GUGINO, Ignazio Maria
GUGINO, Ignazio Maria
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer
2023-08-06 Francesca N.; Pirrone A.; Gugino I.; Prestianni R.; Naselli V.; Settanni L.; Todaro A.; Guzzon R.; Maggio A.; Porrello A.; Bruno M.; Farina V.; Passafiume R.; Alfonzo A.; Moschetti G.; Gaglio R.
Evaluation of biscuits obtained from novel composite flour containing Maiorca malt flour
2023-02-22 Benanti, Alessia; Rabie Ashkezary, Mansour; Gugino, Ignazio Maria; Canale, Michele; Yeganehzad, Samira; Todaro, Aldo
Extending shelf-life of fresh-cut apples using manna from ash tree (Fraxinus angustifolia) as natural antioxidant agent in comparision with calcium ascorbate
2024-05-01 Alessio, Allegra; Eugenia, Guccione; Casales, Fabrizio Giuseppe; Gimenez, Maria José; Alessandra, Gallotta; Gugino, Ignazio Maria; Daniela, Pampinella; Giuseppe, Sortino
Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality
2024-03-01 Gugino, Ignazio Maria; Alfeo, Vincenzo; Ashkezary, Mansour Rabie; Marconi, Ombretta; Pirrone, Antonino; Francesca, Nicola; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Todaro, Aldo
The effect of different technologies in Pomegranate jam preparation on the phenolic compounds, vitamin C and antioxidant activity
2023-03-07 Velotto, Salvatore; Palmeri, Rosa; Alfeo, Vincenzo; Gugino, Ignazio M.; Fallico, Biagio; Spagna, Giovanni; Todaro, Aldo
Data di pubblicazione | Titolo | Autori | Tipologia | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|---|
6-ago-2023 | A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer | Francesca N.Pirrone A.Gugino I.Prestianni R.Naselli V.Settanni L.Todaro A.Maggio A.Porrello A.Bruno M.Farina V.Passafiume R.Alfonzo A.Moschetti G.Gaglio R. + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Francesca N.; Pirrone A.; Gugino I.; Prestianni R.; Naselli V.; Settanni L.; Todaro A.; Guzzon R.; Maggio A.; Porrello A.; Bruno M.; Farina V.; Passafiume R.; Alfonzo A.; Moschetti G.; Gaglio R. | |
22-feb-2023 | Evaluation of biscuits obtained from novel composite flour containing Maiorca malt flour | Benanti, AlessiaRabie Ashkezary, MansourGugino, Ignazio MariaTodaro, Aldo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Benanti, Alessia; Rabie Ashkezary, Mansour; Gugino, Ignazio Maria; Canale, Michele; Yeganehzad, Samira; Todaro, Aldo | |
1-mag-2024 | Extending shelf-life of fresh-cut apples using manna from ash tree (Fraxinus angustifolia) as natural antioxidant agent in comparision with calcium ascorbate | Alessio, AllegraEugenia, GuccioneCasales, Fabrizio GiuseppeGugino, Ignazio MariaDaniela, PampinellaGiuseppe, Sortino + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Alessio, Allegra; Eugenia, Guccione; Casales, Fabrizio Giuseppe; Gimenez, Maria José; Alessandra, Gallotta; Gugino, Ignazio Maria; Daniela, Pampinella; Giuseppe, Sortino | |
1-mar-2024 | Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality | Gugino, Ignazio MariaAlfeo, VincenzoAshkezary, Mansour RabiePirrone, AntoninoFrancesca, NicolaTodaro, Aldo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Gugino, Ignazio Maria; Alfeo, Vincenzo; Ashkezary, Mansour Rabie; Marconi, Ombretta; Pirrone, Antonino; Francesca, Nicola; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Todaro, Aldo | |
7-mar-2023 | The effect of different technologies in Pomegranate jam preparation on the phenolic compounds, vitamin C and antioxidant activity | Alfeo, VincenzoGugino, Ignazio M.Fallico, BiagioTodaro, Aldo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Velotto, Salvatore; Palmeri, Rosa; Alfeo, Vincenzo; Gugino, Ignazio M.; Fallico, Biagio; Spagna, Giovanni; Todaro, Aldo |