TODARO, Massimo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.620
EU - Europa 4.051
AS - Asia 1.040
AF - Africa 66
SA - Sud America 47
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
OC - Oceania 5
Totale 10.835
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.600
IT - Italia 2.226
CN - Cina 540
SG - Singapore 338
UA - Ucraina 336
FI - Finlandia 329
GB - Regno Unito 203
DE - Germania 182
IE - Irlanda 181
FR - Francia 160
SE - Svezia 130
RU - Federazione Russa 77
NL - Olanda 40
RO - Romania 35
CI - Costa d'Avorio 33
BE - Belgio 32
ES - Italia 25
KR - Corea 25
BR - Brasile 22
TR - Turchia 20
IN - India 19
PK - Pakistan 19
CH - Svizzera 15
PL - Polonia 15
DK - Danimarca 14
IR - Iran 14
AT - Austria 12
ID - Indonesia 11
MX - Messico 11
PH - Filippine 11
GH - Ghana 10
GR - Grecia 9
CA - Canada 8
HK - Hong Kong 8
TW - Taiwan 8
EG - Egitto 7
PE - Perù 7
BO - Bolivia 6
JP - Giappone 6
AU - Australia 5
EU - Europa 5
HR - Croazia 5
MA - Marocco 5
RS - Serbia 5
UZ - Uzbekistan 5
AR - Argentina 4
EC - Ecuador 4
EE - Estonia 4
PT - Portogallo 4
CL - Cile 3
DZ - Algeria 3
NG - Nigeria 3
BG - Bulgaria 2
GE - Georgia 2
IQ - Iraq 2
KE - Kenya 2
LB - Libano 2
LK - Sri Lanka 2
LV - Lettonia 2
MY - Malesia 2
SA - Arabia Saudita 2
SI - Slovenia 2
TH - Thailandia 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AW - Aruba 1
CO - Colombia 1
CZ - Repubblica Ceca 1
ET - Etiopia 1
LT - Lituania 1
LU - Lussemburgo 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
NO - Norvegia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TJ - Tagikistan 1
TZ - Tanzania 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 10.835
Città #
Fairfield 654
Ashburn 562
Chandler 541
Palermo 410
Woodbridge 392
Wilmington 345
Seattle 274
Singapore 274
Houston 244
Ann Arbor 239
Cambridge 228
Medford 183
Dublin 181
Jacksonville 178
Princeton 113
Nanjing 106
New York 92
Rome 85
Des Moines 84
Dearborn 69
Altamura 62
Beijing 53
Catania 52
Tulsa 52
Boardman 51
San Diego 49
Milan 48
Lawrence 46
Shenyang 44
Jinan 38
Nanchang 32
Abidjan 31
Hebei 31
Brussels 30
Ludwigshafen am Rhein 29
Guangzhou 26
Los Angeles 26
Santa Clara 26
Napoli 24
Washington 24
Changsha 23
Redwood City 23
Ragusa 22
Seongnam 22
Turin 22
Jiaxing 21
Piscataway 21
Naples 19
Helsinki 17
Quadri 17
Tappahannock 17
Columbus 16
Tianjin 16
Venice 16
Bari 15
Phoenix 15
Springfield 15
Verona 14
Zhengzhou 14
Latina 13
Messina 13
Ningbo 13
San Paolo di Civitate 13
Auburn Hills 12
Carini 12
Reggio Calabria 12
Saint Petersburg 12
Hangzhou 11
Marche 11
Parma 11
Redmond 11
Accra 10
Antea 10
Bologna 10
Council Bluffs 10
London 10
West Jordan 10
Atlanta 9
Castiglione delle Stiviere 9
Catanzaro 9
Foggia 9
Lappeenranta 9
Perugia 9
Peshawar 9
Valencia 9
Aarhus 8
Adana 8
Fort Worth 8
Orange 8
Padova 8
Prineville 8
Taizhou 8
Bitonto 7
Brescia 7
Dallas 7
Giardinello 7
Gioia Tauro 7
Norwalk 7
Porto Empedocle 7
Roseto Degli Abruzzi 7
Totale 6.761
Nome #
Effetti della specie foraggera e della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino. 256
Effect of different salting technologies on the chemical and microbiological characteristics of PDO Pecorino Siciliano cheese 233
Prickly pear by-product in the feeding of livestock ruminants: Preliminary investigation 206
Improvement of oxidative status, milk and cheese production, and food sustainability indexes by addition of durum wheat bran to dairy cows’ diet 192
Effects of diet on casein and fatty acid profiles of milk from goats differing in genotype for αS1-casein synthesis 190
Effect of the inclusion of fresh lemon pulp in the diet of lactating ewes on the properties of milk and cheese 183
Legume grain-based supplements in dairy sheep diet: Effects on milk yield, composition and fatty acid profile 176
Prickly pear pulp in the feeding of livestock ruminants: preliminary investigation 162
Osservazioni su alcuni parametri di composizione e igienico-sanitari del latte d’asina 161
Effects of continuous and rotational grazing of different forage species on ewe milk production 160
Effect of refrigerated storage on microbiological, chemical and sensory characteristics of a ewes’ raw milk stretched cheese 157
Influenza del genotipo per l'alfa s1 caseina sulla qualità del latte di capre Maltesi 156
UTILIZZO DEL LATTODINAMOGRAFO PER LA VALUTAZIONE DELL’ATTIVITA’ COAGULANTE DI CAGLI IN PASTA ARTIGIANALI. 151
Il mese di produzione influenza la qualità di formaggi tipici? 151
Palatability and in vivo digestibility of Mulberry leaves (Morus latifolia CV. Kokusou 21) in sheep feeding 147
