BELLINA, Vincenzo
BELLINA, Vincenzo
Analisi degli isotopi stabili e della composizione acidica per l’identificazione dei formaggi ovini biologici
2011-01-01 Bonanno, A; Di Grigoli, A; Tornambè, G; Bellina, V; Mazza, F; Gristina, L
Effect of diet and CSN1S1 genotype on nutritional, productive and metabolic responses of milking Girgentana goats
2011-01-01 Bonanno, A; Di Trana, A; Bellina, V; Tornambè, G; Di Grigoli, A; Todaro, M; Di Gregorio, P; Maggio, G
Effect of farming system and cheese making technology on quality traits and fatty acid profile of Caciocavallo Palermitano cheese at different ripening time
2011-01-01 Tornambè, G; Di Grigoli, A; Bellina, V; Mazza, F; Bonanno, A
Effect of farming system and cheesemaking technology on the physicochemical characteristics, fatty acid profile, and sensory properties of Caciocavallo Palermitano cheese
2013-01-01 Bonanno, A.; Tornambè, G.; Bellina, V.; DE PASQUALE, C.; Mazza, F.; Maniaci, G.; DI GRIGOLI, A.
Effect of legume grains as a source of dietary protein on the quality of organic lamb meat
2012-01-01 Bonanno, A; Tornambè, G; Di Grigoli, A; Genna, V; Bellina, V; Di Miceli, G; Giambalvo, D
Effect of legume grains as dietary protein source on the quality of organic lamb meat
2011-01-01 Bonanno, A; Tornambè, G; Di Grigoli, A; Bellina, V; Di Miceli, G; Giambalvo, D
Effects of diet on casein and fatty acid profiles of milk from goats differing in genotype for αS1-casein synthesis
2013-01-01 Bonanno, A; Di Grigoli, A; Montalbano, M; Bellina, V; Mazza, F; Todaro, M
Effects of nutritional level on lactating response of Girgentana goats with different CSN1S1 genotype
2011-01-01 Bonanno, A; Di Grigoli, A; Tornambè, G; Bellina, V; Mazza, F; Todaro, M
Effet du système d’élevage et de la technologie fromagère sur les caractéristiques sensorielles du fromage Caciocavallo Palermitano.
2012-01-01 Tornambè, G; Bonanno, A; Di Grigoli, A; Bellina, V; Maniaci, G
Effetti del sistema di allevamento e della tecnologia di caseificazione sulla qualità del caciocavallo palermitano: prime valutazioni
2010-01-01 Di Grigoli, A; Tornambe, G; Maniaci, G; Bellina, V; Alicata, ML; Bonanno, A
Effetti della dieta su utilizzazione nutrizionale, risposte metabolico-ormonali, produzione e qualità del latte di capre Girgentane a diversa attitudine genetica alla sintesi di αS1-caseina
2012-04-18 Bellina, .
Effetti della dieta sul profilo acidico del latte di capre con diverso genotipo per l’αs1-CN.
2013-01-01 Bonanno, A; Di Grigoli, A; Bellina, V; Tornambè, G; Mazza, F; Todaro, M
Effetti della tecnologia tradizionale di caseificazione sulle caratteristiche microbiologiche e organolettiche del Caciocavallo Palermitano
2011-01-01 Di Grigoli, A; Settanni, L; Tornambè, G; Francesca, N; Bellina, V; Moschetti, G; Bonanno, A
Effetto del sistema di allevamento e della tecnologia di caseificazione sulla qualità del caciocavallo palermitano.
2011-01-01 Di Grigoli, A; Tornambè, G; Maniaci, G; Bellina, V; Alicata, ML; Bonanno, A
Effetto della tecnica di pascolamento sulla produzione di latte ovino
2010-01-01 Di Grigoli, A; Di Miceli, G; Todaro, M; Bellina, V; Mazza, F; Alicata, ML; Bonanno, A
Influence of fresh forage-based diets and alfaS1-casein (CSN1S1) genotype on nutrient intake and productive, metabolic, and hormonal responses in milking goats
2013-01-01 Bonanno, A; Di Grigoli, A; Di Trana, A; Di Gregorio, P; Tornambè, G; Bellina, V; Claps, S; Maggio, G; Todaro, M
Integrazione con granelle di leguminose per la produzione di latte ovino biologico
2010-01-01 Bonanno, A; Di Grigoli, A; Tornambe, G; Bellina, V; Mazza, F; Alicata, ML
L’impiego alimentare di orzo germinato nella produzione di latte ovino biologico
2011-01-01 Di Grigoli, A; Tornambè, G; Genna, V; Bellina, V; Mazza, F; Alicata, ML; Bonanno, A
Microbiological characteristics of traditional Caciocavallo Palermitano cheese making
2011-01-01 Settanni, L; Tornambè, G; Di Grigoli, A; Francesca, N; Bellina, V; Moschetti, G; Bonanno, A
ORGANIC SHEEP MILK PRODUCTION AND QUALITY BY USE OF LEGUME GRAINS AS DIETARY SUPPLEMENT
2013-01-01 Bonanno, A; Di Grigoli, A; Bellina, V; Mazza, F; Todaro, M