MAZZA, Francesca

MAZZA, Francesca  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 20 (tempo di esecuzione: 0.062 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2016 A 3-week feed restriction after weaning as an alternative to a medicated diet: effects on growth, health, carcass and meat traits of rabbits of two genotypes ALABISO, MarcoDI GRIGOLI, AntoninoMAZZA, FrancescaMANIACI, GiuseppeVitale, FrancescaBONANNO, Adriana 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alabiso, M.; Di Grigoli, A.; Mazza, F.; Maniaci, G.; Vitale, F.; Bonanno, A.
1-gen-2013 Effect of farming system and cheesemaking technology on the physicochemical characteristics, fatty acid profile, and sensory properties of Caciocavallo Palermitano cheese BONANNO, AdrianaTORNAMBÈ, GabrieleBELLINA, VincenzoDE PASQUALE, ClaudioMAZZA, FrancescaMANIACI, GiuseppeDI GRIGOLI, Antonino 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Bonanno, A.; Tornambè, G.; Bellina, V.; DE PASQUALE, C.; Mazza, F.; Maniaci, G.; DI GRIGOLI, A.
1-gen-2017 Effect of refrigerated storage on microbiological, chemical and sensory characteristics of a ewes’ raw milk stretched cheese TODARO, MassimoPALMERI, MarisaSETTANNI, LucaMAZZA, FrancescaBONANNO, AdrianaDI GRIGOLI, Antonino + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro, M.; Palmeri, M.; Settanni, L.; Scatassa, M.; Mazza, F.; Bonanno, A.; Di Grigoli, A.
1-gen-2019 Effect of saffron addition on the microbiological, physicochemical, antioxidant and sensory characteristics of yoghurt Gaglio, RaimondoGentile, CarlaBonanno, AdrianaPerrone, AnnaMazza, FrancescaBarbaccia, PietroSettanni, LucaDi Grigoli, Antonino + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, Raimondo; Gentile, Carla; Bonanno, Adriana; Vintaloro, Lucia; Perrone, Anna; Mazza, Francesca; Barbaccia, Pietro; Settanni, Luca*; Di Grigoli, Antonino
1-gen-2017 Effect of the inclusion of fresh lemon pulp in the diet of lactating ewes on the properties of milk and cheese TODARO, MassimoALABISO, MarcoDI GRIGOLI, AntoninoMAZZA, FrancescaMANIACI, GiuseppeBONANNO, Adriana + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro, M.; Alabiso, M.; Scatassa, M.; DI GRIGOLI, A.; Mazza, F.; Maniaci, G.; Bonanno, A.
1-gen-2004 Effects of a split 48-hour doe-litter separation on productivity of free nursing does and their litters BONANNO, AdrianaMAZZA, FrancescaDI GRIGOLI, AntoninoALABISO, Marco 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista BONANNO A; MAZZA F; DI GRIGOLI A; ALABISO M
1-gen-2020 Effects of adding solid and molten chocolate on the physicochemical, antioxidant, microbiological, and sensory properties of ewe's milk cheese Bonanno A.Todaro M.Settanni L.Gaglio R.Todaro A.Alabiso M.Maniaci G.Mazza F.Di Grigoli A. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Ashkezary M.R.; Bonanno A.; Todaro M.; Settanni L.; Gaglio R.; Todaro A.; Alabiso M.; Maniaci G.; Mazza F.; Di Grigoli A.
1-gen-2013 Effects of diet on casein and fatty acid profiles of milk from goats differing in genotype for αS1-casein synthesis BONANNO, AdrianaDI GRIGOLI, AntoninoMONTALBANO, MariaBELLINA, VincenzoMAZZA, FrancescaTODARO, Massimo 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Bonanno, A; Di Grigoli, A; Montalbano, M; Bellina, V; Mazza, F; Todaro, M
1-gen-2016 Effects of ewes grazing sulla or ryegrass pasture for different daily durations on forage intake, milk production and fatty acid composition of cheese BONANNO, AdrianaDI GRIGOLI, AntoninoMAZZA, FrancescaDE PASQUALE, ClaudioGIOSUE', CristinaVitale, FrancescaALABISO, Marco 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Bonanno, A.; Di Grigoli, A.; Mazza, F.; De Pasquale, C.; Giosuè, C.; Vitale, F.; Alabiso, M.
