SORTINO, Giuseppe
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.159
EU - Europa 4.348
AS - Asia 1.254
SA - Sud America 65
AF - Africa 55
OC - Oceania 13
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
Totale 11.900
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.097
IT - Italia 2.894
CN - Cina 583
SG - Singapore 428
FI - Finlandia 231
IE - Irlanda 229
DE - Germania 194
GB - Regno Unito 137
UA - Ucraina 103
FR - Francia 101
SE - Svezia 99
RU - Federazione Russa 84
IN - India 71
RO - Romania 70
ES - Italia 45
CA - Canada 37
NL - Olanda 36
TR - Turchia 32
BE - Belgio 29
ID - Indonesia 20
MX - Messico 19
PE - Perù 19
CI - Costa d'Avorio 17
KR - Corea 17
BR - Brasile 16
GR - Grecia 16
PK - Pakistan 13
HK - Hong Kong 12
IR - Iran 11
PT - Portogallo 11
AU - Australia 10
CH - Svizzera 10
CL - Cile 9
TH - Thailandia 9
CO - Colombia 8
HR - Croazia 8
MY - Malesia 8
VN - Vietnam 8
BG - Bulgaria 7
EC - Ecuador 7
UZ - Uzbekistan 7
CZ - Repubblica Ceca 6
EG - Egitto 6
ET - Etiopia 6
JP - Giappone 6
PH - Filippine 6
ZA - Sudafrica 6
AT - Austria 5
DZ - Algeria 5
EU - Europa 5
HU - Ungheria 5
MA - Marocco 5
RS - Serbia 5
TW - Taiwan 5
AL - Albania 4
AR - Argentina 4
BJ - Benin 4
CU - Cuba 4
CY - Cipro 4
IQ - Iraq 4
MT - Malta 4
SY - Repubblica araba siriana 4
NZ - Nuova Zelanda 3
PL - Polonia 3
LT - Lituania 2
LV - Lettonia 2
MD - Moldavia 2
MM - Myanmar 2
NO - Norvegia 2
TG - Togo 2
TZ - Tanzania 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
BD - Bangladesh 1
BY - Bielorussia 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EE - Estonia 1
JM - Giamaica 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LB - Libano 1
LS - Lesotho 1
LU - Lussemburgo 1
NG - Nigeria 1
SI - Slovenia 1
UY - Uruguay 1
VE - Venezuela 1
Totale 11.900
Città #
Fairfield 723
Chandler 636
Ashburn 620
Palermo 538
Wilmington 369
Woodbridge 361
Singapore 343
Houston 337
Seattle 307
Cambridge 265
Ann Arbor 253
Dublin 226
Des Moines 199
Medford 190
Rome 133
Princeton 118
Nanjing 117
Altamura 100
Santa Clara 99
Milan 94
New York 76
Catania 74
San Diego 70
Lawrence 68
Dearborn 55
Beijing 49
Jacksonville 49
Boardman 45
Shenyang 42
Redwood City 38
Bari 37
Jinan 35
Changsha 33
Nanchang 31
Ludwigshafen am Rhein 30
Zhengzhou 29
Bremen 28
Brussels 28
Naples 28
Tianjin 28
Reggio Calabria 27
Hebei 25
Tulsa 25
Ottawa 24
Piscataway 23
London 20
Napoli 20
Turin 20
Columbus 19
Falls Church 19
Torino 19
Bologna 18
Ningbo 18
Saint Petersburg 18
Abidjan 17
Los Angeles 16
Jiaxing 15
Salerno 15
Taizhou 15
Guangzhou 14
Izmir 14
Borgia 13
Munich 13
Nocera Inferiore 13
Fuzhou 12
Padova 12
Redmond 12
Syracuse 12
Taranto 12
Florence 11
Haikou 11
Hangzhou 11
Lima 11
Nürnberg 11
Verona 11
Brescia 10
Dallas 10
Leawood 10
Messina 10
Norwalk 10
San Paolo di Civitate 10
Seongnam 10
Amsterdam 9
Avola 9
Chicago 9
Mumbai 9
Taiyuan 9
Valencia 9
Washington 9
Cagliari 8
Carini 8
Cursi 8
Lanzhou 8
Phoenix 8
Pune 8
Sasso Marconi 8
Altavilla Milicia 7
Foggia 7
Kozhikode 7
Paris 7
Totale 7.684
Nome #
Influence of an evoked pleasant consumption context on consumers’ hedonic evaluation for minimally processed cactus pear (Opuntia ficus-indica) fruit 268
Influenza dei fattori preraccolta sulla qualità e sulle performance 252
Chemical–physical characteristics, polyphenolic content and total antioxidant activity of three Italian-grown pomegranate cultivars 238
Melograno, studio sulla qualità degli arilli con la conservazione in atmosfera modificata 231
Citrus History, Taxonomy, Breeding, and Fruit Quality 214
Realizzazione, configurazione e gestione degli impianti frutticoli 213
Colture tropicali in clima mediterraneo, ecco il mango “made in Italy” 189
