Sfoglia per Autore
A METHOD FOR ANTHOCYANIN EXTRACTION FROM FRESH GRAPE SKIN.
2003-01-01 SPAGNA, G; BARBAGALLO, RN; TODARO, A; DURANTE, MJ; PIFFERI, PG
Isolation of anthocyanins from vegetable wastes.
2004-01-01 TODARO, A; SPAGNA, G; LANZA, CM; PIFFERI, PG
Influence of "single-origin" coffees on sensory characteristics of Espresso.
2004-01-01 SCACCO, A; MAZZAGLIA, A; TODARO, A
INCREMENTO DELLA SELETTIVITÀ NELLA SEPARAZIONE DI ANTOCIANINE DA PROANTOCIANIDINE MEDIANTE RESINE.
2004-01-01 BARBAGALLO, RN; SPAGNA, G; TODARO, A; PUGLIA, C; VENTURA, D; BONINA, F
EFFECTS OF THERMAL TREATMENTS ON PECTINESTERASE ACTIVITY DETERMINED IN BLOOD ORANGES JUICES.
2005-01-01 INGALLINERA, B; BARBAGALLO, RN; SPAGNA, G; PALMERI, R; TODARO, A
INHIBITION OF POLYPHENOL OXIDASE FROM EGGPLANT.
2005-01-01 TODARO, A; SAIMBENE, G; PALMERI, R; SPAGNA, G
Quality control of the Denomination of Origin 'Cerasuolo di Vittoria' wine by sensory and analytical parameters.
2005-01-01 LANZA, CM; SCACCO, A; MAZZAGLIA, A; TODARO, A; PAGLIARINI, E; LAUREATI, M
OPTIMIZATION OF CITRUS PROCESS IN BLOOD ORANGE JUICE.
2005-01-01 SPAGNA, G; INGALLINERA, B; BARBAGALLO, RN; TODARO, A; PALMERI, R; CHISARI, M
Indigenous lactic acid bacteria involved in flavour formation during Pecorino cheese ripening.
2005-01-01 RANDAZZO, C; DE LUCA, S; TODARO, A; RESTUCCIA, C; CAGGIA, C
STUDY OF β-GLUCOSIDASE IN CELLULAR AND ACELLULAR FORM FOR WINEMAKING APPLICATIONS.
2005-01-01 PALMERI, R; CATALANO, AE; TODARO, A; SPAGNA, G
Caratterizzazione di tipi locali di Solanum melongena L. diffusi in Sicilia.
2006-01-01 ARGENTO, S; RUGGERI, A; BRANCA, F; TODARO, A; SPAGNA, G
Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system.
2006-01-01 RANDAZZO, CL; DE LUCA, S; TODARO, A; RESTUCCIA, C; LANZA, CM; SPAGNA, G; CAGGIA, C
RUOLO DI Β-GLUCOSIDASI ISOLATA D’ATTIVITÀ ENZIMATICHE COLLATERALI SUL RILASCIO DI TRANS-RESVERATROLO NEI VINI.
2006-01-01 BARBAGALLO, RN; TODARO, A; SPAGNA, G
DETERMINATION OF POLYPHENOL OXIDASE AND STUDIES ON BROWNING INACTIVATION IN THREE ARTICHOKE CULTIVARS.
2006-01-01 TODARO, A; IERNA, A; PELUSO, O; MAUROMICALE, G; SPAGNA, G
Phenolic composition and antioxidant activity in freshly squeezed blood and blond orange juices [citrus sinensis (l.) Osbeck].
2007-01-01 RAPISARDA, P; CAVALLARO, R; FABRONI, S; TODARO, A
A selective extraction of anthocyanins from eggplant peel.
2007-01-01 TODARO, A; CIMINO, F; RAPISARDA, P; INGALLINERA, B; BARBAGALLO, RN; SPAGNA, G
DETERMINATION AND CHARACTERIZATION OF A LIPOXYGENASE FROM OPUNTIA FICUS INDICA (L.MILLER).
2007-01-01 PALMERI, R; SCALONE, D; TODARO, A; SPAGNA, G
OXIDASES ACTIVITIES AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF MINIMALLY PROCESSED BABY ROMAINE LETTUCE (Lactuca sativa L. CV. DUENDE) CULTIVATED UNDER DIFFERENT SALINITY CONDITIONS.
2007-01-01 CHISARI, M; PELUSO, O; TODARO, A; BARBAGALLO, RN; SPAGNA, G
Ruolo della β-glucosidasi isolata da attività enzimatiche collaterali sul rilascio di trans-resveratrolo nei vini (ROLE OF B-GLUCOSIDASE ISOLATED FROM COLLATERAL ENZYMATIC ACTIVITIES IN RELEASING TRANS-RESVERATROL IN WINES)
2007-01-01 BARBAGALLO, RN; TODARO, A; SPAGNA, G
PRELIMINARY CHARACTERIZATION OF WILD LACTIC ACID BACTERIA AND THEIR ABILITIES TO PRODUCE FLAVOUR COMPOUNDS IN RIPENED MODEL CHEESE SYSTEM.
