PLANETA, Diego
PLANETA, Diego
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
A Method to Discriminate Between the Candida stellata and Saccharomyces cerevisiae in Mixed Fermentation on WLD and Lysine Agar Media
2011-01-01 Di Maio, S; Polizzotto, G; Planeta, D; Oliva, D
Acidi grassi, steroli e componenti antiossidanti di oli di oliva vergini siciliani da cultivar minori e neglette
2007-01-01 MINEO V; PLANETA D; FINOLI C; GIULIANO S
Analysis of aroma compounds of nine autochthonous and non-autochthonous loquat cultivars grown in Sicily
2021-11-11 Planeta D.; Farina V.; Bambina P.; Tinebra I.; Passafiume R.; Cinquanta L.; Corona O.
Analysis of the filtration efficiency of white wines using different filter aids
2010-01-01 Catania, P; Vallone, M; Planeta, D; Pipitone, F
Approccio multiplo per l’indagine del microbiota dominante negli impasti acidi tradizionali siciliani
2011-01-01 Settanni, L; Francesca, N; Sannino, C; Planeta, D; Moschetti, G
Aspetti della qualità microbiologica di olive da mensa commercializzate sfuse
2004-01-01 FRANZETTI L; FINOLI C; PLANETA D
Aspetti sulla qualità microbiologica delle olive da mensa commercializzate sfuse
2003-01-01 Franzetti L; Planeta, D.; Finoli, C.
Assessment of Postharvest Dehydration Kinetics and Skin Mechanical Properties of “Muscat of Alexandria” Grapes by Response Surface Methodology
2016-01-01 Corona, O.; Torchio, F.; Giacosa, S.; Río Segade, S.; Planeta, D.; Gerbi, V.; Squadrito, M.; Mencarelli, F.; Rolle, L.
Attitudine alla trasformazione in sidro di varietà di mele autoctone siciliane
2011-01-01 Farina, V.; Mineo, V.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L.; Planeta, D.
Characterization of monovarietal Sicilian olive oils
2006-01-01 PLANETA D; MINEO V; CORONA O; MONTALBANO A
Cherry Tomato Drying: Sun Versus Convective Oven
2021-01-01 Vincenzo Alfeo, Diego Planeta, Salvatore Velotto, Rosa Palmeri, Aldo Todaro.
Compositions and Sensory Characterization of Olive Oils from CentralWestern Sicily
Cinquanta, L.; Planeta, D.; Marino, P.; Corona, O.
Composizione polifenolica e maturazione di vin “Nero d’Avola” prodotti nell’ambiente della Sicilia occidentale
2012-01-01 Corona, O; Squadrito, M; Ferracane, F; Planeta, D; Todaro, A; Spagna, G
Contained in polyphenols of sicilian table olives
2006-01-01 PLANETA D; MINEO V; CORONA O; MONTALBANO A
Contaminanti chimici e microbiologici nel tonno
2009-01-01 PLANETA, D; MOSCHETTI, G; FINOLI, C; SETTANNI, L
Correlazione tra indici di freschezza e tecniche di pesca artigianali (“a cianciolo”) di specie di pesce azzurro (E. Encrasicolus, S. Pilchardus)
2012-01-01 Alberio, G; Todaro, A; Corona, O; Planeta, D; Spagna, G
COVID-19 and the Dairy and Meat Supply Chain
2022-03-06 Massimo Todaro, Antonino Di Grigoli, Diego Planeta, Adriana Bonanno
Dry cherry tomato: innovation from studies on isotherms
2014-01-01 Todaro, A; Alfeo, V; Palmeri, R; Corona, O; Planeta, D; Rizza, G; Spagna, G
Dynamics of pistachio oils by proton nuclear magnetic resonance relaxtion dispersion
2011-01-01 Conte, P; Mineo, V; Bubici, S; De Pasquale, C; Aboud, F; Maccotta, A; Planeta, D; Alonzo, G
Ecologia delle popolazioni lattiche associate alle farine di frumento e studio delle attitudini tecnologiche per la produzione di impasti acidi
2013-01-01 Alfonzo, A; Ventimiglia, G; Di Gerlando, R; Planeta, D; Corona, O; Miceli, A; Francesca, N; Portolano, B; Moschetti, G; Settanni, L