TORNAMBÈ, Gabriele
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.815
EU - Europa 2.552
AS - Asia 535
SA - Sud America 6
OC - Oceania 5
AF - Africa 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 4
Totale 5.921
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.807
IT - Italia 906
FI - Finlandia 485
CN - Cina 479
UA - Ucraina 439
IE - Irlanda 141
DE - Germania 116
SE - Svezia 113
GB - Regno Unito 103
FR - Francia 90
RU - Federazione Russa 43
BE - Belgio 42
KR - Corea 25
RO - Romania 16
ES - Italia 15
IQ - Iraq 12
CZ - Repubblica Ceca 11
CH - Svizzera 10
CA - Canada 6
IN - India 6
LB - Libano 6
HR - Croazia 5
AT - Austria 4
AU - Australia 4
EU - Europa 4
UZ - Uzbekistan 4
BR - Brasile 3
GR - Grecia 3
EC - Ecuador 2
KE - Kenya 2
MX - Messico 2
NL - Olanda 2
PL - Polonia 2
PT - Portogallo 2
BY - Bielorussia 1
CI - Costa d'Avorio 1
CL - Cile 1
DK - Danimarca 1
DZ - Algeria 1
JP - Giappone 1
MT - Malta 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PK - Pakistan 1
RS - Serbia 1
TR - Turchia 1
Totale 5.921
Città #
Chandler 278
Fairfield 271
Woodbridge 238
Jacksonville 233
Houston 184
Wilmington 176
Dublin 140
Medford 125
Ann Arbor 120
Palermo 119
Ashburn 101
Cambridge 97
Nanjing 85
Seattle 83
Princeton 79
Tulsa 61
Des Moines 58
Dearborn 57
Beijing 48
Shenyang 48
Boardman 42
Brussels 41
Jinan 36
Nanchang 33
Hebei 32
Milan 26
Quadri 25
Seongnam 25
Venice 25
Changsha 24
Rome 21
Tianjin 20
Verona 20
Zhengzhou 20
Jiaxing 18
San Diego 18
Hangzhou 17
Napoli 17
Ningbo 16
Altamura 13
Arbil 12
Catania 12
Lawrence 11
Taiyuan 11
Taizhou 11
Agrigento 10
Antea 10
Falls Church 10
Fuzhou 10
Padova 10
Auburn Hills 9
Bari 9
Düsseldorf 9
Florence 9
Guangzhou 8
Lanzhou 8
Saint Petersburg 8
Bremen 7
Giardinello 7
Los Angeles 7
Málaga 7
Naples 7
Redwood City 7
Roseto Degli Abruzzi 7
Ceglie Messapica 6
Haikou 6
Orange 6
Helsinki 5
Kumar 5
Kunming 5
Sassari 5
Torre del Greco 5
Centro 4
Hefei 4
Messina 4
New York 4
Pignola 4
Redmond 4
Serra 4
Tappahannock 4
Assèmini 3
Dallas 3
Ferentino 3
Foggia 3
Francheleins 3
Indiana 3
Montréal 3
Norwalk 3
Porto Empedocle 3
Riva Ligure 3
San Jose 3
San Mateo 3
Sezze 3
Silvi 3
Turin 3
Walnut 3
Yellow Springs 3
Albany 2
Alcamo 2
Arezzo 2
Totale 3.438
Nome #
Persistence of wild Streptococcus thermophilus strains on wooden vat and during the manufacture of a traditional Caciocavallo type cheese 169
Effetti della specie foraggera e della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino. 168
Effects of continuous and rotational grazing of different forage species on ewe milk production 150
Intake and milk production of goats grazing sulla forage under different stocking rates 147
Effect of legume grains as a source of dietary protein on the quality of organic lamb meat 140
Influenza del genotipo per l'alfa s1 caseina sulla qualità del latte di capre Maltesi 135
Effect of farming system and cheesemaking technology on the physicochemical characteristics, fatty acid profile, and sensory properties of Caciocavallo Palermitano cheese 135
Endocrine and ovarian response after a 2-day controlled suckling and eCG treatment in lactating rabbit does 128
Preliminary Evaluation of the Influence of Traditional Dairy Plant Equipment on the Microbiological Quality of “Caciocavallo Palermitano” Cheese 127
Effects of feeding green forage of sulla (Hedysarum coronarium L.) on lamb growth and carcass and meat quality. 127
Utilization of mulberry leaves (Morus latifolia cv. Kokusou 21) in diets for dairy ewes 126
La destagionalizzazione della produzione lattiero casearia degli ovini in Sicilia 115
Effetto del regime alimentare delle bovine sulla composizione in acidi grassi del formaggio Caciocavallo Palermitano 111
Proceedings of the ASPA 18th Congress, Palermo, June 9-12, 2009 110
