TODARO, Massimo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.567
EU - Europa 3.937
AS - Asia 855
AF - Africa 66
SA - Sud America 43
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
OC - Oceania 5
Totale 10.479
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.548
IT - Italia 2.133
CN - Cina 529
UA - Ucraina 336
FI - Finlandia 329
GB - Regno Unito 203
IE - Irlanda 181
DE - Germania 180
SG - Singapore 171
FR - Francia 159
SE - Svezia 130
RU - Federazione Russa 77
RO - Romania 35
CI - Costa d'Avorio 33
BE - Belgio 32
ES - Italia 25
KR - Corea 25
NL - Olanda 25
BR - Brasile 21
TR - Turchia 20
PK - Pakistan 19
IN - India 18
CH - Svizzera 15
PL - Polonia 15
IR - Iran 14
AT - Austria 12
DK - Danimarca 11
ID - Indonesia 11
GH - Ghana 10
MX - Messico 10
GR - Grecia 9
CA - Canada 8
HK - Hong Kong 8
TW - Taiwan 8
EG - Egitto 7
PE - Perù 7
PH - Filippine 7
BO - Bolivia 6
AU - Australia 5
EU - Europa 5
HR - Croazia 5
JP - Giappone 5
MA - Marocco 5
RS - Serbia 5
UZ - Uzbekistan 5
EE - Estonia 4
PT - Portogallo 4
CL - Cile 3
DZ - Algeria 3
EC - Ecuador 3
NG - Nigeria 3
AR - Argentina 2
BG - Bulgaria 2
GE - Georgia 2
IQ - Iraq 2
KE - Kenya 2
LB - Libano 2
LK - Sri Lanka 2
LV - Lettonia 2
MY - Malesia 2
SA - Arabia Saudita 2
SI - Slovenia 2
TH - Thailandia 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AW - Aruba 1
CO - Colombia 1
CZ - Repubblica Ceca 1
ET - Etiopia 1
LT - Lituania 1
LU - Lussemburgo 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
NO - Norvegia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TZ - Tanzania 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 10.479
Città #
Fairfield 654
Ashburn 559
Chandler 541
Palermo 403
Woodbridge 392
Wilmington 345
Seattle 274
Houston 244
Ann Arbor 239
Cambridge 228
Medford 183
Dublin 181
Jacksonville 178
Singapore 119
Princeton 113
Nanjing 106
New York 92
Des Moines 84
Rome 81
Dearborn 69
Altamura 62
Beijing 53
Tulsa 52
Boardman 51
San Diego 49
Catania 48
Lawrence 46
Milan 46
Shenyang 44
Jinan 38
Nanchang 32
Abidjan 31
Hebei 31
Brussels 30
Ludwigshafen am Rhein 29
Guangzhou 26
Los Angeles 26
Napoli 24
Washington 24
Changsha 23
Redwood City 23
Ragusa 22
Seongnam 22
Jiaxing 21
Piscataway 21
Santa Clara 20
Helsinki 17
Naples 17
Quadri 17
Tappahannock 17
Tianjin 16
Turin 16
Venice 16
Phoenix 15
Springfield 15
Verona 14
Zhengzhou 14
Latina 13
Messina 13
Ningbo 13
San Paolo di Civitate 13
Auburn Hills 12
Bari 12
Reggio Calabria 12
Saint Petersburg 12
Marche 11
Redmond 11
Accra 10
Antea 10
Bologna 10
Council Bluffs 10
Hangzhou 10
London 10
West Jordan 10
Atlanta 9
Castiglione delle Stiviere 9
Catanzaro 9
Foggia 9
Lappeenranta 9
Perugia 9
Peshawar 9
Valencia 9
Aarhus 8
Adana 8
Fort Worth 8
Orange 8
Padova 8
Parma 8
Prineville 8
Taizhou 8
Bitonto 7
Carini 7
Dallas 7
Giardinello 7
Gioia Tauro 7
Norwalk 7
Porto Empedocle 7
Roseto Degli Abruzzi 7
Sandston 7
Warsaw 7
Totale 6.551
Nome #
Effect of different salting technologies on the chemical and microbiological characteristics of PDO Pecorino Siciliano cheese 233
Effetti della specie foraggera e della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino. 224
Prickly pear by-product in the feeding of livestock ruminants: Preliminary investigation 204
Improvement of oxidative status, milk and cheese production, and food sustainability indexes by addition of durum wheat bran to dairy cows’ diet 191
Effects of diet on casein and fatty acid profiles of milk from goats differing in genotype for αS1-casein synthesis 188
Effect of the inclusion of fresh lemon pulp in the diet of lactating ewes on the properties of milk and cheese 181
Legume grain-based supplements in dairy sheep diet: Effects on milk yield, composition and fatty acid profile 175
Prickly pear pulp in the feeding of livestock ruminants: preliminary investigation 159
Effects of continuous and rotational grazing of different forage species on ewe milk production 157
Osservazioni su alcuni parametri di composizione e igienico-sanitari del latte d’asina 155
Effect of refrigerated storage on microbiological, chemical and sensory characteristics of a ewes’ raw milk stretched cheese 155
Influenza del genotipo per l'alfa s1 caseina sulla qualità del latte di capre Maltesi 154
UTILIZZO DEL LATTODINAMOGRAFO PER LA VALUTAZIONE DELL’ATTIVITA’ COAGULANTE DI CAGLI IN PASTA ARTIGIANALI. 151
Utilizzazione delle foglie di gelso bianco (varietà Kokuso) nell'alimentazione degli ovini. 146
Il mese di produzione influenza la qualità di formaggi tipici? 146
