PONTE, Marialetizia

PONTE, Marialetizia  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-set-2021 Dehydrated Sulla forage in dairy ewes feeding: effects on cheese properties Di Grigoli APonte MGannuscio RAlabiso MManiaci GTodaro MBonanno A. + 01 - Contributo in rivista::1.13 Abstract in rivista Di Grigoli A; Ponte M; Gannuscio R; Addis M; Alabiso M; Maniaci G; Bacchi M; Todaro M; Bonanno A.
1-gen-2021 Effect on the antioxidant, lipoperoxyl radical scavenger capacity, nutritional, sensory and microbiological traits of an ovine stretched cheese produced with grape pomace powder addition Gaglio R.Restivo I.Barbera M.Barbaccia P.Ponte M.Tesoriere L.Bonanno A.Attanzio A.Di Grigoli A.Francesca N.Moschetti G.Settanni L. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio R.; Restivo I.; Barbera M.; Barbaccia P.; Ponte M.; Tesoriere L.; Bonanno A.; Attanzio A.; Di Grigoli A.; Francesca N.; Moschetti G.; Settanni L.
1-feb-2022 Effects of Grazing Season on Physico-Chemical Characteristics and Fatty Acids of Nutritional Interest of Caciocavallo Palermitano Cheese Di Grigoli A.Ponte M.Bonanno A.Maniaci G.Alabiso M. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Grigoli A.; Ponte M.; Bonanno A.; Maniaci G.; Alabiso M.
1-gen-2020 Evolution of indigenous starter microorganisms and physicochemical parameters in spontaneously fermented beef, horse, wild boar and pork salamis produced under controlled conditions Settanni L.Barbaccia P.Bonanno A.Ponte M.Di Gerlando R.Di Grigoli A.Gaglio R. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Settanni L.; Barbaccia P.; Bonanno A.; Ponte M.; Di Gerlando R.; Franciosi E.; Di Grigoli A.; Gaglio R.
6-set-2022 Feeding Dairy Ewes with Fresh or Dehydrated Sulla (Sulla coronarium L.) Forage. 1. Effects on Feed Utilization, Milk Production, and Oxidative Status Gannuscio, RiccardoPonte, MarialetiziaDi Grigoli, AntoninoManiaci, GiuseppeAlabiso, MarcoBonanno, AdrianaTodaro, Massimo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gannuscio, Riccardo; Ponte, Marialetizia; Di Grigoli, Antonino; Maniaci, Giuseppe; Di Trana, Adriana; Bacchi, Monica; Alabiso, Marco; Bonanno, Adriana; Todaro, Massimo
18-set-2022 Feeding Dairy Ewes with Fresh or Dehydrated Sulla (Sulla coronarium L.) Forage. 2. Effects on Cheese Enrichment in Bioactive Molecules Ponte, MarialetiziaManiaci, GiuseppeDi Grigoli, AntoninoGannuscio, RiccardoAshkezary, Mansour RabiePipi, MariannaAlabiso, MarcoTodaro, MassimoBonanno, Adriana + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Ponte, Marialetizia; Maniaci, Giuseppe; Di Grigoli, Antonino; Gannuscio, Riccardo; Ashkezary, Mansour Rabie; Addis, Margherita; Pipi, Marianna; Alabiso, Marco; Todaro, Massimo; Bonanno, Adriana
1-dic-2022 FRESH AND DEHYDRATED SULLA FORAGE IN DAIRY EWES FEEDING: EFFECTS ON FEED UTILIZATION, OXIDATIVE STATUS AND PROPERTIES OF MILK AND CHEESE PONTE, Marialetizia 04 - Tesi di dottorato::4.2 Tesi di dottorato -
1-mag-2021 Granelle locali alternative a mais e soia nella dieta dei ruminanti allevati in biologico Di Grigoli AGannuscio RPonte MBonanno A 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Grigoli A; Gannuscio R; Ponte M; Bonanno A
10-ott-2022 Influence of Citrus Essential Oils on the Microbiological, Physicochemical and Antioxidant Properties of Primosale Cheese Busetta G.Ponte M.Barbera M.Alfonzo A.Ioppolo A.Maniaci G.Guarcello R.Francesca N.Palazzolo E.Bonanno A.Moschetti G.Settanni L.Gaglio R. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Busetta G.; Ponte M.; Barbera M.; Alfonzo A.; Ioppolo A.; Maniaci G.; Guarcello R.; Francesca N.; Palazzolo E.; Bonanno A.; Moschetti G.; Settanni L.; Gaglio R.
1-set-2021 Interaction between stearoyl-coenzyme A desaturase polymorphism and feeding system in affecting the fatty acid profile of sheep cheese Di Grigoli APonte MAlabiso MTodaro MBonanno A + 01 - Contributo in rivista::1.13 Abstract in rivista Tumino S; Di Grigoli A; Avondo M; Bordonaro S; Ponte M; Alabiso M; Todaro M; Bonanno A
1-ott-2022 La Sulla fresca o disidratata migliora le proprietà salutistiche dei formaggi ovini Antonino Di GrigoliAdriana BonannoMarialetizia Ponte 01 - Contributo in rivista::1.13 Abstract in rivista Antonino Di Grigoli; Adriana Bonanno; Marialetizia Ponte
1-dic-2022 Persistent Organic Pollutants and Fatty Acid Profile in a Typical Cheese from Extensive Farms: First Assessment of Human Exposure by Dietary Intake Avellone G.Sciortino M.De Caro V.Bonanno A.Ponte M.Alabiso M.Di Grigoli A. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Giosue C.; D'Agostino F.; Maniaci G.; Avellone G.; Sciortino M.; De Caro V.; Bonanno A.; Ponte M.; Alabiso M.; Di Grigoli A.