Yield, pomological characteristics, bioactive compounds and antioxidant activity of Annona cherimola Mill. Grown in mediterranean climate 186
Dry matter accumulation and seasonal partitioning in mature Opuntia ficus-indica (L.) Mill. fruiting trees 174
The effect of soil volume on the growth of roots and canopy of Opuntia ficus-indica 162
IL POTENZIALE FITOALIMURGICO DI INTERESSE ORTICOLO DELLA FLORA SICULA: Osservazioni sull’autoecologia di alcune specie eduli appartenenti alle famiglie delle Liliaceae, Brassicaceae, Orchidaceae e Boraginaceae. 157
Food quality and nutraceutical value of nine cultivars of mango (Mangifera indica L.) fruits grown in Mediterranean subtropical environment 157
Nuove introduzioni varietali di mango in Sicilia: qualità chimico-fisica e sensoriale dei frutti 156
CO2 uptake of Opuntia ficus-indica (L.) Mill. whole trees and single cladodes, in relation to plant water status and cladode age 154
Variability of sensory profile and quality characteristics for ‘Pesca di Bivona’ and ‘Pesca di Leonforte’ peach (Prunus persica Batsch) fresh-cut slices during storage 153
The influence of Opuntia ficus-indica mucilage edible coating on the quality of ‘Hayward’ kiwifruit slices 153
The effectiveness of Opuntia ficus-indica mucilage edible coating on postharvest maintenance of ‘Dottato’ fig (Ficus carica L.) fruit 151
The Influence of Fruit Ripening Stage at Harvest and Storage Temperature on ‘Bianca di Bivona’ White Flesh Peaches 146
Effects of passive and active modified atmosphere packaging conditions on quality parameters of minimally processed table grapes during cold storage 145
Consumer acceptance and primary drivers of liking for small fruits 141
Physicochemical, Nutraceutical and Sensory Traits of Six Papaya (Carica papaya L.) Cultivars Grown in Greenhouse Conditions in the Mediterranean Climate 139
The influence of harvest period and fruit ripeness at harvest on minimally processed cactus pears (Opuntia ficus-indica L. Mill.) stored under passive atmosphere 137
Pasta experience: Eating with the five senses - a pilot study 137
Ficodindia 134
Effect of Passive Atmosphere and Chemical Treatment on Fresh Cut of White-Flesh Peach Cultivar ‘Settembrina di Bivona’ 133
Effetto di tre diversi edible coating a base di gel di Aloe vera sulla qualità di frutti di kiwi di IV gamma 133
Effects of 1-methylcyclopropene on postharvest quality of white- and yellow-flesh loquat (Eriobotrya japonica Lindl.) fruit 130
EFFECT OF FRUIT-SET TIME ON THE QUALITY PERFORMANCE OF ANNONA CHERIMOLA MILL. FRUIT 127
Prediction of Harvest Time in Peach [Prunus persica (L.) Batsch] Fruit Using the DA-Meter 126
Effect of 1-methylcyclopropene on cactus pear fruit at different maturity stages during storage 126
Quality changes in fresh-cut mango cubes submitted to different gas partial pressure of active MAPs 123
Fruit Ripening Evolution in Settembrina di Leonforte and Gialla Tardiva di Leonforte Peach [Prunus persica (L.) Batsch] Ecotypes 120
Manuale tecnico applicativo Progetto: “Innova Uva Mazzarone I.U.M. 119
Consumer preferences for fig fruit (Ficus carica L.) quality attributes and postharvest storage at low temperature by in-store survey and focus group 119
Effects of gellan-based coating application on litchi fruit quality traits 118
Fresh-cut storage of fruit and fresh-cuts affects the behaviour of minimally processed Big Bang nectarines ( Prunus persica L. Batsch) during shelf life 117
Postharvest Application of Aloe vera Gel-Based Edible Coating to Improve the Quality and Storage Stability of Fresh-Cut Papaya 117
La confezione in atmosfera controllata migliora la qualità post-raccolta del lici 113
