Viola, E., Manuguerra, S., Naselli, V., Pirrone, A., Guzzon, R., Craparo, V., et al. (2025). INFLUENCE OF THE EARLY ADDITION OF BIO-ACTIVATORS ON LAG PHASE DURATION THROUGHOUT THE FIRST HOURS OF ALCOHOLIC FERMENTATION. In 46th World Congress of Vine and Wine. 23rd General Assembly of the OIV 16-20 June 2025, Chișinău, Republic of Moldova. Book of abstracts (pp. 157-159).
INFLUENCE OF THE EARLY ADDITION OF BIO-ACTIVATORS ON LAG PHASE DURATION THROUGHOUT THE FIRST HOURS OF ALCOHOLIC FERMENTATION
Enrico Viola
;Simona Manuguerra;Vincenzo Naselli;Antonino Pirrone;Valentina Craparo;Azzurra Vella;Riccardo Savastano;Filippo Amato;Venera Seminerio;Davide Alongi;Micaela Carusi;Irene Dolce;Valeria Guarrasi;Giulio Perricone;Giancarlo Moschetti;Antonio Alfonzo;Concetta Messina;Nicola Francesca;Nicola Francesca;Daniele Oliva;Luca Settanni;Raimondo Gaglio
2025-01-01
File in questo prodotto:
| File | Dimensione | Formato | |
|---|---|---|---|
|
2025-755_Viola_book of abstract.pdf
Solo gestori archvio
Tipologia:
Versione Editoriale
Dimensione
236.32 kB
Formato
Adobe PDF
|
236.32 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.


