Field Cycling 1H-NMR relaxation properties, shrinkage and changes in volatile compounds Conte P.Micalizzi A.Cinquanta L.Corona O. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Conte P.; Cuccurullo G.; Metallo A.; Micalizzi A.; Cinquanta L.; Corona O.