SEMINERIO, Venera

SEMINERIO, Venera  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
26-set-2023 Application of Candida boidinii and Candida norvegica to improve the quality and safety of Nocellara del Belice table olives processed through Castelvetrano-style technology. Alfonzo AntonioPrestianni RosarioPirrone AntoninoCraparo ValentinaSeminerio VeneraSettanni LucaFrancesca NicolaGiancarlo Moschetti + 02 - Contributo in volume::2.08 Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Alfonzo Antonio; Prestianni Rosario; Pirrone Antonino; Craparo Valentina; Seminerio Venera; La Croce Francesco; Settanni Luca; Francesca Nicola; Giancarlo Moschetti
6-ott-2023 Application of technological protocols on an industrial scale to improve Seville-style table olive production in Italy and Spain Alfonzo A.Craparo V.Prestianni R.Naselli V.Seminerio V.Pirrone A.Settanni L.Moschetti G.Francesca N. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alfonzo A.; Craparo V.; Prestianni R.; Naselli V.; Seminerio V.; Pirrone A.; La Croce F.; Settanni L.; Moschetti G.; Francesca N.
5-lug-2023 Effect of Glucose and Inactivated Yeast Additions on the Fermentation Performances of Lactiplantibacillus pentosus OM13 during the Production of Nocellara del Belice Table Olives Alfonzo A.Francesca N.Naselli V.Gaglio R.Corona O.Seminerio V.Settanni L.Moschetti G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alfonzo A.; Francesca N.; Naselli V.; Gaglio R.; Corona O.; Seminerio V.; Settanni L.; La Croce F.; Moschetti G.
1-gen-2009 Potential exploitation of lysozyme in the winemaking of Sicilian wines from “organic grapes” FRANCESCA, NicolaSEMINERIO, VeneraPIRRONE, LuigiMOSCHETTI, Giancarlo + 01 - Contributo in rivista::1.13 Abstract in rivista APONTE, M; BLAIOTTA, G; FRANCESCA, N; SEMINERIO, V; PIRRONE, L; MOSCHETTI, G
27-lug-2024 Technological affinity index for interaction between lactic acid bacteria and Saccharomyces cerevisiae strains to modulate the fruity and floreal aroma of Catarratto wines Naselli, VincenzoPirrone, AntoninoViola, EnricoCraparo, ValentinaPorrello, AntonellaMaggio, AntonellaSeminerio, VeneraSettanni, LucaMoschetti, GiancarloFrancesca, NicolaAlfonzo, Antonio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Naselli, Vincenzo; Pirrone, Antonino; Viola, Enrico; Craparo, Valentina; Porrello, Antonella; Maggio, Antonella; Seminerio, Venera; Rocca, Giuseppe; Notarbartolo, Giuseppe; Krieger-Weber, Sibylle; Vagnoli, Paola; Weidmann, Stéphanie; Guzzon, Raffaele; Settanni, Luca; Moschetti, Giancarlo; Francesca, Nicola; Alfonzo, Antonio
28-giu-2024 The use of a specific glutathione-rich inactivated yeast to protect organic Catarratto grape must and wine from oxidation in the pre-fermentative phase Viola, EnricoNaselli, VincenzoPrestianni, RosarioMatraxia, MichelePirrone, AntoninoCraparo, ValentinaSeminerio, VeneraPorrello, AntonellaBadalamenti, NataleMaggio, AntonellaSettanni, LucaMoschetti, GiancarloFrancesca, NicolaAlfonzo, Antonio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Viola, Enrico; Naselli, Vincenzo; Prestianni, Rosario; Matraxia, Michele; Pirrone, Antonino; Craparo, Valentina; Seminerio, Venera; Vagnoli, Paola; Porrello, Antonella; Badalamenti, Natale; Maggio, Antonella; Settanni, Luca; Moschetti, Giancarlo; Francesca, Nicola; Alfonzo, Antonio
26-set-2023 Use of Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae isolated from manna ash products to improve quality of loquat beer Pirrone AntoninoPrestianni RosarioNaselli VincenzoFarina VittorioMaggio AntonellaSeminerio VeneraAlfonzo AntonioFrancesca Nicola + 02 - Contributo in volume::2.08 Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Pirrone Antonino; Prestianni Rosario; Naselli Vincenzo; Farina Vittorio; Guzzon Raffaele; Porello Antonella; Maggio Antonella; Seminerio Venera; Alfonzo Antonio; Francesca Nicola