CRAPARO, Valentina
CRAPARO, Valentina
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Diversity of Saccharomyces cerevisiae strains associated to racemes of Grillo grape variety
2020-01-01 Alfonzo A.; Francesca N.; Matraxia M.; Craparo V.; Naselli V.; Mercurio V.; Moschetti G.
Effects of different yeast strains, nutrients and glutathione-rich inactivated yeast addition on the aroma characteristics of Catarratto wines
2021-01-01 Alfonzo A.; Prestianni R.; Gaglio R.; Matraxia M.; Maggio A.; Naselli V.; Craparo V.; Badalamenti N.; Bruno M.; Vagnoli P.; Settanni L.; Moschetti G.; Francesca N.
Monitoring commercial starter culture development in presence of red grape pomace powder to produce polyphenol-enriched fresh ovine cheeses at industrial scale level
2021-01-01 Barbaccia P.; Busetta G.; Matraxia M.; Sutera A.M.; Craparo V.; Moschetti G.; Francesca N.; Settanni L.; Gaglio R.