Randazzo, C., DE LUCA, S., Todaro, A., Restuccia, C., Lanza, C., Spagna, G., et al. (2006). Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system.. Paper presented at Food Micro 2006 - food safety and food biotechnology: diversity and global impact., Bologna.
Autori: | Randazzo, C.; DE LUCA, S.; Todaro, A.; Restuccia, C.; Lanza, C.; Spagna, G.; Caggia, C. |
Titolo: | Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system. |
Settore Scientifico Disciplinare: | Settore AGR/15 - Scienze E Tecnologie Alimentari |
Data di creazione: | 2006 |
Nome del convegno: | Food Micro 2006 - food safety and food biotechnology: diversity and global impact. |
Luogo del convegno: | Bologna |
Anno del convegno: | 29 agosto-2 settembre 2006 |
Data di pubblicazione: | 2006 |
Numero di pagine: | 1 |
Citazione: | Randazzo, C., DE LUCA, S., Todaro, A., Restuccia, C., Lanza, C., Spagna, G., et al. (2006). Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system.. Paper presented at Food Micro 2006 - food safety and food biotechnology: diversity and global impact., Bologna. |
Tipologia: | 0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) |
Appare nelle tipologie: | 0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) |
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2006 - P - BOLOGNA - Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria.pdf | N/A | Administrator Richiedi una copia |
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