Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 53
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2017 Effect of CSN1S1 G allele on some characteristics of milk produced by Cinisara cows Di Grigoli A.Maniaci G.Alabiso M.Bonanno A. + 10 - Proceedings::Proceedings Finizio, D.; Di Grigoli, A.; Valluzzi, C.; Di Gregorio, P.; Di Trana, A.; A., R.; Maniaci, G.; Alabiso, M.; Bonanno, A.
1-gen-2017 Effect of the inclusion of fresh lemon pulp in the diet of lactating ewes on the properties of milk and cheese TODARO, MassimoALABISO, MarcoDI GRIGOLI, AntoninoMAZZA, FrancescaMANIACI, GiuseppeBONANNO, Adriana + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro, M.; Alabiso, M.; Scatassa, M.; DI GRIGOLI, A.; Mazza, F.; Maniaci, G.; Bonanno, A.
1-gen-2017 Effects of different genotypes at the CSN3 and LGB loci on milk and cheese-making characteristics of the bovine Cinisara breed DI GRIGOLI, AntoninoALABISO, MarcoMANIACI, GiuseppeBONANNO, Adriana + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Gregorio, P.; Di Grigoli, A.; Di Trana, A.; Alabiso, M.; Maniaci, G.; Rando, A.; Valluzzi, C.; Finizio, D.; Bonanno, A.
1-gen-2019 The production of typical cured meats from cattle of Cinisara breed Alabiso M.Bonanno A.Di Grigoli A.Portolano B.Maniaci G + 01 - Contributo in rivista::1.05 Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista Alabiso M.; Bonanno A.; Giosuè C.; Di Grigoli A.; Portolano B.; Maniaci G
1-gen-2019 Production, oxidation traits and health of dairy ewes fed diets supplemented with fungus myceliated grains. Bonanno A.Alabiso M.Todaro M.Di Miceli G.Maniaci G.Mazza F.Gargano M. L.Venturella G.Di Grigoli A 01 - Contributo in rivista::1.05 Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista Bonanno A.; Alabiso M.; Todaro M.; Di Miceli G.; Maniaci G.; Mazza F.; Gargano M.L.; Venturella G.; Di Grigoli A
1-gen-2019 Effects of Grazing on the Behaviour, Oxidative and Immune Status, and Production of Organic Dairy Cows Di Grigoli, AntoninoAlabiso, MarcoManiaci, GiuseppeBonanno, Adriana + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Grigoli, Antonino; Di Trana, Adriana; Alabiso, Marco; Maniaci, Giuseppe; Giorgio, Daniela; Bonanno, Adriana
1-gen-2019 Meat production from dairy breed lambs due to slaughter age and feeding plan based on wheat bran Di Grigoli A.Bonanno A.Alabiso M.Mazza F.Maniaci G.Ruisi P.Di Miceli G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Grigoli A.; Bonanno A.; Ashkezary M.R.; Laddomada B.; Alabiso M.; Vitale F.; Mazza F.; Maniaci G.; Ruisi P.; Di Miceli G.
1-gen-2020 Bresaola made from Cinisara cattle: effect of muscle type and animal category on physicochemical and sensory traits Maniaci G.Alabiso M.Francesca N.Di Grigoli A.Corona O.Portolano B.Bonanno A. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Maniaci G.; Alabiso M.; Francesca N.; Giosue C.; Di Grigoli A.; Corona O.; Cardamone C.; Graci G.; Portolano B.; Bonanno A.
1-gen-2020 Effect of muscle type and animal category on fatty acid composition of bresaola made from meat of Cinisara cattle: preliminary investigation Alabiso M.Maniaci G.Gaglio R.Francesca N.Di Grigoli A.Portolano B.Bonanno A. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alabiso M.; Maniaci G.; Giosue C.; Gaglio R.; Francesca N.; Di Grigoli A.; Portolano B.; Bonanno A.
1-gen-2020 Effects of adding solid and molten chocolate on the physicochemical, antioxidant, microbiological, and sensory properties of ewe's milk cheese Bonanno A.Todaro M.Settanni L.Gaglio R.Todaro A.Alabiso M.Maniaci G.Mazza F.Di Grigoli A. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Ashkezary M.R.; Bonanno A.; Todaro M.; Settanni L.; Gaglio R.; Todaro A.; Alabiso M.; Maniaci G.; Mazza F.; Di Grigoli A.