Aseasonal sheep and goat milk production in the Mediterranean area: Physiological and technical insights 145
Palatability and in vivo digestibility of Mulberry leaves (Morus latifolia CV. Kokusou 21) in sheep feeding 141
Selected lactic acid bacteria as a hurdle to the microbial spoilage of cheese: application on a traditional raw ewes’ milk cheese. 141
Effect of propylene glycol on pre- and post-partum performance by dairy ewes 136
A large factory-scale application of selected autochthonous lactic acid bacteria for PDO Pecorino Siciliano cheese production 134
Retrospective study on the hygienic quality of fresh ricotta cheeses produced in Sicily, Italy 134
Impact of packaging on the microbiological, physicochemical and sensory characteristics of a “pasta filata” cheese 131
Utilization of mulberry leaves (Morus latifolia cv. Kokusou 21) in diets for dairy ewes 128
Molecular characterization of dominant bacterial population in “Vastedda della Valle del Belìce” cheese: preliminary investigation 127
Milk production and physiological traits of ewes and goats housed indoor or grazing at different daily timing in summer 127
The quality of Valle del Belice sheep’s milk and cheese produced in the hot summer season in Sicily 124
Determination of milk production losses in Valle del Belice sheep following experimental infection of Mycoplasma agalactiae 123
La capra Messinese 122
Multivariate factor analysis of Girgentana goat milk composition 122
Production, oxidation traits and health of dairy ewes fed diets supplemented with fungus myceliated grains. 120
Proceedings of the ASPA 18th Congress, Palermo, June 9-12, 2009 119
Latte bovino, ovino e caprino congelato: variazione dei parametri fisici, chimici e tecnologici 117
Nutritional profile of Ager cheese selection 115
Influence of fresh forage-based diets and alfaS1-casein (CSN1S1) genotype on nutrient intake and productive, metabolic, and hormonal responses in milking goats 113
An Investigation of the Shelf-life of PDO Vastedda della Valle del Belice Cheese Subjected to Different Packaging Systems Alternative to Vacuum 113
Use of weaning concetrate in the feeding of suckling kids: effects on meat quality 111
Anti-Listeria activity of lactic acid bacteria in two traditional Sicilian cheeses 106
Microbiological characterization of the biofilms of wooden shelves used for ripening of traditional raw milk cheeses produced in Sicily (South Italy). 105
Factors associated with milk urea concentrations in Girgentana goats 104
Formaggio Pecorino Siciliano: composizione chimica e profilo acidico 101
Studio retrospettivo sulla qualità igienico-sanitaria delle ricotte prodotte in Sicilia 101
Demographic characterization and genetic variability of the Girgentana goat breed by the analysis of genealogical data 100
Valutazione dei parametri lattodinamografici sul latte bovino, ovino e caprino congelato 100
La nutraceutica nei formaggi 100
Interaction between stearoyl-coenzyme A desaturase polymorphism and feeding system in affecting the fatty acid profile of sheep cheese 100
Influence of the early bacterial biofilms developed on vats made with seven wood types on PDO Vastedda della valle del Belìce cheese characteristics 96
Effect of the inclusion of lemon citrus pulp in the diet of Valle del Belice lactating ewes. Milk production and composition. 93
The influence of somatic cell count on sheep milk composition and cheesemaking properties 92
DETERMINAZIONE DI PARAMETRI CHIMICI MEDIANTE TECNOLOGIA NIR (FOODSCAN™ DAIRY ANALYSER) IN CAMPIONI DI FORMAGGIO “CACIOCAVALLO PALERMITANO" 92
Relationships between dietary factors and milk urea nitrogen level in goats grazing herbaceous pasture 91
Transformation of raw ewes' milk applying “Grana” type pressed cheese technology: Development of extra-hard “Gran Ovino” cheese 90
Dehydrated Sulla forage in dairy ewes feeding: effects on cheese properties 90
Influenza del contenuto in cellule somatiche sulla composizione del latte ovino e sulle caratteristiche del formaggio 87
Il pascolo degli ovini nel vigneto: valutazione della qualità delle produzioni lattiero-casearie 84
Influenza della specie foraggera pascolata sulla produzione di latte ovino 84
Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production 84
Il caglio in pasta utilizzato per la produzione di formaggi tradizionali siciliani: indagine microbiologica 83
Influenza del tipo di salatura sulle caratteristiche del Pecorino Siciliano DOP 82
Pecorino Siciliano DOP; Vastedda della valle del Belice DOP 82
Effetti del pascolo del vigneto sul latte ovino 80
