TODARO, Massimo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.959
EU - Europa 3.417
AS - Asia 588
SA - Sud America 25
AF - Africa 14
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
OC - Oceania 4
Totale 9.013
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.941
IT - Italia 1.712
CN - Cina 464
UA - Ucraina 336
FI - Finlandia 318
GB - Regno Unito 195
IE - Irlanda 171
FR - Francia 134
SE - Svezia 130
DE - Germania 121
RU - Federazione Russa 77
BE - Belgio 71
RO - Romania 35
KR - Corea 25
TR - Turchia 18
NL - Olanda 17
PK - Pakistan 17
CH - Svizzera 15
ES - Italia 15
BR - Brasile 13
AT - Austria 12
DK - Danimarca 11
IR - Iran 11
IN - India 10
MX - Messico 10
PL - Polonia 10
GR - Grecia 9
CA - Canada 7
HK - Hong Kong 7
ID - Indonesia 7
TW - Taiwan 6
BO - Bolivia 5
EU - Europa 5
HR - Croazia 5
JP - Giappone 5
UZ - Uzbekistan 5
AU - Australia 4
EE - Estonia 4
PT - Portogallo 4
RS - Serbia 4
DZ - Algeria 3
PH - Filippine 3
AR - Argentina 2
CL - Cile 2
EG - Egitto 2
GE - Georgia 2
GH - Ghana 2
IQ - Iraq 2
KE - Kenya 2
LB - Libano 2
LV - Lettonia 2
MY - Malesia 2
PE - Perù 2
SI - Slovenia 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AW - Aruba 1
BG - Bulgaria 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EC - Ecuador 1
ET - Etiopia 1
LT - Lituania 1
LU - Lussemburgo 1
MA - Marocco 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
NG - Nigeria 1
NO - Norvegia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
TZ - Tanzania 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 9.013
Città #
Fairfield 654
Chandler 541
Woodbridge 392
Palermo 345
Wilmington 345
Ashburn 306
Seattle 269
Houston 244
Ann Arbor 239
Cambridge 228
Medford 183
Jacksonville 178
Dublin 171
Princeton 113
Nanjing 106
Des Moines 84
Brussels 70
Dearborn 69
Altamura 62
Tulsa 52
Rome 49
San Diego 49
Beijing 48
Lawrence 46
Boardman 45
Shenyang 44
Jinan 38
Milan 33
Nanchang 32
Hebei 31
Catania 27
Napoli 24
Changsha 23
Redwood City 23
Seongnam 22
Jiaxing 21
Quadri 17
Tianjin 16
Venice 16
Verona 14
Zhengzhou 14
Helsinki 13
Latina 13
Ningbo 13
Phoenix 13
San Paolo di Civitate 13
Auburn Hills 12
London 12
Saint Petersburg 12
Bari 11
Marche 11
Redmond 11
Tappahannock 11
Antea 10
Hangzhou 10
Messina 10
Naples 10
Atlanta 9
Peshawar 9
Turin 9
Aarhus 8
Adana 8
Bologna 8
Castiglione delle Stiviere 8
Orange 8
Padova 8
Taizhou 8
Catanzaro 7
Giardinello 7
Guangzhou 7
Norwalk 7
Perugia 7
Porto Empedocle 7
Ragusa 7
Roseto Degli Abruzzi 7
Bitonto 6
Boydton 6
Bremen 6
Ceglie Messapica 6
Chicago 6
Falls Church 6
Haikou 6
Kunming 6
Moscow 6
Reggio Calabria 6
San Jose 6
Torino 6
Centro 5
Dallas 5
Den Haag 5
Esslingen am Neckar 5
Foggia 5
Fremont 5
Fuzhou 5
Jakarta 5
La Paz 5
Lanzhou 5
Los Angeles 5
New York 5
San Mateo 5
Totale 5.744
Nome #
Effect of different salting technologies on the chemical and microbiological characteristics of PDO Pecorino Siciliano cheese 229
Prickly pear by-product in the feeding of livestock ruminants: Preliminary investigation 202
Effects of diet on casein and fatty acid profiles of milk from goats differing in genotype for αS1-casein synthesis 185
Improvement of oxidative status, milk and cheese production, and food sustainability indexes by addition of durum wheat bran to dairy cows’ diet 185
Effect of the inclusion of fresh lemon pulp in the diet of lactating ewes on the properties of milk and cheese 172
Legume grain-based supplements in dairy sheep diet: Effects on milk yield, composition and fatty acid profile 172
Effetti della specie foraggera e della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino. 168
Prickly pear pulp in the feeding of livestock ruminants: preliminary investigation 150
Effects of continuous and rotational grazing of different forage species on ewe milk production 150
Utilizzazione delle foglie di gelso bianco (varietà Kokuso) nell'alimentazione degli ovini. 145
Osservazioni su alcuni parametri di composizione e igienico-sanitari del latte d’asina 142
UTILIZZO DEL LATTODINAMOGRAFO PER LA VALUTAZIONE DELL’ATTIVITA’ COAGULANTE DI CAGLI IN PASTA ARTIGIANALI. 139
Effect of refrigerated storage on microbiological, chemical and sensory characteristics of a ewes’ raw milk stretched cheese 138
Selected lactic acid bacteria as a hurdle to the microbial spoilage of cheese: application on a traditional raw ewes’ milk cheese. 137
Influenza del genotipo per l'alfa s1 caseina sulla qualità del latte di capre Maltesi 135