1-gen-2021 The use of winery by-products to enhance the functional aspects of the fresh ovine “primosale” cheese Gaglio R.Barbaccia P.Barbera M.Restivo I.Attanzio A.Maniaci G.Di Grigoli A.Francesca N.Tesoriere L.Bonanno A.Moschetti G.Settanni L. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio R.; Barbaccia P.; Barbera M.; Restivo I.; Attanzio A.; Maniaci G.; Di Grigoli A.; Francesca N.; Tesoriere L.; Bonanno A.; Moschetti G.; Settanni L.
1-gen-2021 Fatty acid composition of salami made by meat from different commercial categories of indigenous dairy cattle Alabiso M.Maniaci G.Di Grigoli A.Bonanno A. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alabiso M.; Maniaci G.; Giosue C.; Di Grigoli A.; Bonanno A.
1-set-2021 Dehydrated Sulla forage in dairy ewes feeding: effects on cheese properties Di Grigoli APonte MGannuscio RAlabiso MManiaci GTodaro MBonanno A. + 01 - Contributo in rivista::1.13 Abstract in rivista Di Grigoli A; Ponte M; Gannuscio R; Addis M; Alabiso M; Maniaci G; Bacchi M; Todaro M; Bonanno A.
1-set-2021 Fatty acids as biomarkers of the production season of caciocavallo palermitano cheese Maniaci G.Di Grigoli A.Bonanno A.Ilardi V.Alabiso M. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Maniaci G.; Di Grigoli A.; Bonanno A.; Giosue C.; Ilardi V.; Alabiso M.
23-dic-2021 Development of “quadrello di ovino”, a novel fresh ewe’s cheese Garofalo G.Busetta G.Maniaci G.Sardina M. T.Portolano B.Badalamenti N.Maggio A.Bruno M.Gaglio R.Settanni L. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Garofalo G.; Busetta G.; Maniaci G.; Sardina M.T.; Portolano B.; Badalamenti N.; Maggio A.; Bruno M.; Gaglio R.; Settanni L.
1-feb-2022 Effects of Grazing Season on Physico-Chemical Characteristics and Fatty Acids of Nutritional Interest of Caciocavallo Palermitano Cheese Di Grigoli A.Ponte M.Bonanno A.Maniaci G.Alabiso M. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Grigoli A.; Ponte M.; Bonanno A.; Maniaci G.; Alabiso M.
7-mag-2022 A 3-week post-weaning restricted feeding as alternative to an ad libitum antibiotic-medicated feed: Effects on growth, carcass and meat of rabbits differing in genotype and slaughter age Alabiso M.Maniaci G.Bonanno A.Di Grigoli A. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alabiso M.; Maniaci G.; Bonanno A.; Di Grigoli A.
1-set-2022 The potential of feeding ewes with fresh or dehydrated sulla forage to enrich sheep cheese in molecular biomarkers of health quality Di Grigoli APonte MGannuscio RManiaci GAlabiso MBonanno ATodaro M + 02 - Contributo in volume::2.07 Contributo in atti di convegno pubblicato in volume Di Grigoli A; Ponte M; Gannuscio R; Addis M; Maniaci G; Alabiso M; Bonanno A; Todaro M
1-set-2022 Effects of hay, dehydrated and fresh sulla forage on feed intake, milk production and oxidative status of ewes Ponte MDi Grigoli A.Maniaci G.Gannuscio R.Alabiso M.Todaro M.Bonanno A. + 02 - Contributo in volume::2.07 Contributo in atti di convegno pubblicato in volume Ponte M; Di Grigoli A.; Di Trana A.; Maniaci G.; Gannuscio R.; Alabiso M.; Todaro M.; Bonanno A.
1-set-2022 Technical solutions for better storage of Prickly pear fruit by-products Gannuscio RManiaci GDi Grigoli ATodaro M + 02 - Contributo in volume::2.07 Contributo in atti di convegno pubblicato in volume Gannuscio R; Vastolo A; Maniaci G; Di Grigoli A; Scatassa M.L; Todaro M
Mostrati risultati da 21 a 40 di 53
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile