CRAPARO, Valentina

CRAPARO, Valentina  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

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Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
26-set-2023 Application of Candida boidinii and Candida norvegica to improve the quality and safety of Nocellara del Belice table olives processed through Castelvetrano-style technology. Alfonzo AntonioPrestianni RosarioPirrone AntoninoCraparo ValentinaSeminerio VeneraSettanni LucaFrancesca NicolaGiancarlo Moschetti + 02 - Contributo in volume::2.08 Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Alfonzo Antonio; Prestianni Rosario; Pirrone Antonino; Craparo Valentina; Seminerio Venera; La Croce Francesco; Settanni Luca; Francesca Nicola; Giancarlo Moschetti
6-ott-2023 Application of technological protocols on an industrial scale to improve Seville-style table olive production in Italy and Spain Alfonzo A.Craparo V.Prestianni R.Naselli V.Seminerio V.Pirrone A.Settanni L.Moschetti G.Francesca N. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alfonzo A.; Craparo V.; Prestianni R.; Naselli V.; Seminerio V.; Pirrone A.; La Croce F.; Settanni L.; Moschetti G.; Francesca N.
1-gen-2020 Diversity of Saccharomyces cerevisiae strains associated to racemes of Grillo grape variety Alfonzo A.Francesca N.Matraxia M.Craparo V.Naselli V.Mercurio V.Moschetti G. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alfonzo A.; Francesca N.; Matraxia M.; Craparo V.; Naselli V.; Mercurio V.; Moschetti G.
1-gen-2021 Effects of different yeast strains, nutrients and glutathione-rich inactivated yeast addition on the aroma characteristics of Catarratto wines Alfonzo A.Prestianni R.Gaglio R.Matraxia M.Maggio A.Naselli V.Craparo V.Badalamenti N.Bruno M.Settanni L.Moschetti G.Francesca N. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alfonzo A.; Prestianni R.; Gaglio R.; Matraxia M.; Maggio A.; Naselli V.; Craparo V.; Badalamenti N.; Bruno M.; Vagnoli P.; Settanni L.; Moschetti G.; Francesca N.
1-gen-2021 Monitoring commercial starter culture development in presence of red grape pomace powder to produce polyphenol-enriched fresh ovine cheeses at industrial scale level Barbaccia P.Busetta G.Matraxia M.Craparo V.Moschetti G.Francesca N.Settanni L.Gaglio R. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Barbaccia P.; Busetta G.; Matraxia M.; Sutera A.M.; Craparo V.; Moschetti G.; Francesca N.; Settanni L.; Gaglio R.