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A large factory-scale application of selected autochthonous lactic acid bacteria for PDO Pecorino Siciliano cheese production
2016-01-01 Guarcello, R; Carpino, S; Gaglio, R; Pino, A; Rapisarda, T; Caggia, C; Marino, G; Randazzo, CL; Settanni, L; Todaro, M
Processi tradizionali e polifenoli naturali per formaggi innovativi e nutraceutici
2018-01-01 Barbaccia, P., Francesca, N., Gaglio, R., Settanni, L., Guarcello, R.
Biodiversità genetica e fisiologica, potenziale alterativo, di una popolazione di B. bruxellensis isolata da vini italiani
2018-01-01 Guzzon Raffaele , Roman Tomas, Guarcello Rosa, Francesca Nicola, Settanni Luca, Moschetti Giancarlo
Spoilage potential of brettanomyces bruxellensis strains isolated from Italian wines
2018-01-01 Guzzon, Raffaele; Larcher, Roberto; Guarcello, Rosa; Francesca, Nicola; Settanni, Luca; Moschetti, Giancarlo
L’idromele e lo spiritu ré fascitrari, l’uso antico del miele fermentato
2019-01-01 Ciminata, A., Guarcello, R., Francesca, N., Columba, P., Lombardo, G., Moschetti, G., Gaglio, R.
Development of an ad hoc starter culture for the production of functional raw ewes’ milk cheeses through the addition of grape pomace powder
2019-01-01 Barbaccia, P.; Gaglio, R.; Guarcello, R.; Francesca, N.; Settanni, L.; Moschetti, G.
Valorisation of Dairy Wastes Through Kefir Grain Production
2019-01-01 Settanni, Luca; Cruciata, Margherita; Guarcello, Rosa; Francesca, Nicola; Moschetti, Giancarlo; La Carrubba, Vincenzo; Gaglio, Raimondo
Effect of addition of Opuntia ficus-indica mucilage on the biological leavening, physical, nutritional, antioxidant and sensory aspects of bread
2020-01-01 Liguori G.; Gentile C.; Gaglio Raimondo.; Perrone A.; Guarcello R.; Francesca N.; Fretto S.; Inglese P.; Settanni L.
Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production
2020-01-01 Gaglio R.; Franciosi E.; Todaro A.; Guarcello R.; Alfeo V.; Randazzo C.L.; Settanni L.; Todaro M.
Biodiversity and oenological attitude of Saccharomyces cerevisiae strains isolated in the Montalcino district: biodiversity of S. cerevisiae strains of Montalcino wines
2021-01-01 Guzzon Raffaele; Roman Tomas; Larcher Roberto; Francesca Nicola; Guarcello Rosa; Moschetti Giancarlo
Influence of Citrus Essential Oils on the Microbiological, Physicochemical and Antioxidant Properties of Primosale Cheese
2022-10-10 Busetta G.; Ponte M.; Barbera M.; Alfonzo A.; Ioppolo A.; Maniaci G.; Guarcello R.; Francesca N.; Palazzolo E.; Bonanno A.; Moschetti G.; Settanni L.; Gaglio R.
Anti-Listeria activity of citrus essential oils in a fresh ovine cheese
2023-06-01 Gabriele Busetta; Rosa Guarcello; Antonino Ioppolo; Lino Sciurba; Eristanna Palazzolo; Luca Settanni; Raimondo Gaglio
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