Aseasonal sheep and goat milk production in the Mediterranean area: Physiological and technical insights 132
Effect of propylene glycol on pre- and post-partum performance by dairy ewes 127
Molecular characterization of dominant bacterial population in “Vastedda della Valle del Belìce” cheese: preliminary investigation 126
Utilization of mulberry leaves (Morus latifolia cv. Kokusou 21) in diets for dairy ewes 126
Impact of packaging on the microbiological, physicochemical and sensory characteristics of a “pasta filata” cheese 126
Milk production and physiological traits of ewes and goats housed indoor or grazing at different daily timing in summer 122
The quality of Valle del Belice sheep’s milk and cheese produced in the hot summer season in Sicily 122
Palatability and in vivo digestibility of Mulberry leaves (Morus latifolia CV. Kokusou 21) in sheep feeding 121
Retrospective study on the hygienic quality of fresh ricotta cheeses produced in Sicily, Italy 120
A large factory-scale application of selected autochthonous lactic acid bacteria for PDO Pecorino Siciliano cheese production 119
Multivariate factor analysis of Girgentana goat milk composition 116
Determination of milk production losses in Valle del Belice sheep following experimental infection of Mycoplasma agalactiae 114
La capra Messinese 110
Use of weaning concetrate in the feeding of suckling kids: effects on meat quality 110
Proceedings of the ASPA 18th Congress, Palermo, June 9-12, 2009 110
Influence of fresh forage-based diets and alfaS1-casein (CSN1S1) genotype on nutrient intake and productive, metabolic, and hormonal responses in milking goats 110
Production, oxidation traits and health of dairy ewes fed diets supplemented with fungus myceliated grains. 102
Latte bovino, ovino e caprino congelato: variazione dei parametri fisici, chimici e tecnologici 101
Factors associated with milk urea concentrations in Girgentana goats 100
Anti-Listeria activity of lactic acid bacteria in two traditional Sicilian cheeses 99
Formaggio Pecorino Siciliano: composizione chimica e profilo acidico 95
Valutazione dei parametri lattodinamografici sul latte bovino, ovino e caprino congelato 94
Demographic characterization and genetic variability of the Girgentana goat breed by the analysis of genealogical data 93
The influence of somatic cell count on sheep milk composition and cheesemaking properties 91
Relationships between dietary factors and milk urea nitrogen level in goats grazing herbaceous pasture 89
Influence of the early bacterial biofilms developed on vats made with seven wood types on PDO Vastedda della valle del Belìce cheese characteristics 88
Nutritional profile of Ager cheese selection 88
Interaction between stearoyl-coenzyme A desaturase polymorphism and feeding system in affecting the fatty acid profile of sheep cheese 86
La nutraceutica nei formaggi 85
Transformation of raw ewes' milk applying “Grana” type pressed cheese technology: Development of extra-hard “Gran Ovino” cheese 85
Il pascolo degli ovini nel vigneto: valutazione della qualità delle produzioni lattiero-casearie 81
Influenza del contenuto in cellule somatiche sulla composizione del latte ovino e sulle caratteristiche del formaggio 81
An Investigation of the Shelf-life of PDO Vastedda della Valle del Belice Cheese Subjected to Different Packaging Systems Alternative to Vacuum 81
Il mese di produzione influenza la qualità di formaggi tipici? 81
Influenza della specie foraggera pascolata sulla produzione di latte ovino 80
DETERMINAZIONE DI PARAMETRI CHIMICI MEDIANTE TECNOLOGIA NIR (FOODSCAN™ DAIRY ANALYSER) IN CAMPIONI DI FORMAGGIO “CACIOCAVALLO PALERMITANO" 80
Il caglio in pasta utilizzato per la produzione di formaggi tradizionali siciliani: indagine microbiologica 80
Microbiological characterization of the biofilms of wooden shelves used for ripening of traditional raw milk cheeses produced in Sicily (South Italy). 79
Influenza del tipo di salatura sulle caratteristiche del Pecorino Siciliano DOP 78
Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production 78
Pecorino Siciliano DOP; Vastedda della valle del Belice DOP 77
Studio retrospettivo sulla qualità igienico-sanitaria delle ricotte prodotte in Sicilia 77
L’alimentazione di ovini con polpe fresche di limone: effetti sulla qualità della "Vastedda" 76
Effect of the inclusion of lemon citrus pulp in the diet of Valle del Belice lactating ewes. Milk production and composition. 76
