GUGINO, Ignazio Maria

GUGINO, Ignazio Maria  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
6-ago-2023 A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer Francesca N.Pirrone A.Gugino I.Prestianni R.Naselli V.Settanni L.Todaro A.Maggio A.Porrello A.Bruno M.Farina V.Passafiume R.Alfonzo A.Moschetti G.Gaglio R. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Francesca N.; Pirrone A.; Gugino I.; Prestianni R.; Naselli V.; Settanni L.; Todaro A.; Guzzon R.; Maggio A.; Porrello A.; Bruno M.; Farina V.; Passafiume R.; Alfonzo A.; Moschetti G.; Gaglio R.
22-feb-2023 Evaluation of biscuits obtained from novel composite flour containing Maiorca malt flour Benanti, AlessiaRabie Ashkezary, MansourGugino, Ignazio MariaTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Benanti, Alessia; Rabie Ashkezary, Mansour; Gugino, Ignazio Maria; Canale, Michele; Yeganehzad, Samira; Todaro, Aldo
1-mar-2024 Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality Gugino, Ignazio MariaAlfeo, VincenzoAshkezary, Mansour RabiePirrone, AntoninoFrancesca, NicolaTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gugino, Ignazio Maria; Alfeo, Vincenzo; Ashkezary, Mansour Rabie; Marconi, Ombretta; Pirrone, Antonino; Francesca, Nicola; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Todaro, Aldo
7-mar-2023 The effect of different technologies in Pomegranate jam preparation on the phenolic compounds, vitamin C and antioxidant activity Alfeo, VincenzoGugino, Ignazio M.Fallico, BiagioTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Velotto, Salvatore; Palmeri, Rosa; Alfeo, Vincenzo; Gugino, Ignazio M.; Fallico, Biagio; Spagna, Giovanni; Todaro, Aldo