Utilizzazione delle foglie di gelso bianco (varietà Kokuso) nell'alimentazione degli ovini. 146
Aseasonal sheep and goat milk production in the Mediterranean area: Physiological and technical insights 146
Selected lactic acid bacteria as a hurdle to the microbial spoilage of cheese: application on a traditional raw ewes’ milk cheese. 142
Effect of propylene glycol on pre- and post-partum performance by dairy ewes 139
Retrospective study on the hygienic quality of fresh ricotta cheeses produced in Sicily, Italy 136
A large factory-scale application of selected autochthonous lactic acid bacteria for PDO Pecorino Siciliano cheese production 135
Impact of packaging on the microbiological, physicochemical and sensory characteristics of a “pasta filata” cheese 132
Molecular characterization of dominant bacterial population in “Vastedda della Valle del Belìce” cheese: preliminary investigation 130
Utilization of mulberry leaves (Morus latifolia cv. Kokusou 21) in diets for dairy ewes 130
Milk production and physiological traits of ewes and goats housed indoor or grazing at different daily timing in summer 130
Multivariate factor analysis of Girgentana goat milk composition 125
The quality of Valle del Belice sheep’s milk and cheese produced in the hot summer season in Sicily 125
La capra Messinese 124
Determination of milk production losses in Valle del Belice sheep following experimental infection of Mycoplasma agalactiae 123
Production, oxidation traits and health of dairy ewes fed diets supplemented with fungus myceliated grains. 122
Nutritional profile of Ager cheese selection 122
Proceedings of the ASPA 18th Congress, Palermo, June 9-12, 2009 120
Latte bovino, ovino e caprino congelato: variazione dei parametri fisici, chimici e tecnologici 119
Influence of fresh forage-based diets and alfaS1-casein (CSN1S1) genotype on nutrient intake and productive, metabolic, and hormonal responses in milking goats 118
Studio retrospettivo sulla qualità igienico-sanitaria delle ricotte prodotte in Sicilia 118
An Investigation of the Shelf-life of PDO Vastedda della Valle del Belice Cheese Subjected to Different Packaging Systems Alternative to Vacuum 114
Use of weaning concetrate in the feeding of suckling kids: effects on meat quality 113
Microbiological characterization of the biofilms of wooden shelves used for ripening of traditional raw milk cheeses produced in Sicily (South Italy). 112
Anti-Listeria activity of lactic acid bacteria in two traditional Sicilian cheeses 110
Factors associated with milk urea concentrations in Girgentana goats 105
Valutazione dei parametri lattodinamografici sul latte bovino, ovino e caprino congelato 103
Interaction between stearoyl-coenzyme A desaturase polymorphism and feeding system in affecting the fatty acid profile of sheep cheese 103
Formaggio Pecorino Siciliano: composizione chimica e profilo acidico 102
Demographic characterization and genetic variability of the Girgentana goat breed by the analysis of genealogical data 101
La nutraceutica nei formaggi 100
I polifenoli del foraggio di sulla per il miglioramento del benessere degli animali da latte e della qualità dei formaggi (DISOLASULLA) 98
Influence of the early bacterial biofilms developed on vats made with seven wood types on PDO Vastedda della valle del Belìce cheese characteristics 98
The influence of somatic cell count on sheep milk composition and cheesemaking properties 94
Effect of the inclusion of lemon citrus pulp in the diet of Valle del Belice lactating ewes. Milk production and composition. 94
DETERMINAZIONE DI PARAMETRI CHIMICI MEDIANTE TECNOLOGIA NIR (FOODSCAN™ DAIRY ANALYSER) IN CAMPIONI DI FORMAGGIO “CACIOCAVALLO PALERMITANO" 92
Dehydrated Sulla forage in dairy ewes feeding: effects on cheese properties 92
Relationships between dietary factors and milk urea nitrogen level in goats grazing herbaceous pasture 91
Transformation of raw ewes' milk applying “Grana” type pressed cheese technology: Development of extra-hard “Gran Ovino” cheese 91
Influenza del contenuto in cellule somatiche sulla composizione del latte ovino e sulle caratteristiche del formaggio 90
Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production 88
Il pascolo degli ovini nel vigneto: valutazione della qualità delle produzioni lattiero-casearie 86
Influenza della specie foraggera pascolata sulla produzione di latte ovino 86
Il caglio in pasta utilizzato per la produzione di formaggi tradizionali siciliani: indagine microbiologica 85
Effetti del pascolo del vigneto sul latte ovino 83