Influence of fresh forage-based diets and alfaS1-casein (CSN1S1) genotype on nutrient intake and productive, metabolic, and hormonal responses in milking goats 110
Effect of production systems on a sensory characteristics of PDO Cantal cheese 106
Effect of stocking rate on selective behaviour and milk production of Girgentana goats grazing a ryegrass and berseem clover mixture 95
Indagine microbiologica sulla lavorazione artigianale del Caciocavallo Palermitano. 94
Feed intake, milk composition and cheese-making properties in Girgentana grazing goats with different genotype at as1-casein and k-casein 94
Changes in terpene content in milk from pasture-fed cows. 90
Relationships between dietary factors and milk urea nitrogen level in goats grazing herbaceous pasture 89
Both 48-hour doe-litter separation and 2-day controlled suckling improved fertility of 11-day lactating does similarly to 20 IU of PMSG 87
Effects of feeding regime on nutritional and aromatic characteristics of Caciocavallo Palermitano cheese 85
Effetti del pascolamento della sulla e/o della loiessa per 8 o 24 ore sul comportamento alimentare e sulla produzione lattiero-casearia di pecore Comisane 83
Comportamento alimentare al pascolo per 8 o 24 ore in funzione della risorsa utilizzata 81
Influenza della specie foraggera pascolata sulla produzione di latte ovino 80
Impiego di granelle di leguminose in alternativa alla soia nella produzione di carne ovina biologica 78
Influenza del tipo di salatura sulle caratteristiche del Pecorino Siciliano DOP 78
Effetti della tecnologia tradizionale di caseificazione sulle caratteristiche microbiologiche e organolettiche del Caciocavallo Palermitano 78
Latte tutto l'anno, con gli ovini conviene 75
The maturity stage of the grass affects milk fatty acids of cows grazing a mountain grassland 75
Quality evaluation of cheese from raw or pasteurized milk of ewes grazing sulla forage (Hedysarum coronarium L.) for different daily time 75
Effetti del sistema di allevamento e della tecnologia di caseificazione sulla qualità del caciocavallo palermitano: prime valutazioni 75
Energy intake effects at pasture on milk production and coagulation properties in girgentana goats with different as1-cn genotypes 75
Gli ovini al pascolo sulle stoppie producono più latte 73
Regime alimentare e caratteristiche nutrizionali ed aromatiche del Caciocavallo Palermitano 70
Use of green sulla forage for feeding 2. Effects on lamb carcass and meat quality 69
Effets de sources protéiques alternatives au soja sur les performances de croissance et sur la qualité de la viande d'agneaux à 130 jours. 68
Effetto del sistema di allevamento e della tecnologia di caseificazione sulla qualità del caciocavallo palermitano. 68
La gestione dell’alimentazione dei ruminanti in produzione biologica e riflessi sulle proprietà nutraceutiche dei prodotti 68
Effects of proteic concentrates different from soja-bean on growth performances and meat quality of 130 day lambs. 67
Grazing sulla and/or ryegrass forage for 8 or 24 hours daily. 1. Effects on ewes milk production 67
Integrazione con granelle di leguminose per la produzione di latte ovino biologico 66
Microbiological characteristics of traditional Caciocavallo Palermitano cheese making 66
Comparing quality characteristics of “Caciocavallo Palermitano” cheese from traditional and intensive production systems 65
L’impiego alimentare di orzo germinato nella produzione di latte ovino biologico 65
Effect of stocking rate on selective behaviour and milk production of girgentana goats grazing a ryegrass and berseem clover mixture 63
Effects of mountain grassland maturity stage and grazing managment on carotenoids in sward and cows’ milk. 62
Salvaguardia della tradizione casearia: indagine microbiologica sulla lavorazione tradizionale del Caciocavallo Palermitano 62
