GUGINO, Ignazio Maria

GUGINO, Ignazio Maria  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.021 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
6-ago-2023 A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer Francesca N.Pirrone A.Gugino I.Prestianni R.Naselli V.Settanni L.Todaro A.Maggio A.Porrello A.Bruno M.Farina V.Passafiume R.Alfonzo A.Moschetti G.Gaglio R. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Francesca N.; Pirrone A.; Gugino I.; Prestianni R.; Naselli V.; Settanni L.; Todaro A.; Guzzon R.; Maggio A.; Porrello A.; Bruno M.; Farina V.; Passafiume R.; Alfonzo A.; Moschetti G.; Gaglio R.
1-feb-2025 ANALYSIS AND CHARACTERIZATION OF SICILIAN OLD LANDRACES OF CEREALS TO ADDRESS AT MALTING INDUSTRY GUGINO, Ignazio Maria 04 - Tesi di dottorato::4.2 Tesi di dottorato -
22-feb-2023 Evaluation of biscuits obtained from novel composite flour containing Maiorca malt flour Benanti, AlessiaRabie Ashkezary, MansourGugino, Ignazio MariaTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Benanti, Alessia; Rabie Ashkezary, Mansour; Gugino, Ignazio Maria; Canale, Michele; Yeganehzad, Samira; Todaro, Aldo
1-gen-2025 Exploring the diversity of native Lachancea thermotolerans strains isolated by sugary extracts from manna ash to modulate the flavour of sour beers Pirrone, AntoninoNaselli, VincenzoPrestianni, RosarioSeminerio, VeneraGugino, Ignazio MariaViola, EnricoAmato, FilippoPorrello, AntonellaTodaro, AldoMaggio, AntonellaBruno, MaurizioGaglio, RaimondoSettanni, LucaSchicchi, RosarioMoschetti, GiancarloFrancesca, NicolaAlfonzo, Antonio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Pirrone, Antonino; Naselli, Vincenzo; Prestianni, Rosario; Seminerio, Venera; Gugino, Ignazio Maria; Viola, Enrico; Amato, Filippo; Porrello, Antonella; Todaro, Aldo; Maggio, Antonella; Bruno, Maurizio; Gaglio, Raimondo; Settanni, Luca; Radici, Carmelo; Guzzon, Raffaele; Schicchi, Rosario; Moschetti, Giancarlo; Francesca, Nicola; Alfonzo, Antonio
1-mag-2024 Extending shelf-life of fresh-cut apples using manna from ash tree (Fraxinus angustifolia) as natural antioxidant agent in comparision with calcium ascorbate Alessio, AllegraEugenia, GuccioneCasales, Fabrizio GiuseppeGugino, Ignazio MariaDaniela, PampinellaGiuseppe, Sortino + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alessio, Allegra; Eugenia, Guccione; Casales, Fabrizio Giuseppe; Gimenez, Maria José; Alessandra, Gallotta; Gugino, Ignazio Maria; Daniela, Pampinella; Giuseppe, Sortino
1-mar-2024 Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality Gugino, Ignazio MariaAlfeo, VincenzoAshkezary, Mansour RabiePirrone, AntoninoFrancesca, NicolaTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gugino, Ignazio Maria; Alfeo, Vincenzo; Ashkezary, Mansour Rabie; Marconi, Ombretta; Pirrone, Antonino; Francesca, Nicola; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Todaro, Aldo
1-gen-2023 Technological and Organoleptic Parameters of Craft Beer Fortified with Powder of the Culinary–Medicinal Mushroom Pleurotus eryngii Cirlincione F.Pirrone A.Gugino I. M.Todaro A.Naselli V.Francesca N.Alfonzo A.Mirabile G.Ferraro V. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Cirlincione F.; Pirrone A.; Gugino I.M.; Todaro A.; Naselli V.; Francesca N.; Alfonzo A.; Mirabile G.; Ferraro V.; Balenzano G.; Gargano M.L.
7-mar-2023 The effect of different technologies in Pomegranate jam preparation on the phenolic compounds, vitamin C and antioxidant activity Alfeo, VincenzoGugino, Ignazio M.Fallico, BiagioTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Velotto, Salvatore; Palmeri, Rosa; Alfeo, Vincenzo; Gugino, Ignazio M.; Fallico, Biagio; Spagna, Giovanni; Todaro, Aldo