AVELLONE, Giuseppe
AVELLONE, Giuseppe
Scienze e Tecnologie Biologiche Chimiche e Farmaceutiche
A Circular Economy Approach to Fish Oil Extraction
2019-05-06 Ciriminna R.; Scurria A.; Avellone G.; Pagliaro M.
A new By-Product enriched in phenolic compounds, evaluated by UHPLC-HRMS, from olive mill wastewater
A simple High Performance Liquid Chromatography-Mass spectrometry approach combined with Linear Discriminant Analysis for the characterization of top quality olive oils
2004-01-01 Nagy, K.; Bongiorno, D.; Agozzino, P.; Avellone, G.; Ceraulo, L.; Hemberger, K.; Vekey, K.
Aloin delivery on buccal mucosa: ex vivo studies and design of a new locoregional dosing system
2015-01-01 De Caro, V; Scaturro, AL; Di Prima, G; Avellone, G; Sutera, FM; Di Fede, O; Campisi, G; Giannola, LI
Analisi ambientale: determinazione di IPA, pesticidi e acrilammide in bacini idrogeologici della regione sicilia
2007-01-01 Avellone, G.; Bongiorno, D.; Ceraulo, L.; Fanara, S.; Indelicato, S.; Pitonzo, R.
Analysis of furan in coffee from different provenience by head-space solid phase microextraction gas chromatography-mass spectrometry: effect of brewing procedures
2009-01-01 La Pera, L; Liberatore, A; Avellone, G; Fanara, S; Dugo, G; Agozzino, P
Analysis of furan in toasted coffee by HS/SPME-GC-MS
2008-01-01 FANARA S; AGOZZINO P; AVELLONE G; LA PERA L; DUGO GMO
Analysis of melatonin interaction with receptioral models of biological interest: alfa, beta and gamma-cyclodextrins
2004-01-01 AVELLONE, G; BONGIORNO, D; CERAULO, L; FILIZZOLA, F; RUGGIRELLO, A; TURCO LIVERI V
Analysis of Melatonin interaction with receptorial models of biological interest: "alpha - beta - and gamma - cyclodextrins"
2004-01-01 Avellone, G.; Bongiorno, D.; Ceraulo, L.; Filizzola, F.; Ruggirello, A.; TURCO LIVERI, V.
Antioxidant activity and phenolic composition in pomegranate (Punica granatum L.) genotypes from south Italy by UHPLC–Orbitrap-MS approach
2019-01-01 Di Stefano, Vita*; Pitonzo, Rosa; Novara, Maria Eugenia; Bongiorno, David; Indelicato, Serena; Gentile, Carla; Avellone, Giuseppe; Bognanni, Rosaria; Scandurra, Salvatore; Melilli, Maria Grazia
Applicazioni di spettrometria di massa in campo alimentare: analisi di olii di oliva tramite HPLC-Ms e HS-SPME-GC-MS
2008-01-01 Agozzino, P; Avellone, G; Bongiorno, D; Ceraulo, L
Aroma compounds in sicilian olive oils from three cultivars at different ripening stages
2007-01-01 Agozzino, P.; Avellone, G.; Bongiorno, D.; Ceraulo, L.; Fanara, S.; LI CALZI, R.; Scalici, L.
Aroma of green sicilian table olive under different irrigation treatments by SPME-GC/MS
2012-01-01 AGOZZINO, P; AVELLONE, G; DI STEFANO, V; FILIZZOLA, F
BDE-47 exposure modulates cellular responses, oxidative stress and biotransformation related-genes in Mytilus galloprovincialis
2020-01-01 Messina C.M.; Espinosa Ruiz C.; Regoli F.; Manuguerra S.; D'Agostino F.; Avellone G.; Sprovieri M.; Santulli A.
Beer produced via hydrodynamic cavitation retains higher amounts of xanthohumol and other hops prenylflavonoids
2018-01-01 Ciriminna, Rosaria; Albanese, Lorenzo; Di Stefano, Vita; Delisi, Riccardo; Avellone, Giuseppe; Meneguzzo, Francesco*; Pagliaro, Mario
Bio-phenols determination in olive oils: Recent mass spectrometry approaches
2021-11-08 Bongiorno D.; Di Stefano V.; Indelicato S.; Avellone G.; Ceraulo L.
Biological effects of photodegratation by TiO2 of terpenes present in industrial wastewater
2011-01-01 Catanzaro,I;Avellone,G;Marcì,G;Saverini,M; Scalici,L; Sciandrello, G; Palmisano,L
Caratterizzazione qualitativa e della frazione aromatica dei frutti in diverse cultivar di albicocco
2007-01-01 FARINA, V; VOLPE, G; AVELLONE, G; FILIZZOLA, F
Caratterizzazione qualitativa e della frazione aromatica dei frutti in diverse cultivar di albicocco
2007-01-01 FARINA, V; VOLPE, G; AVELLONE, G; FILIZZOLA, F
Carboidrati
2019-01-01 Di Stefano V, Agozzino P., Avellone G., Di Majo D., La Guardia M., Mulinacci N.