Vitale, Francesca
Vitale, Francesca
A 3-week feed restriction after weaning as an alternative to a medicated diet: effects on growth, health, carcass and meat traits of rabbits of two genotypes
2016-01-01 Alabiso, M.; Di Grigoli, A.; Mazza, F.; Maniaci, G.; Vitale, F.; Bonanno, A.
Effect of β-lactoglobulin (LGB) and k-casein (CSN3) alleles on some characteristics of milk produced by Cinisara cows
2015-01-01 Valluzzi, C.; Di Grigoli, A.; Gregorio, P.; Di Trana, A.; Vitale, F.; Alabiso, M.; Bonanno, A.
Effects of diets supplemented with medicinal mushroom myceliated grains on some production, health, and oxidation traits of dairy ewes
2019-01-01 Bonanno, Adriana*; Di Grigoli, Antonino; Vitale, Francesca; Di Miceli, Giuseppe; Todaro, Massimo; Alabiso, Marco; Gargano, Maria Letizia; Venturella, Giuseppe; Anike, Felicia Ngozi; Isikhuemhen, Omoanghe Samuel
Effects of ewes grazing sulla or ryegrass pasture for different daily durations on forage intake, milk production and fatty acid composition of cheese
2016-01-01 Bonanno, A.; Di Grigoli, A.; Mazza, F.; De Pasquale, C.; Giosuè, C.; Vitale, F.; Alabiso, M.
Effects of feeding diets supplemented with fungus myceliated grains on some production, health and oxidation traits of dairy ewes.
2017-01-01 Bonanno, A.; Di Grigoli, A.; Vitale, F.; Di Miceli, G.; Todaro, M.; Alabiso, M.; Gargano, M.; Venturella, G.; Anike, F.; Isikhuemhen, O.
Effetti dell'utilizzazione della crusca di frumento duro nella dieta sulle risposte produttive dei ruminanti
Vitale, F.
Introdurre la crusca di frumento duro nelle razioni alimentari dei ruminanti
2017-01-01 Di Grigoli Antonino; Vitale Francesca; Bonanno Adriana
Legume grain-based supplements in dairy sheep diet: Effects on milk yield, composition and fatty acid profile
2016-01-01 Bonanno, A.; Di Grigoli, A.; Vitale, F.; Alabiso, M.; Giosuè, C.; Mazza, F.; Todaro, M.
The effects of slaughter age and restricted feeding on growth, carcass and meat quality traits of dairy breed lambs
2015-01-01 DI GRIGOLI, A.; Vitale, F.; Mazza, F.; Maniaci, G.; Ruisi, P.; DI MICELI, G.; Bonanno, A.
The effects of the traditional producing system on physicochemical, microbial and sensory properties of Caciocavallo Palermitano cheese
2015-01-01 Bonanno, A.; Di Grigoli, A.; Francesca, N.; Gaglio, R.; Mazza, F.; Vitale, F.; Alabiso, M.; Settanni, L.
Wheat bran as dietary tool to improve dairy production, oxidative status of lactating cows and food sustainability indexes.
2017-01-01 Di Grigoli, A.; Di Trana, A.; Vitale, F.; Todaro, M.; Di Miceli, G.; Giorgio, D.; Bonanno, A.