Cinquanta, Luciano

Cinquanta, Luciano  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 139 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
20-mar-2023 1H NMR-Based Metabolomics to Assess the Impact of Soil Type on the Chemical Composition of Nero d'Avola Red Wines Bambina, PaolaSpinella, AlbertoLo Papa, GiuseppeChillura Martino, Delia FrancescaLo Meo, PaoloCorona, OnofrioCinquanta, LucianoConte, Pellegrino 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Bambina, Paola; Spinella, Alberto; Lo Papa, Giuseppe; Chillura Martino, Delia Francesca; Lo Meo, Paolo; Corona, Onofrio; Cinquanta, Luciano; Conte, Pellegrino
20-mar-2024 A Comparative Study between Beeswax and Glycerol Monostearate for Food-Grade Oleogels Cinquanta, Luciano + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Malvano, Francesca; Albanese, Donatella; Cinquanta, Luciano; Liparoti, Sara; Marra, Francesco
1-gen-2003 A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying Cinquanta L + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista -
- A multivariate statistical and relaxometry approach to study the provenance and traceability of dairy products Elena PiacenzaDelia Chillura MartinoLuciano CinquantaPellegrino ContePaolo Lo Meo 06 - Intervento a convegno non pubblicato::6.2 Abstract non pubblicato Elena Piacenza; Delia Chillura Martino; Luciano Cinquanta; Pellegrino Conte; Paolo Lo Meo
1-gen-2007 A procedure to achieve fine control in MW processing of foods CINQUANTA L + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista G. CUCCURULLO; G. SORRENTINO; CINQUANTA L
1-gen-2006 A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
1-gen-2012 A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes CINQUANTA, Luciano + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista -
1-gen-2004 Active packaging of fish products CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
25-mag-2022 Alginate-based coatings charged with hydroxyapatite and quercetin for fresh-cut papaya shelf life Cinquanta, L + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Montone, AMI; Malvano, F; Pham, PL; Cinquanta, L; Capparelli, R; Capuano, F; Albanese, D
1-gen-2005 An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
11-nov-2021 Analysis of aroma compounds of nine autochthonous and non-autochthonous loquat cultivars grown in Sicily Planeta D.Farina V.Bambina P.Tinebra I.Passafiume R.Cinquanta L.Corona O. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Planeta D.; Farina V.; Bambina P.; Tinebra I.; Passafiume R.; Cinquanta L.; Corona O.
1-gen-2013 Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating CINQUANTA L + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista -
1-gen-2003 Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
1-gen-2000 Aspetti qualitativi di castagne trasformate CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
1-gen-2020 Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet Cinquanta L. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Panfili G.; Niro S.; Bufano A.; D'Agostino A.; Fratianni A.; Paura B.; Falasca L.; Cinquanta L.
1-gen-1999 Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
25-nov-2020 Changes In Physico-Chemical Traits and Enzymes Oxidative System During Cold storage Of ‘Formosa’ Papaya Fresh Cut Fruits Grown In The Mediterranean Area (Sicily) Farina, VCinquanta, LCorona, O + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Adiletta, G; Di Matteo, M; Albanese, D; Farina, V; Cinquanta, L; Corona, O; Magri, A; Petriccione, M
30-gen-2021 Chemical composition and microencapsulation suitability of sumac (Rhus coriaria L.) fruit extract Bruno M.Cinquanta L.Geraci A.Schicchi R.Corona O. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Grassia M.; Sarghini F.; Bruno M.; Cinquanta L.; Scognamiglio M.; Pacifico S.; Fiorentino A.; Geraci A.; Schicchi R.; Corona O.
1-gen-2004 Coating chocolate: characterization and stability prevision CINQUANTA L + 10 - Proceedings::Proceedings -
1-gen-2019 Combined membrane process for dealcoholization of wines: Osmotic distillation and reverse osmosis Corona O.Cinquanta L. + 02 - Contributo in volume::2.07 Contributo in atti di convegno pubblicato in volume Russo P.; Liguori L.; Corona O.; Albanese D.; Matteo M.D.; Cinquanta L.