Extending the Shelf Life of White Peach Fruit with 1-Methylcyclopropene and Aloe arborescens Edible Coating 113
Effect of three different aloe vera gel-based edible coatings on the quality of fresh-cut “Hayward” kiwifruits 111
Effects of rapid refrigeration and modified atmosphere packaging on litchi (Litchi chinensis Sonn.) fruit quality traits 110
Postharvest quality and sensory attributes of Ficus carica L 110
POLLEN MORPHOLOGY AND REPRODUCTIVE PERFORMANCES IN OPUNTIA FICUS-INDICA (L.) MILL 109
Effetti della tecnologia Modified Atmosphere Packaging a base di argon sulla qualità degli arilli di melograno (Punica granatum L. cv. Wonderful) 109
Atti del X Convegno AISSA La valorizzazione del territorio agrario e il controllo del degrado del suolo 108
Frigoconservazione ed edible coating per la conservazione post-raccolta dei frutti della pesca Settembrina 108
Conservazione post-raccolta e analisi sensoriale della pesca di Bivona 107
Consumer assessment on sensory attributes of fresh table grapes cv 'Italia' and 'Red Globe' after long cold storage treatment 107
Mango di IV gamma: come valorizzarne la shelf life utilizzando un rivestimento commestibile a base di olio essenziale estratto dalle foglie del Neem. 106
Use of Aloe vera gel-based edible coating with natural anti-browning and anti-oxidant additives to improve post-harvest quality of fresh-cut 'Fuji' apple 103
The effect of soil volume availability on Opuntia ficus-indica canopy and root growth 100
Effect of low SO2 postharvest treatment on quality parameters of ‘Italia’ table grape during prolonged cold storage 99
Sensory Evaluation and Suitability for Fresh-Cut Produce of White Peach [Prunus persica (L.) Batsch] ‘Settembrina di Bivona’ 99
COME MASSIMIZZARE LA QUALITÀ DELL’OLIO DI CERASUOLA 97
Il ficodindia, stato attuale e prospettive della coltura e dell’uso dei suoi frutti 97
Effetto di diversi trattamenti Modified Atmosphere Packaging (MAP) sulla qualità di frutti di gelso (Morus alba L. cv Kokuso 21) 97
Evoluzione delle caratteristiche qualitative dei frutti di pesco lungo la filiera con l'ausilio del DA-Meter 96
Evoluzione della maturazione dei frutti di pesco Settembrina di leonforte e Tardiva di Leonforte. 95
La coltivazione del melograno in Sicilia: qualità dei frutti e adattamento di due cultivar 95
The influence of fruit ripening stage at harvest and storage temperature on “Bianca di Bivona” white flesh peaches 94
Qualitative traits and shelf life of fig fruit (cv Melanzana) treated with Aloe vera gel coating 94
Tree-Ripe Mango Fruit: Physicochemical Characterization, Antioxidant Properties and Sensory Profile of Six Mediterranean-Grown Cultivars 94
La coltivazione sotto rete o film plastico a copertura parziale non altera l’attività fotosintetica o i tratti qualitativi del mango “Kensington Pride” 93
Effetto del trattamento con 1-meticiclopropene su frutti di mango (Mangifera indica L.) della cul ti var Kei tt, conservati a temperatura ambiente 93
Root growth and soil carbon turnover in Opuntia ficus-indica as affected by soil volume availability 92
Effect of passive atmosphere and chemical treatment on fresh cut of white flesh peach cultivar Settembrina di Bivona 91
Food quality, sensory attributes and nutraceutical value of fresh “Osteen” mango fruit grown under mediterranean subtropical climate compared to imported fruit 90
Effect of Different Modified Atmosphere Packaging on the Quality of Mulberry Fruit (Morus alba L. cv Kokuso 21) 90
Valutazione dei cambiamenti qualitativi di frutti di pero trattati con edible coating in post-raccolta 90
Effects of modified atmosphere packaging on quality parameters of minimally processed table grapes during cold storage 89