2007-01-01 RANDAZZO, CL; DE LUCA, S; TODARO, A; RESTUCCIA, C; LANZA, CM; SPAGNA, G; CAGGIA, C
Data di pubblicazione | Titolo | Autori | Tipologia | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|---|
1-gen-2003 | A METHOD FOR ANTHOCYANIN EXTRACTION FROM FRESH GRAPE SKIN. | TODARO, Aldo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | SPAGNA, G; BARBAGALLO, RN; TODARO, A; DURANTE, MJ; PIFFERI, PG | |
1-gen-2004 | Isolation of anthocyanins from vegetable wastes. | TODARO, Aldo + | 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio | TODARO, A; SPAGNA, G; LANZA, CM; PIFFERI, PG | |
1-gen-2004 | Influence of "single-origin" coffees on sensory characteristics of Espresso. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | SCACCO, A; MAZZAGLIA, A; TODARO, A | |
1-gen-2004 | INCREMENTO DELLA SELETTIVITÀ NELLA SEPARAZIONE DI ANTOCIANINE DA PROANTOCIANIDINE MEDIANTE RESINE. | TODARO, Aldo + | 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio | BARBAGALLO, RN; SPAGNA, G; TODARO, A; PUGLIA, C; VENTURA, D; BONINA, F | |
1-gen-2005 | EFFECTS OF THERMAL TREATMENTS ON PECTINESTERASE ACTIVITY DETERMINED IN BLOOD ORANGES JUICES. | TODARO, Aldo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | INGALLINERA, B; BARBAGALLO, RN; SPAGNA, G; PALMERI, R; TODARO, A | |
1-gen-2005 | INHIBITION OF POLYPHENOL OXIDASE FROM EGGPLANT. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | TODARO, A; SAIMBENE, G; PALMERI, R; SPAGNA, G | |
1-gen-2005 | Quality control of the Denomination of Origin 'Cerasuolo di Vittoria' wine by sensory and analytical parameters. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | LANZA, CM; SCACCO, A; MAZZAGLIA, A; TODARO, A; PAGLIARINI, E; LAUREATI, M | |
1-gen-2005 | OPTIMIZATION OF CITRUS PROCESS IN BLOOD ORANGE JUICE. | TODARO, Aldo + | 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio | SPAGNA, G; INGALLINERA, B; BARBAGALLO, RN; TODARO, A; PALMERI, R; CHISARI, M | |
1-gen-2005 | Indigenous lactic acid bacteria involved in flavour formation during Pecorino cheese ripening. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | RANDAZZO, C; DE LUCA, S; TODARO, A; RESTUCCIA, C; CAGGIA, C | |
1-gen-2005 | STUDY OF β-GLUCOSIDASE IN CELLULAR AND ACELLULAR FORM FOR WINEMAKING APPLICATIONS. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | PALMERI, R; CATALANO, AE; TODARO, A; SPAGNA, G | |
1-gen-2006 | Caratterizzazione di tipi locali di Solanum melongena L. diffusi in Sicilia. | TODARO, Aldo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | ARGENTO, S; RUGGERI, A; BRANCA, F; TODARO, A; SPAGNA, G | |
1-gen-2006 | Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | RANDAZZO, CL; DE LUCA, S; TODARO, A; RESTUCCIA, C; LANZA, CM; SPAGNA, G; CAGGIA, C | |
1-gen-2006 | RUOLO DI Β-GLUCOSIDASI ISOLATA D’ATTIVITÀ ENZIMATICHE COLLATERALI SUL RILASCIO DI TRANS-RESVERATROLO NEI VINI. | TODARO, Aldo + | 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio | BARBAGALLO, RN; TODARO, A; SPAGNA, G | |
1-gen-2006 | DETERMINATION OF POLYPHENOL OXIDASE AND STUDIES ON BROWNING INACTIVATION IN THREE ARTICHOKE CULTIVARS. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | TODARO, A; IERNA, A; PELUSO, O; MAUROMICALE, G; SPAGNA, G | |
1-gen-2007 | Phenolic composition and antioxidant activity in freshly squeezed blood and blond orange juices [citrus sinensis (l.) Osbeck]. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | RAPISARDA, P; CAVALLARO, R; FABRONI, S; TODARO, A | |
1-gen-2007 | A selective extraction of anthocyanins from eggplant peel. | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | TODARO, A; CIMINO, F; RAPISARDA, P; INGALLINERA, B; BARBAGALLO, RN; SPAGNA, G | |
1-gen-2007 | DETERMINATION AND CHARACTERIZATION OF A LIPOXYGENASE FROM OPUNTIA FICUS INDICA (L.MILLER). | TODARO, Aldo + | 10 - Proceedings::Proceedings | PALMERI, R; SCALONE, D; TODARO, A; SPAGNA, G | |
1-gen-2007 | OXIDASES ACTIVITIES AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF MINIMALLY PROCESSED BABY ROMAINE LETTUCE (Lactuca sativa L. CV. DUENDE) CULTIVATED UNDER DIFFERENT SALINITY CONDITIONS. | TODARO, Aldo + | 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio | CHISARI, M; PELUSO, O; TODARO, A; BARBAGALLO, RN; SPAGNA, G | |
1-gen-2007 | Ruolo della β-glucosidasi isolata da attività enzimatiche collaterali sul rilascio di trans-resveratrolo nei vini (ROLE OF B-GLUCOSIDASE ISOLATED FROM COLLATERAL ENZYMATIC ACTIVITIES IN RELEASING TRANS-RESVERATROL IN WINES) | TODARO, Aldo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | BARBAGALLO, RN; TODARO, A; SPAGNA, G | |
1-gen-2007 | PRELIMINARY CHARACTERIZATION OF WILD LACTIC ACID BACTERIA AND THEIR ABILITIES TO PRODUCE FLAVOUR COMPOUNDS IN RIPENED MODEL CHEESE SYSTEM. | TODARO, Aldo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | RANDAZZO, CL; DE LUCA, S; TODARO, A; RESTUCCIA, C; LANZA, CM; SPAGNA, G; CAGGIA, C |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile