The Coronavirus health emergency and the lockdown adopted in Italy and many countries are head-hitting in the agricultural and agri-food sectors

Massimo Todaro, A.D.G. (2022). COVID-19 and the Dairy and Meat Supply Chain. In G. Campisi, Mocciaro Li Destri, A, C. Amenta (a cura di), COVID-19 and Communities. The University of Palermo’s Voices and Analyses During the Pandemic (pp. 199-205). Springer [10.1007/978-3-030-88622-6_25].

COVID-19 and the Dairy and Meat Supply Chain

Massimo Todaro
;
Antonino Di Grigoli;Diego Planeta;Adriana Bonanno
2022-03-06

Abstract

The Coronavirus health emergency and the lockdown adopted in Italy and many countries are head-hitting in the agricultural and agri-food sectors
6-mar-2022
Settore AGR/19 - Zootecnica Speciale
Settore AGR/18 - Nutrizione E Alimentazione Animale
Settore AGR/15 - Scienze E Tecnologie Alimentari
Massimo Todaro, A.D.G. (2022). COVID-19 and the Dairy and Meat Supply Chain. In G. Campisi, Mocciaro Li Destri, A, C. Amenta (a cura di), COVID-19 and Communities. The University of Palermo’s Voices and Analyses During the Pandemic (pp. 199-205). Springer [10.1007/978-3-030-88622-6_25].
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Covid19 and Communities ABonanno ADi Grigoli DPlaneta MTodaro.pdf

Solo gestori archvio

Tipologia: Versione Editoriale
Dimensione 5.41 MB
Formato Adobe PDF
5.41 MB Adobe PDF   Visualizza/Apri   Richiedi una copia

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10447/557054
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact