TORNAMBÈ, Gabriele
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.158
EU - Europa 2.790
AS - Asia 781
AF - Africa 42
OC - Oceania 6
SA - Sud America 6
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 4
Totale 6.787
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.150
IT - Italia 1.075
FI - Finlandia 515
CN - Cina 510
UA - Ucraina 439
SG - Singapore 197
DE - Germania 144
IE - Irlanda 144
SE - Svezia 113
GB - Regno Unito 111
FR - Francia 100
RU - Federazione Russa 43
CI - Costa d'Avorio 35
KR - Corea 25
BE - Belgio 21
RO - Romania 16
ES - Italia 15
IQ - Iraq 12
CZ - Repubblica Ceca 11
NL - Olanda 11
CH - Svizzera 10
IL - Israele 9
IN - India 7
CA - Canada 6
LB - Libano 6
HR - Croazia 5
AU - Australia 4
EU - Europa 4
GR - Grecia 4
PL - Polonia 4
UZ - Uzbekistan 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
AT - Austria 3
BR - Brasile 3
HK - Hong Kong 3
MA - Marocco 3
EC - Ecuador 2
JP - Giappone 2
KE - Kenya 2
MX - Messico 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PT - Portogallo 2
BY - Bielorussia 1
CL - Cile 1
DK - Danimarca 1
DZ - Algeria 1
MT - Malta 1
PK - Pakistan 1
RS - Serbia 1
SA - Arabia Saudita 1
SC - Seychelles 1
TR - Turchia 1
Totale 6.787
Città #
Chandler 278
Fairfield 271
Ashburn 267
Woodbridge 238
Jacksonville 233
Houston 184
Wilmington 176
Singapore 159
Dublin 140
Palermo 140
Medford 125
Ann Arbor 120
Cambridge 97
Seattle 87
Nanjing 85
Princeton 79
Tulsa 61
Des Moines 58
Dearborn 57
Beijing 50
Shenyang 48
New York 46
Boardman 45
Jinan 37
Helsinki 35
Abidjan 34
Nanchang 33
Hebei 32
Milan 32
Rome 28
Catania 27
Columbus 27
Quadri 25
Seongnam 25
Venice 25
Changsha 24
Los Angeles 24
Tianjin 21
Brussels 20
Verona 20
Zhengzhou 20
Jiaxing 18
San Diego 18
Hangzhou 17
Napoli 17
Washington 17
Ningbo 16
Altamura 13
Ludwigshafen am Rhein 13
Arbil 12
Fuzhou 12
Padova 12
Falkenstein 11
Lawrence 11
Taiyuan 11
Taizhou 11
Agrigento 10
Antea 10
Bari 10
Falls Church 10
Auburn Hills 9
Bologna 9
Düsseldorf 9
Florence 9
Guangzhou 9
Kilburn 9
Naples 9
Cropani 8
Lanzhou 8
Saint Petersburg 8
Bremen 7
Catanzaro 7
Giardinello 7
Gioia Tauro 7
Málaga 7
Redwood City 7
Roseto Degli Abruzzi 7
Viterbo 7
Ceglie Messapica 6
Haikou 6
Orange 6
Santa Clara 6
Shanghai 6
Dallas 5
Kumar 5
Kunming 5
Nancy 5
Sassari 5
Torre del Greco 5
Bitonto 4
Brescia 4
Centro 4
Hefei 4
Messina 4
Montesilvano Marina 4
Pignola 4
Redmond 4
Serra 4
Tappahannock 4
Trieste 4
Totale 4.029
Nome #
Effetti della specie foraggera e della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino. 282
Persistence of wild Streptococcus thermophilus strains on wooden vat and during the manufacture of a traditional Caciocavallo type cheese 177
Effects of continuous and rotational grazing of different forage species on ewe milk production 163
Influenza del genotipo per l'alfa s1 caseina sulla qualità del latte di capre Maltesi 157
Intake and milk production of goats grazing sulla forage under different stocking rates 155
Effect of legume grains as a source of dietary protein on the quality of organic lamb meat 152
Effect of farming system and cheesemaking technology on the physicochemical characteristics, fatty acid profile, and sensory properties of Caciocavallo Palermitano cheese 148
Preliminary Evaluation of the Influence of Traditional Dairy Plant Equipment on the Microbiological Quality of “Caciocavallo Palermitano” Cheese 143
Effects of feeding green forage of sulla (Hedysarum coronarium L.) on lamb growth and carcass and meat quality. 138
Endocrine and ovarian response after a 2-day controlled suckling and eCG treatment in lactating rabbit does 136
Effetto del regime alimentare delle bovine sulla composizione in acidi grassi del formaggio Caciocavallo Palermitano 131
Utilization of mulberry leaves (Morus latifolia cv. Kokusou 21) in diets for dairy ewes 131
La destagionalizzazione della produzione lattiero casearia degli ovini in Sicilia 126