1-gen-2021 Fast field cycling NMR relaxometry as a tool to monitor Parmigiano Reggiano cheese ripening Conte P.Cinquanta L.Lo Meo P.Mazza F.Micalizzi A.Corona O. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Conte P.; Cinquanta L.; Lo Meo P.; Mazza F.; Micalizzi A.; Corona O.
1-gen-2018 Impact of packaging on the microbiological, physicochemical and sensory characteristics of a “pasta filata” cheese Massimo TodaroLuca SettanniFrancesca MazzaOnofrio Corona + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Massimo Todaro, Marisa Palmeria, Cinzia Cardamone, Luca Settanni, Isabella Mancuso, Francesca Mazza, Maria Luisa Scatassa, Onofrio Corona
1-gen-2011 Latte bovino, ovino e caprino congelato: variazione dei parametri fisici, chimici e tecnologici TODARO, MassimoALICATA, Maria LuigiaMAZZA, Francesca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro, M; Scatassa, ML; Alicata, ML; Mazza, F; Caracappa, S
1-gen-2016 Legume grain-based supplements in dairy sheep diet: Effects on milk yield, composition and fatty acid profile BONANNO, AdrianaDI GRIGOLI, AntoninoVitale, FrancescaALABISO, MarcoGIOSUE', CristinaMAZZA, FrancescaTODARO, Massimo 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Bonanno, A.; Di Grigoli, A.; Vitale, F.; Alabiso, M.; Giosuè, C.; Mazza, F.; Todaro, M.
1-gen-2019 Meat production from dairy breed lambs due to slaughter age and feeding plan based on wheat bran Di Grigoli A.Bonanno A.Alabiso M.Mazza F.Maniaci G.Ruisi P.Di Miceli G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Grigoli A.; Bonanno A.; Ashkezary M.R.; Laddomada B.; Alabiso M.; Vitale F.; Mazza F.; Maniaci G.; Ruisi P.; Di Miceli G.
1-gen-2020 Prickly pear by-product in the feeding of livestock ruminants: Preliminary investigation Todaro M.Alabiso M.Di Grigoli A.Mazza F.Bonanno A. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro M.; Alabiso M.; Di Grigoli A.; Scatassa M.L.; Cardamone C.; Mancuso I.; Mazza F.; Bonanno A.
1-gen-2019 Prickly pear pulp in the feeding of livestock ruminants: preliminary investigation Todaro M.Di Grigoli A.Cardamone C.Messina C. M.Mazza F.Bonanno A + 01 - Contributo in rivista::1.05 Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista Todaro M.; Di Grigoli A.; Scatassa M.L.; Cardamone C.; Messina C.M.; Mazza F.; Bonanno A
1-gen-2019 Production, oxidation traits and health of dairy ewes fed diets supplemented with fungus myceliated grains. Bonanno A.Alabiso M.Todaro M.Di Miceli G.Maniaci G.Mazza F.Gargano M. L.Venturella G.Di Grigoli A 01 - Contributo in rivista::1.05 Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista Bonanno A.; Alabiso M.; Todaro M.; Di Miceli G.; Maniaci G.; Mazza F.; Gargano M.L.; Venturella G.; Di Grigoli A
1-gen-2008 Qualità delle produzioni orticole irrigate con acque salmastre al variare della gestione colturale in ambiente semiarido. PERRONE, EliseoMAZZA, FrancescaBARBERA, VitoRAIMONDI, Salvatore + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista PERRONE E; MAZZA F; MORINELLO S; CARLINO V; BARBERA V; RAIMONDI S
1-gen-2016 Sulla (Hedysarum coronarium L.) as Potential Feedstock for Biofuel and Protein AMATO, GaetanoGIAMBALVO, DarioFRENDA, Alfonso SalvatoreMAZZA, FrancescaRUISI, PaoloSAIA, SergioDI MICELI, Giuseppe 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Amato, G.; Giambalvo, D.; Frenda, A.; Mazza, F.; Ruisi, P.; Saia, S.; Di Miceli, G.
1-gen-2009 The effects of different milking intervals and milking times per day in jennet milk production ALABISO, MarcoGIOSUE', CristinaALICATA, Maria LuigiaMAZZA, Francesca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alabiso, M; Giosue', C; Alicata, ML; Mazza, F; Iannolino, G