INGLESE, Paolo
INGLESE, Paolo
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
1-Methylcyclopropene Delays Ripening and Improves Postharvest Quality of White Flesh Loquat
2015-01-01 Liguori, G.; Barone, E.; Farina, V.; Inglese, P.
A survey of carbon sequestration potential of orchards and vineyards in Italy
2016-01-01 Scandellari, F; Caruso, G; Liguori, G; Meggio, F; Palese, MA; Zanotelli, D; Celano, G; Gucci, R; Inglese, P; Pitacco, A; Tagliavini, M
Agricoltura Blu:La via italiana dell'agricoltura conservativa.Principi, tecnologie e metodi per una produzione sostenibile a cura di Michele Pisante
2008-01-01 INGLESE P
Agrumi
2012-01-01 Tribulato, E; Inglese, P
Alberi e arbusti delle Madonie
2023-05-01 Schicchi, R.; Inglese P.
An oxygen monitoring and control system inside a malaxation machine to improve extra virgin olive oil quality
2013-01-01 Catania, P; Vallone, M; Pipitone, F; Inglese, P; Aiello, G; La Scalia, G
Arboricoltura generale
2012-01-01 Sansavini, S; Costa, G; Gucci, R; Inglese, P; Ramina, A; Xiloyannis, C
Assessment of the wind influence on spray application using an artificial vineyard
2011-01-01 Catania, P; Inglese, P; Pipitone, F; Vallone, M
Atti del X Convegno AISSA La valorizzazione del territorio agrario e il controllo del degrado del suolo
2012-01-01 Inglese, P; Sortino G;
Attitudine alla frigo-conservazione di frutti di pesco (Prunus Persica L. Batsch) a polpa bianca
2014-01-01 Farina, V; Liguori, G; Sortino, G; Inglese, P
ATTITUDINE ALLA FRIGOCONSERVAZIONE DI TRE VARIETÀ DI PESCO Prunus Persica (L.) BATSCH A POLPA BIANCA
2012-01-01 Liguori,G;Farina,V;Inglese,P;
Attitudine dei suoli alle colture di nicchia. Il ficodindia
2006-01-01 INGLESE P; SCALENGHE R
Cactus pear (O. ficus-indica (L.) Mill.) fruit production: Ecophysiology, orchard and fresh-cut fruit management
2015-01-01 Liguori G.; Inglese P.
Cactus Pear: Gift of the New World
2009-01-01 INGLESE P
Calcium Ascorbate Coating Improves Postharvest Quality and Storability of Fresh-Cut Slices of Coscia and Abate Fétel Pears (Pyrus communis L.)
2022-03-01 Allegra, Alessio; Inglese, Paolo; Guccione, Eugenia; Farina, Vittorio; Sortino, Giuseppe
Carbon sequestration potential of Italian orchards and vineyards
2017-01-01 Scandellari F; Liguori G; Caruso G; Meggio F; Inglese P; Gucci R; Pitacco A; Celano G; Tagliavini M
Changes in ascorbic acid content in fresh cut Sicilian yellow-flesh peaches during post harvest and in fresh cuts.
2013-01-01 Todaro, A; Farina, V; Inglese, P; Allegra, A
Changes in ascorbic acid content in fresh cut sicilian yellow-flesh peaches.
2015-01-01 Todaro, A.; Farina, V.; Inglese, P.; Allegra, A.
Changes in Biochemical and Bioactive Compounds in Two Red Grape Cultivars during Ripening and Cold Storage
2024-02-28 Moradi S.; Koushesh Saba M.; Sadeghi S.; Inglese P.; Liguori G.
Changes in enzymes involved in photosynthesis and other metabolic processes in the fruit of Opuntia ficus-indica during growth and ripening
2011-01-01 Walker, RP; Famiani, F; Baldicchi, A; Cruz-Castillo, JC; Inglese, P