Bonanno, A., DI GRIGOLI, A., Tornambè, G., Formoso, B., Alicata, M., Procida, G., et al. (2004). Effects of feeding regime on nutritional and aromatic characteristics of Caciocavallo Palermitano cheese. Paper presented at 6th Int. Meeting on Mountain Cheeses, “Dairy food biodiversity: flavour and health properties.
Autori: | Bonanno, A.; DI GRIGOLI, A.; Tornambè, G.; Formoso, B.; Alicata, M.; Procida, G.; Manzi, P.; Marconi, S.; Pizzoferrato, L. |
Titolo: | Effects of feeding regime on nutritional and aromatic characteristics of Caciocavallo Palermitano cheese |
Nome del convegno: | 6th Int. Meeting on Mountain Cheeses, “Dairy food biodiversity: flavour and health properties |
Anno del convegno: | Ragusa, Italy, 1-2 giugno |
Data di pubblicazione: | 2004 |
Altre informazioni significative: | Su Atti dei Convegni Scientifici, Cheese Art 2004, CoRFiLaC |
Citazione: | Bonanno, A., DI GRIGOLI, A., Tornambè, G., Formoso, B., Alicata, M., Procida, G., et al. (2004). Effects of feeding regime on nutritional and aromatic characteristics of Caciocavallo Palermitano cheese. Paper presented at 6th Int. Meeting on Mountain Cheeses, “Dairy food biodiversity: flavour and health properties. |
Tipologia: | 0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) |
Appare nelle tipologie: | 0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) |
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