Proceedings of the ASPA 18th Congress, Palermo, June 9-12, 2009 122
Influence of fresh forage-based diets and alfaS1-casein (CSN1S1) genotype on nutrient intake and productive, metabolic, and hormonal responses in milking goats 120
Effect of production systems on a sensory characteristics of PDO Cantal cheese 114
Quality evaluation of cheese from raw or pasteurized milk of ewes grazing sulla forage (Hedysarum coronarium L.) for different daily time 112
Effect of stocking rate on selective behaviour and milk production of Girgentana goats grazing a ryegrass and berseem clover mixture 106
Indagine microbiologica sulla lavorazione artigianale del Caciocavallo Palermitano. 103
Effetti del pascolamento della sulla e/o della loiessa per 8 o 24 ore sul comportamento alimentare e sulla produzione lattiero-casearia di pecore Comisane 102
Feed intake, milk composition and cheese-making properties in Girgentana grazing goats with different genotype at as1-casein and k-casein 101
Changes in terpene content in milk from pasture-fed cows. 100
Both 48-hour doe-litter separation and 2-day controlled suckling improved fertility of 11-day lactating does similarly to 20 IU of PMSG 99
Effects of feeding regime on nutritional and aromatic characteristics of Caciocavallo Palermitano cheese 95
Impiego di granelle di leguminose in alternativa alla soia nella produzione di carne ovina biologica 94
Relationships between dietary factors and milk urea nitrogen level in goats grazing herbaceous pasture 94
Energy intake effects at pasture on milk production and coagulation properties in girgentana goats with different as1-cn genotypes 90
Effetti della tecnologia tradizionale di caseificazione sulle caratteristiche microbiologiche e organolettiche del Caciocavallo Palermitano 90
Influenza del tipo di salatura sulle caratteristiche del Pecorino Siciliano DOP 89
Comportamento alimentare al pascolo per 8 o 24 ore in funzione della risorsa utilizzata 88
Influenza della specie foraggera pascolata sulla produzione di latte ovino 87
L’impiego alimentare di orzo germinato nella produzione di latte ovino biologico 84
Effetti del sistema di allevamento e della tecnologia di caseificazione sulla qualità del caciocavallo palermitano: prime valutazioni 82
Regime alimentare e caratteristiche nutrizionali ed aromatiche del Caciocavallo Palermitano 80
Effetto del sistema di allevamento e della tecnologia di caseificazione sulla qualità del caciocavallo palermitano. 80
Use of green sulla forage for feeding 2. Effects on lamb carcass and meat quality 79
Latte tutto l'anno, con gli ovini conviene 78
The maturity stage of the grass affects milk fatty acids of cows grazing a mountain grassland 78
Effets de sources protéiques alternatives au soja sur les performances de croissance et sur la qualité de la viande d'agneaux à 130 jours. 77
Gli ovini al pascolo sulle stoppie producono più latte 76
Integrazione con granelle di leguminose per la produzione di latte ovino biologico 76
Effects of proteic concentrates different from soja-bean on growth performances and meat quality of 130 day lambs. 75
Dietary factors associated with the concentration of milk urea nitrogen in grazing goats 75
Analisi degli isotopi stabili e della composizione acidica per l’identificazione dei formaggi ovini biologici 75
Comparing quality characteristics of “Caciocavallo Palermitano” cheese from traditional and intensive production systems 74
Microbiological characteristics of traditional Caciocavallo Palermitano cheese making 74
Effect of stocking rate on selective behaviour and milk production of girgentana goats grazing a ryegrass and berseem clover mixture 71
Effect of substitution of barley and tickbean to maize and extruded soybean in the diet on milk and cheese from ewes grazing under two different stocking rates. 71
Grazing sulla and/or ryegrass forage for 8 or 24 hours daily. 1. Effects on ewes milk production 70
