(2022). FRESH AND DEHYDRATED SULLA FORAGE IN DAIRY EWES FEEDING: EFFECTS ON FEED UTILIZATION, OXIDATIVE STATUS AND PROPERTIES OF MILK AND CHEESE.

FRESH AND DEHYDRATED SULLA FORAGE IN DAIRY EWES FEEDING: EFFECTS ON FEED UTILIZATION, OXIDATIVE STATUS AND PROPERTIES OF MILK AND CHEESE

PONTE, Marialetizia
2022-12-01

dic-2022
dehydrated sulla forage; condensed tannins; dairy ewes; fatty acids; polyphenols; healt properties
(2022). FRESH AND DEHYDRATED SULLA FORAGE IN DAIRY EWES FEEDING: EFFECTS ON FEED UTILIZATION, OXIDATIVE STATUS AND PROPERTIES OF MILK AND CHEESE.
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Tesi_PONTE.pdf

accesso aperto

Descrizione: Tesi di dottorato di Marialetizia Ponte
Tipologia: Tesi di dottorato
Dimensione 2.42 MB
Formato Adobe PDF
2.42 MB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10447/575789
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact