DI STEFANO, Vita
DI STEFANO, Vita
Scienze e Tecnologie Biologiche Chimiche e Farmaceutiche
A facile synthesis of 1-ethyl-3-methyl-11-phenyl-1,4-dihydro-5H-pyrazolo[3,4-c][1,5]benzodiazocin-5-ones.A new ring system.
2007-01-01 MIGLIARA O; DIANA P; DI STEFANO V; PLESCIA F; CARBONE A
A facile synthesis of 1-ethyl-3-methyl-11-phenyl-1,4-dihydro-5Hpyrazolo[3, 4-c][1,5]benzodiazocin-5-ones. A new ring system
2007-01-01 Migliara O.; Diana P.; Di Stefano V.; Plescia F.; Carbone A.
A Functional End-Use of Avocado (cv. Hass) Waste through Traditional Semolina Sourdough Bread Production
2023-10-11 Viola, Enrico; Buzzanca, Carla; Tinebra, Ilenia; Settanni, Luca; Farina, Vittorio; Gaglio, Raimondo; Di Stefano, Vita
A new By-Product enriched in phenolic compounds, evaluated by UHPLC-HRMS, from olive mill wastewater
A practical and transferable methodology for dose estimation in irradiated spices based on thermoluminescence dosimetry
2008-01-01 D'OCA, MC; BARTOLOTTA, A; CAMMILLERI, C; GIUFFRIDA, S; PARLATO, A; DI STEFANO V
A practical and transferable methodology for dose estimation in irradiated spices, based on thermoluminescence dosimetry
2010-01-01 D'Oca, MC; Bartolotta, A; Cammilleri, C; Giuffrida, S; Parlato, A; Di Stefano, V
A practical and trasferable methodology for dose estimation in irradiated spices based on thermoluminescence dosimetry
2008-01-01 D'Oca MC, Bartolotta A, Cammilleri C, Giuffrida S, Parlato A, Di Stefano V
A systematic review on Cynara cardunculus L.: bioactive compounds, nutritional properties and food-industry applications of a sustainable food
2024-11-03 Carla Buzzanca; Vita Di Stefano; Angela D’Amico; Alessandro Gallina; Maria Grazia Melilli
Aggiunta di Moringa oleifera in polvere per la funzionalizzazione di un formaggio ovino a pasta pressata
2024-03-01 Carla Buzzanca, Angela D’Amico, Raimondo Gaglio, Carlo Greco, Michele Massimo Mammano, Giuliana Garofalo, Vita Di Stefano
Alimenti arricchiti: caratterizzazione chimica di formaggio ovino a pasta pressata addizionato con diverse percentuali di polvere di Moringa oleifera
2024-01-01 Carla Buzzanca; Angela D’Amico; Raimondo Gaglio; Carlo Greco; Michele Massimo Mammano; Giuliana Garofalo; Vita Di Stefano
Alimenti funzionali e nuovi prodotti alimentari
2021-10-01 di stefano vita; la monica roberta; lombardo Martina
Analisi chimiche di campioni di pasta biofortificata
2019-01-01 Vita Di Stefano; Elvira Coppola; Carmelo Barchetta; Antonella Pagliaro; Maria Grazia Melilli.
Analisi qualitativa dei costituenti cumarinici presenti in campioni di manna prodotti da esemplari di Fraxinus angustifolia (Oleaceae) delle Madonie
2007-01-01 SCHICCHI R; CAMARDA L; DI STEFANO V; SPADARO V; PITONZO R
Analysis of the amino acid profile of red and white graphs winery by-products from western Sicily
2024-05-06 Buzzanca C.; Mauro M.; Vazzana M.; Todaro A.; Arizza V.; Lucarini M.; Durazzo A.; Di Stefano V.
Analysis of β2-agonists in cattle hair samples using a rapid UHPLC–ESI–MS/MS method
2016-01-01 Di Stefano, V; Pitonzo,R; Giaccone, V; Alongi, A; Macaluso, A; Cicero, N; Cancemi, G; Ferrantelli, V;
Antibacterial Activity of Desert Truffles from Saudi Arabia Against Staphylococcus aureus and Pseudomonas aeruginosa
2017-01-01 Schillaci,D; Cusimano,MG; Cascioferro,SM; Di Stefano, V; Arizza, V; Chiaramonte, M; Inguglia, L; Bawadekji, A; Davino, S; Gargano,ML; Venturella, G
Antimicrobial and anti-staphylococcal biofilm peptides from the sea-urchin Paracentrotus lividus
2006-01-01 SCHILLACI D; ARIZZA V; DI STEFANO V
ANTIMICROBIAL AND ANTIPROLIFERATIVE ACTIVITY OF ATHAMANTA SICULA L. (APIACEAE)
2011-01-01 Di Stefano, V; Pitonzo, R; Schillaci, D
ANTIMICROBIAL AND ANTISTAPHYLOCOCCAL BIOFILM ACTIVITY FROM THE SEA URCHIN PARACENTROTUS LIVIDUS
2010-01-01 SCHILLACI, D; ARIZZA, V; Parrinello, N; DI STEFANO, V; FANARA, S; MUCCILLI, V; CUNSOLO, V; HAAGENSEN, J; MOLIN, S
Antioxidant activity and enzymes inhibitory properties of several extracts from two Moroccan Asteraceae species
2018-01-01 A. Aghraz, S. Gonçalves, R. Rodríguez-Solana, L. Ait Dra, V. Di Stefano, , G. Dugo d N. Cicero, M. Larhsini, M. Markouk, A. Romano,