Evaluation of quality attributes and consumer preference of fresh or imported mangoes in Italy 86
Effetto del grado di maturazione sui frutti di ficodindia (O. ficus-indica (L.) Miller) minimamente processati. 84
Innovative techniques to reduce chilling injuries in mango (Mangifera Indica L.) trees under mediterranean climate 84
Pomegranate Cultivation in Mediterranean Climate: Plant Adaptation and Fruit Quality of ‘Mollar de Elche’ and ‘Wonderful’ Cultivars 82
La coltivazione della Papaya in Sicilia: qualità dei frutti e prospettive 82
THE “BIOTECHNICAL” ROLE OF SALSOLA AGRIGENTINA GUSS. IN THE ENVIRONMENT PLANNING AS A CONSERVATION STRATEGY 81
QUALITÀ SENSORIALE E IDONEITÀ ALLA CONSERVAZIONE DELLA PESCA CV SETTEMBRINA DI BIVONA 80
Effects of Argon-Based and Nitrogen-Based Modified Atmosphere Packaging Technology on the Quality of Pomegranate (Punica granatum L. cv. Wonderful) Arils 78
Quality changes of tropical and subtropical fresh-cut fruits mix in modified atmosphere packaging 77
Instrumental and sensory evaluation of seven apple (Malus domestica borkh.) cultivars under organic cultivation in Sicily 77
Innovative tecniche nella produzione e nella termo conservazione delle uve da tavola in Sicilia 76
OTTIMIZZAZIONE DEL GRADO DI MATURAZIONE E DELLA FRIGOCONSERVAZIONE DEI FRUTTI DELLA CULTIVAR DI PESCO BIANCA DI BIVONA 74
Le pesche di Leonforte, tradizione e apprezzamento dei mercati 73
Nanoassemblies Based on Supramolecular Complexes of Nonionic Amphiphilic Cyclodextrin and Sorafenib as Effective Weapons to Kill Human HCC Cells 72
Effects of Zinc Foliar Nutrition on ‘Gala’ Apple (Malus Domestica Borkh) Fruit Quality 72
Attitudine alla frigo-conservazione di frutti di pesco (Prunus Persica L. Batsch) a polpa bianca 71
New clones and old varieties: Quality of sicilian hillside apple cultivation 68
Utilizzo del DA-Meter nella valutazione qualitativa dei frutti di pesco in Sicilia 67
FROM FLESH TO JUICE, ONE FRUIT’S EXTRAORDINARY QUALITIES 67
Prediction of harvest time in peach (Prunus persica L. Batsch) fruit using the DA-meter 66
Sensory quality and suitability for conservation of fresh-cut peach (cv Settembrina of Bivona) 64
Postharvest application of sulphur dioxide fumigation to improve quality and storage ability of "red globe" grape cultivar during long cold storage 64
Evoluzione delle caratteristiche qualitative dei frutti di pesco lungo la filiera con l’ausilio del DA-Meter. 63
Postharvest quality and sensory attributes of organically grown Ficus carica L 63
Dai semi di nespolo un film biosostenibile per aumentare la shelf-life del lampone 62
The use of MAP for maintaining quality of ‘Bifara’ fig fruits 62
Calcium Ascorbate Coating Improves Postharvest Quality and Storability of Fresh-Cut Slices of Coscia and Abate Fétel Pears (Pyrus communis L.) 61
Da scarto alimentare a nuova risorsa una seconda vita per i piccoli frutti 60
Aloe-based edible coating to maintain quality of fresh-cut italian pears (Pyrus communis L.) during cold storage 59
L’AMPIA VALENZA ECOLOGICA DELLA CV CERASUOLA DI Olea europaea L.E LO STANDARD QUALITATIVO DEL SUO OLIO EXTRAVERGINE 58
Totale 11.227
Categoria #
all - tutte 49.617
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 49.617


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.504 0 0 0 0 183 279 182 125 185 153 287 110
2020/20211.585 96 120 156 93 127 84 97 153 168 200 145 146
2021/20221.716 110 244 40 111 105 77 117 95 198 234 96 289
2022/20232.455 218 346 81 252 208 355 249 204 231 64 168 79
2023/20241.925 99 181 132 233 237 265 193 136 42 114 89 204
2024/20251.087 124 269 277 304 113 0 0 0 0 0 0 0
Totale 12.628