Influenza del tipo di salatura sulle caratteristiche del Pecorino Siciliano DOP 83
Pecorino Siciliano DOP; Vastedda della valle del Belice DOP 83
Effects of adding solid and molten chocolate on the physicochemical, antioxidant, microbiological, and sensory properties of ewe's milk cheese 82
L’alimentazione di ovini con polpe fresche di limone: effetti sulla qualità della "Vastedda" 80
Feeding and management techniques to favour summer sheep milk and cheese production in the Mediterranean environment 80
BATTERI LATTICI CON ATTIVITA’ ANTIBATTERICA ISOLATI DA FORMAGGI TRADIZIONALI SICILIANI 79
Effects of diets supplemented with medicinal mushroom myceliated grains on some production, health, and oxidation traits of dairy ewes 79
Impiego di batteri lattici autoctoni per il miglioramento igienico-sanitario del Pecorino Siciliano DOP 78
Le polpe fresche di limone nella dieta delle pecore da latte: effetti sulla qualità del latte di massa 76
Dietary factors associated with the concentration of milk urea nitrogen in grazing goats 74
Wheat bran as dietary tool to improve dairy production, oxidative status of lactating cows and food sustainability indexes. 74
Caratterizzazione chimica dei diversi tipi lattodinamografici di latte ovino 73
Effetto di alcuni parametri sulla crescita e sopravvivenza di Brucella melitensis in relazione al processo produttivo dei formaggi ovini tipo "Pecorino Siciliano" 73
ORGANIC SHEEP MILK PRODUCTION AND QUALITY BY USE OF LEGUME GRAINS AS DIETARY SUPPLEMENT 70
Dairy ewes fed with fresh citrus by-product feedstuff: the effect on Vastedda cheese characteristics 69
Silage of prickly pears (Opuntia spp.) juice by-products 68
Free fatty acids and other volatile compounds for the characterization of “Vastedda della valle del Belice” cheese 67
Effect of diet and CSN1S1 genotype on nutritional, productive and metabolic responses of milking Girgentana goats 67
Effetto della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino 66
Che Vastedda! Uno studio: d'estate è ancora più buona 66
Effects of nutritional level on lactating response of Girgentana goats with different CSN1S1 genotype 66
Effect of the wooden vats on traditional cheese characteristics 66
Influenza della conformazione della mammella di pecore Valle del Belice sulla qualità del latte 65
Vastedda della valle del Belìce cheese: production and microbiological investigation 65
Ecology of Vastedda della valle del Belìce cheeses: A review and recent findings to stabilize the traditional production 65
Formaggio al cioccolato, promettente abbinamento sensoriale e salutistico 62
Evaluation of curd cooking on microbiological characteristics of “Grana” type pressed cheeses processed from raw ewes’ milk 61
Microbial diversity of traditional Sicilian cheeses 58
Vastedda della valle del Belìce: processo produttivo e contaminazione sperimentale con Salmonella spp. 57
Contagious agalactiae: a prelimanr study on the impact on milk production of sicilian sheep 56
Contagious agalactiae: a preliminary study on its impact on milk production of Sicilian sheep 55
Alimentazione dei capretti 55
L'acido α-linolenico come biomarcatore della dieta a base di foraggio verde nei formaggi ovini 54
Dehydration preserves the ability of tanniferous sulla forage (Sulla coronaria (L.) Medik.) to improve nutritional, microbial and sensory traits of sheep cheese 54
Relazioni fra il contenuto di cellule somatiche e l’isolamento di germi mastidogeni in campioni di latte di massa ovino 54
Vastedda della valle del Belìce, una DOP che può dare molto 54
Latte ovino e caprino in estate con il pascolamento notturno 53
Effects of feeding diets supplemented with fungus myceliated grains on some production, health and oxidation traits of dairy ewes. 53
La Vastedda della valle del Belìce, da oggi formaggio DOP europeo 51
Alkaline phosphatase survey in pecorino siciliano PDO cheese 51
A Multivariate Approach to Study the Bacterial Diversity Associated to the Wooden Shelves Used for Aging Traditional Sicilian Cheeses 51
Totale 10.287
Categoria #
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Totale 44.128


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.336 0 0 0 0 241 235 178 120 169 108 176 109
2020/20211.441 61 170 118 114 166 69 117 66 136 132 146 146
2021/20221.577 133 273 57 106 49 63 95 105 154 157 120 265
2022/20231.863 184 279 47 162 230 269 96 151 214 60 117 54
2023/20241.371 61 127 73 114 111 236 191 79 33 85 76 185
2024/2025829 88 101 150 332 158 0 0 0 0 0 0 0
Totale 11.457