TORREGROSSA, Federica
TORREGROSSA, Federica
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Vegan and sugar-substituted chocolates: assessing fatty acids, methylxanthines, minerals, volatiles and sensory profiles
2024-04-15 Pollon M.; Torregrossa F.; Marconi E.; Cinquanta C.; Messia C.; Malvano F.; Mazza F.; Planeta D.; Corona O.
Vegan and sugar-substituted chocolates: assessing physicochemical characteristics by NMR relaxometry, rheology, and DSC
2024-01-01 Torregrossa, F.; Cinquanta, L.; Albanese, D.; Cuomo, F.; Librici, C.; Lo Meo, Paolo; Conte, P.
Data di pubblicazione | Titolo | Autori | Tipologia | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|---|
15-apr-2024 | Vegan and sugar-substituted chocolates: assessing fatty acids, methylxanthines, minerals, volatiles and sensory profiles | Pollon M.Torregrossa F.Mazza F.Planeta D.Corona O. + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Pollon M.; Torregrossa F.; Marconi E.; Cinquanta C.; Messia C.; Malvano F.; Mazza F.; Planeta D.; Corona O. | |
1-gen-2024 | Vegan and sugar-substituted chocolates: assessing physicochemical characteristics by NMR relaxometry, rheology, and DSC | Torregrossa, F.Cinquanta, L.Librici, C.Lo Meo, PaoloConte, P. + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Torregrossa, F.; Cinquanta, L.; Albanese, D.; Cuomo, F.; Librici, C.; Lo Meo, Paolo; Conte, P. |