I polifenoli del foraggio di sulla per il miglioramento del benessere degli animali da latte e della qualità dei formaggi (DISOLASULLA) 79
Feeding and management techniques to favour summer sheep milk and cheese production in the Mediterranean environment 79
Effects of adding solid and molten chocolate on the physicochemical, antioxidant, microbiological, and sensory properties of ewe's milk cheese 79
Effects of diets supplemented with medicinal mushroom myceliated grains on some production, health, and oxidation traits of dairy ewes 78
L’alimentazione di ovini con polpe fresche di limone: effetti sulla qualità della "Vastedda" 77
BATTERI LATTICI CON ATTIVITA’ ANTIBATTERICA ISOLATI DA FORMAGGI TRADIZIONALI SICILIANI 76
Impiego di batteri lattici autoctoni per il miglioramento igienico-sanitario del Pecorino Siciliano DOP 76
Le polpe fresche di limone nella dieta delle pecore da latte: effetti sulla qualità del latte di massa 74
Effetto di alcuni parametri sulla crescita e sopravvivenza di Brucella melitensis in relazione al processo produttivo dei formaggi ovini tipo "Pecorino Siciliano" 72
Caratterizzazione chimica dei diversi tipi lattodinamografici di latte ovino 71
Dietary factors associated with the concentration of milk urea nitrogen in grazing goats 71
Wheat bran as dietary tool to improve dairy production, oxidative status of lactating cows and food sustainability indexes. 70
Dairy ewes fed with fresh citrus by-product feedstuff: the effect on Vastedda cheese characteristics 67
ORGANIC SHEEP MILK PRODUCTION AND QUALITY BY USE OF LEGUME GRAINS AS DIETARY SUPPLEMENT 67
Free fatty acids and other volatile compounds for the characterization of “Vastedda della valle del Belice” cheese 66
Silage of prickly pears (Opuntia spp.) juice by-products 66
Effect of diet and CSN1S1 genotype on nutritional, productive and metabolic responses of milking Girgentana goats 65
Effetto della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino 65
Influenza della conformazione della mammella di pecore Valle del Belice sulla qualità del latte 64
Vastedda della valle del Belìce cheese: production and microbiological investigation 64
Che Vastedda! Uno studio: d'estate è ancora più buona 63
Effects of nutritional level on lactating response of Girgentana goats with different CSN1S1 genotype 63
Ecology of Vastedda della valle del Belìce cheeses: A review and recent findings to stabilize the traditional production 63
Formaggio al cioccolato, promettente abbinamento sensoriale e salutistico 62
Effect of the wooden vats on traditional cheese characteristics 61
Vastedda della valle del Belìce: processo produttivo e contaminazione sperimentale con Salmonella spp. 57
Microbial diversity of traditional Sicilian cheeses 57
Contagious agalactiae: a prelimanr study on the impact on milk production of sicilian sheep 55
Relazioni fra il contenuto di cellule somatiche e l’isolamento di germi mastidogeni in campioni di latte di massa ovino 54
Vastedda della valle del Belìce, una DOP che può dare molto 54
Alimentazione dei capretti 54
Latte ovino e caprino in estate con il pascolamento notturno 53
Evaluation of curd cooking on microbiological characteristics of “Grana” type pressed cheeses processed from raw ewes’ milk 53
Contagious agalactiae: a preliminary study on its impact on milk production of Sicilian sheep 52
Effects of feeding diets supplemented with fungus myceliated grains on some production, health and oxidation traits of dairy ewes. 51
La Vastedda della valle del Belìce, da oggi formaggio DOP europeo 50
Effetti della dieta sul profilo acidico del latte di capre con diverso genotipo per l’αs1-CN. 49
A Multivariate Approach to Study the Bacterial Diversity Associated to the Wooden Shelves Used for Aging Traditional Sicilian Cheeses 49
Dehydration preserves the ability of tanniferous sulla forage (Sulla coronaria (L.) Medik.) to improve nutritional, microbial and sensory traits of sheep cheese 48
Vastedda della valle del Belice cheese: experimental contamination with Salmonella and Listeria spp. 48
Totale 10.011
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.561 0 0 0 225 241 235 178 120 169 108 176 109
2020/20211.441 61 170 118 114 166 69 117 66 136 132 146 146
2021/20221.577 133 273 57 106 49 63 95 105 154 157 120 265
2022/20231.863 184 279 47 162 230 269 96 151 214 60 117 54
2023/20241.371 61 127 73 114 111 236 191 79 33 85 76 185
2024/2025473 88 101 150 134 0 0 0 0 0 0 0 0
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