Transfer of milk fatty acids to Pecorino Siciliano cheese 69
Effects of nutritional level on lactating response of Girgentana goats with different CSN1S1 genotype 69
La gestione dell’alimentazione dei ruminanti in produzione biologica e riflessi sulle proprietà nutraceutiche dei prodotti 69
Addition of Pasture Plant Essential Oil in Milk: Influence on Chemical and Sensory Properties of Milk and Cheese 68
Effect of diet and CSN1S1 genotype on nutritional, productive and metabolic responses of milking Girgentana goats 68
Salvaguardia della tradizione casearia: indagine microbiologica sulla lavorazione tradizionale del Caciocavallo Palermitano 68
Effects of mountain grassland maturity stage and grazing managment on carotenoids in sward and cows’ milk. 67
Influence of the botanical diversity and development stage of mountain pasture on milk fatty acid composition, carotenoids, fat soluble vitamins and sensory properties 65
Effet de la pasteurisation sur les caractéristiques du lait et du fromage de brebis “Comisana” conduites au pâturage de Sulla pendant des durées différentes 65
GRAZING SULLA AND/OR RYEGRASS FORAGE FOR 8 OR 24 HOURS DAILY. 1. EFFECTS ON EWES FEEDING BEHAVIOUR 64
La produzione lattiero-casearia ovina in funzione della durata del pascolamento giornaliero 62
Milk fatty acids of cows grazing a mountain diversified grassland is highly affected by the maturity stage of the grass. 60
Il Caciocavallo Palermitano tra tradizione e innovazione del sistema produttivo 59
Both grass development and grazing management influence milk terpene content. 59
Both grass development stage and grazing management play a major role on milk terpene content. 59
Effect of farming system and cheese making technology on quality traits and fatty acid profile of Caciocavallo Palermitano cheese at different ripening time 59
Effet du système d’élevage et de la technologie fromagère sur les caractéristiques sensorielles du fromage Caciocavallo Palermitano. 56
Effet de la diversité botanique des pâturages de montagne sur le profil en acides gras et les caractéristiques sensorielles des laits. 55
Effet des systèmes de production sur les caractéristiques sensorielles du fromage de Cantal AOC. 54
Valorisation des productions laitieres et fromageres ovines fermieres en dessaisonnalisant des agnelages 53
Effect of legume grains as dietary protein source on the quality of organic lamb meat 53
Zootecnia: uno studio per l’integrazione alimentare con granelle prodotte localmente. 52
Utilizzo del pisello proteico in alternativa alla farina di estrazione di soia in un allevamento biologico di bovine da latte 51
Effetti della dieta sul profilo acidico del latte di capre con diverso genotipo per l’αs1-CN. 51
Etude pour l’application du Protocole Welfare Quality® dans des élevages bovins laitiers en Sicile 50
Effet de l’addition dans le lait d’une huile essentielle de plantes de prairie naturelle sur les caractéristiques sensorielles de fromages de type Cantal. 48
Lo stadio di sviluppo dell’erba e la tecnica di pascolamento giocano un ruolo sul contenuto in terpeni del latte. 48
Mode de pâturage et empreinte terpénique du lait. 44
Effects of grazing Trifolium subterraneum and Lolium multiflorum in various proportions on forage intake and milk production of dairy ewes 42
Effet des systèmes de production sur les caractéristiques sensorielles du fromage de Cantal AOC. 39
Totale 6.946
Categoria #
all - tutte 23.934
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 23.934


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020673 0 0 0 0 0 0 135 64 118 99 189 68
2020/2021792 30 101 25 82 91 18 82 22 113 40 83 105
2021/2022825 100 172 18 31 33 32 31 33 92 76 37 170
2022/2023933 96 86 15 84 117 160 55 79 134 20 65 22
2023/2024544 32 68 37 42 62 122 45 33 9 42 7 45
2024/2025472 23 23 43 173 83 96 31 0 0 0 0 0
Totale 6.946