SCIURBA, Lino

SCIURBA, Lino  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2025 Analysis of Olive Oil Mill Wastewater from Conventionally Farmed Olives: Chemical and Microbiological Safety and Polyphenolic Profile for Possible Use in Food Product Functionalization Sciurba, LinoIndelicato, SerenaGaglio, RaimondoBarbera, MarcellaMarra, Francesco PaoloBongiorno, DavidDavino, SalvatorePiazzese, DanielaSettanni, LucaAvellone, Giuseppe 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Sciurba, Lino; Indelicato, Serena; Gaglio, Raimondo; Barbera, Marcella; Marra, Francesco Paolo; Bongiorno, David; Davino, Salvatore; Piazzese, Daniela; Settanni, Luca; Avellone, Giuseppe
1-dic-2025 Evaluating criteria for assessing sustainable bread prepared with olive oil mill wastewater: a multi-criteria-based approach La Scalia, G.Micale, R.La Fata, CMSciurba, L.Settanni, L. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista La Scalia, G.; Micale, R.; La Fata, C.; Sciurba, L.; Settanni, L.
1-gen-2024 Exploring the Addition of Mango Peel in Functional Semolina Sourdough Bread Production for Sustainable Bio-Reuse Roppolo P.Buzzanca C.Alfonzo A.Viola E.Sciurba L.Tinebra I.D'Amico A.Farina V.Piazzese D.Di Stefano V.Barbera M.Gaglio R.Settanni L. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Chulibert M.E.; Roppolo P.; Buzzanca C.; Alfonzo A.; Viola E.; Sciurba L.; Tinebra I.; D'Amico A.; Farina V.; Piazzese D.; Di Stefano V.; Barbera M.; Gaglio R.; Settanni L.
1-gen-2025 New functional bread with olive mill wastewater Claudia LinoIgnazio RestivoLino SciurbaSerena IndelicatoMario AllegraGiuliana GarofaloDavid BongiornoSalvatore DavinoRaimondo GaglioLuisa TesoriereGiuseppe AvelloneLuca Settanni 02 - Contributo in volume::2.08 Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Lino, C.; Restivo, I.; Sciurba, L.; Indelicato, S.; Allegra, M.; Garofalo, G.; Bongiorno, D.; Davino, S.; Gaglio, R.; Tesoriere, L.; Avellone, G.; Settanni, L.
1-gen-2025 Repurposing Olive Oil Mill Wastewater into a Valuable Ingredient for Functional Bread Production Restivo, IgnazioSciurba, LinoIndelicato, SerenaAllegra, MarioLino, ClaudiaGarofalo, GiulianaBongiorno, DavidDavino, SalvatoreAvellone, GiuseppeSettanni, LucaTesoriere, LuisaGaglio, Raimondo 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Restivo, Ignazio; Sciurba, Lino; Indelicato, Serena; Allegra, Mario; Lino, Claudia; Garofalo, Giuliana; Bongiorno, David; Davino, Salvatore; Avellone, Giuseppe; Settanni, Luca; Tesoriere, Luisa; Gaglio, Raimondo
8-apr-2025 Smart Farming Technologies for Sustainable Agriculture: A Case Study of a Mediterranean Aromatic Farm Greco C.Gaglio R.Settanni L.Sciurba L.Orlando S.Mammano M. M. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Greco C.; Gaglio R.; Settanni L.; Sciurba L.; Ciulla S.; Orlando S.; Mammano M.M.
1-gen-2025 Valorising olive oil mill waste water as a functional ingredient in traditional Italian bread to mitigate oxidative stress associated with red meat consumption Giuliana GarofaloIgnazio RestivoLino SciurbaSerena IndelicatoClaudia LinoDavid BongiornoRaimondo GaglioLuisa TesoriereLuca Settanni + 02 - Contributo in volume::2.08 Abstract in atti di convegno pubblicato in volume Garofalo, G.; Restivo, I.; Sciurba, L.; Indelicato, S.; Allegra, M.; Lino, C.; Bongiorno, D.; Avellone, G.; Gaglio, R.; Tesoriere, L.; Settanni, L.