Feeding and management techniques to favour summer sheep milk and cheese production in the Mediterranean environment 75
Dehydrated Sulla forage in dairy ewes feeding: effects on cheese properties 74
Effetti del pascolo del vigneto sul latte ovino 73
Effects of adding solid and molten chocolate on the physicochemical, antioxidant, microbiological, and sensory properties of ewe's milk cheese 72
Effects of diets supplemented with medicinal mushroom myceliated grains on some production, health, and oxidation traits of dairy ewes 68
Le polpe fresche di limone nella dieta delle pecore da latte: effetti sulla qualità del latte di massa 67
Effetto di alcuni parametri sulla crescita e sopravvivenza di Brucella melitensis in relazione al processo produttivo dei formaggi ovini tipo "Pecorino Siciliano" 66
Caratterizzazione chimica dei diversi tipi lattodinamografici di latte ovino 64
Impiego di batteri lattici autoctoni per il miglioramento igienico-sanitario del Pecorino Siciliano DOP 63
Silage of prickly pears (Opuntia spp.) juice by-products 63
Influenza della conformazione della mammella di pecore Valle del Belice sulla qualità del latte 61
Dietary factors associated with the concentration of milk urea nitrogen in grazing goats 61
Free fatty acids and other volatile compounds for the characterization of “Vastedda della valle del Belice” cheese 61
Dairy ewes fed with fresh citrus by-product feedstuff: the effect on Vastedda cheese characteristics 61
ORGANIC SHEEP MILK PRODUCTION AND QUALITY BY USE OF LEGUME GRAINS AS DIETARY SUPPLEMENT 61
Effect of diet and CSN1S1 genotype on nutritional, productive and metabolic responses of milking Girgentana goats 60
Effetto della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino 58
Vastedda della valle del Belìce cheese: production and microbiological investigation 56
Wheat bran as dietary tool to improve dairy production, oxidative status of lactating cows and food sustainability indexes. 55
Vastedda della valle del Belìce: processo produttivo e contaminazione sperimentale con Salmonella spp. 53
Ecology of Vastedda della valle del Belìce cheeses: A review and recent findings to stabilize the traditional production 53
Effects of nutritional level on lactating response of Girgentana goats with different CSN1S1 genotype 52
Che Vastedda! Uno studio: d'estate è ancora più buona 51
BATTERI LATTICI CON ATTIVITA’ ANTIBATTERICA ISOLATI DA FORMAGGI TRADIZIONALI SICILIANI 51
Relazioni fra il contenuto di cellule somatiche e l’isolamento di germi mastidogeni in campioni di latte di massa ovino 49
Vastedda della valle del Belìce, una DOP che può dare molto 49
Microbial diversity of traditional Sicilian cheeses 49
Contagious agalactiae: a prelimanr study on the impact on milk production of sicilian sheep 47
Effect of the wooden vats on traditional cheese characteristics 47
Alimentazione dei capretti 47
Latte ovino e caprino in estate con il pascolamento notturno 46
Contagious agalactiae: a preliminary study on its impact on milk production of Sicilian sheep 44
Formaggio al cioccolato, promettente abbinamento sensoriale e salutistico 44
Analysis of microbiological variation in PDO Vastedda della valle del Belìce cheese during the storage period 43
Growth performance in heavy lambs experimentally treated with 17 β-estradiol 43
Effetti della dieta sul profilo acidico del latte di capre con diverso genotipo per l’αs1-CN. 43
Vastedda: la pasta filata della valle del Belìce 42
Effects of feeding diets supplemented with fungus myceliated grains on some production, health and oxidation traits of dairy ewes. 42
La Vastedda della valle del Belìce, da oggi formaggio DOP europeo 40
Effects of αs1-casein and k- casein genotypes on nutrient intake and milk production in Girgentana goats: a further investigation 40
Evaluation of curd cooking on microbiological characteristics of “Grana” type pressed cheeses processed from raw ewes’ milk 40
Totale 8.995
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019648 0 0 29 23 22 68 110 35 30 62 137 132
2019/20202.025 253 64 147 225 241 235 178 120 169 108 176 109
2020/20211.441 61 170 118 114 166 69 117 66 136 132 146 146
2021/20221.577 133 273 57 106 49 63 95 105 154 157 120 265
2022/20231.905 184 279 47 162 230 269 98 155 226 63 126 66
2023/2024267 66 134 67 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 9.566