La produzione lattiero-casearia ovina in funzione della durata del pascolamento giornaliero 61
Influence of the botanical diversity and development stage of mountain pasture on milk fatty acid composition, carotenoids, fat soluble vitamins and sensory properties 61
Dietary factors associated with the concentration of milk urea nitrogen in grazing goats 61
Effect of substitution of barley and tickbean to maize and extruded soybean in the diet on milk and cheese from ewes grazing under two different stocking rates. 60
Effect of diet and CSN1S1 genotype on nutritional, productive and metabolic responses of milking Girgentana goats 60
Transfer of milk fatty acids to Pecorino Siciliano cheese 60
Essential Oil in Milk: Its Influence on Milk and Cheese Chemical and Sensory Properties. 59
GRAZING SULLA AND/OR RYEGRASS FORAGE FOR 8 OR 24 HOURS DAILY. 1. EFFECTS ON EWES FEEDING BEHAVIOUR 58
Il Caciocavallo Palermitano tra tradizione e innovazione del sistema produttivo 57
Effet de la pasteurisation sur les caractéristiques du lait et du fromage de brebis “Comisana” conduites au pâturage de Sulla pendant des durées différentes 55
Analisi degli isotopi stabili e della composizione acidica per l’identificazione dei formaggi ovini biologici 54
Valorisation des productions laitieres et fromageres ovines fermieres en dessaisonnalisant des agnelages 52
Effects of nutritional level on lactating response of Girgentana goats with different CSN1S1 genotype 52
Milk fatty acids of cows grazing a mountain diversified grassland is highly affected by the maturity stage of the grass. 49
Both grass development stage and grazing management play a major role on milk terpene content. 49
Effet du système d’élevage et de la technologie fromagère sur les caractéristiques sensorielles du fromage Caciocavallo Palermitano. 49
Both grass development and grazing management influence milk terpene content. 48
Effet des systèmes de production sur les caractéristiques sensorielles du fromage de Cantal AOC. 47
Effect of farming system and cheese making technology on quality traits and fatty acid profile of Caciocavallo Palermitano cheese at different ripening time 46
Effet de la diversité botanique des pâturages de montagne sur le profil en acides gras et les caractéristiques sensorielles des laits. 45
Zootecnia: uno studio per l’integrazione alimentare con granelle prodotte localmente. 45
Etude pour l’application du Protocole Welfare Quality® dans des élevages bovins laitiers en Sicile 44
Utilizzo del pisello proteico in alternativa alla farina di estrazione di soia in un allevamento biologico di bovine da latte 43
Effetti della dieta sul profilo acidico del latte di capre con diverso genotipo per l’αs1-CN. 43
Lo stadio di sviluppo dell’erba e la tecnica di pascolamento giocano un ruolo sul contenuto in terpeni del latte. 42
Effect of legume grains as dietary protein source on the quality of organic lamb meat 42
Effet de l’addition dans le lait d’une huile essentielle de plantes de prairie naturelle sur les caractéristiques sensorielles de fromages de type Cantal. 40
Effects of grazing Trifolium subterraneum and Lolium multiflorum in various proportions on forage intake and milk production of dairy ewes 38
Mode de pâturage et empreinte terpénique du lait. 36
Effet des systèmes de production sur les caractéristiques sensorielles du fromage de Cantal AOC. 34
Totale 6.080
Categoria #
all - tutte 13.239
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 13.239


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019458 0 0 23 11 6 97 78 9 28 31 95 80
2019/20201.406 212 63 98 72 133 155 135 64 118 99 189 68
2020/2021792 30 101 25 82 91 18 82 22 113 40 83 105
2021/2022825 100 172 18 31 33 32 31 33 92 76 37 170
2022/2023950 96 86 15 84 117 160 56 81 139 21 67 28
2023/2024133 34 69 30 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 6.080