TODARO, Massimo

TODARO, Massimo  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 137 (tempo di esecuzione: 0.05 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2016 A large factory-scale application of selected autochthonous lactic acid bacteria for PDO Pecorino Siciliano cheese production GUARCELLO, RosaGAGLIO, RaimondoSETTANNI, LucaTODARO, Massimo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Guarcello, R; Carpino, S; Gaglio, R; Pino, A; Rapisarda, T; Caggia, C; Marino, G; Randazzo, CL; Settanni, L; Todaro, M
7-mar-2022 A Multivariate Approach to Study the Bacterial Diversity Associated to the Wooden Shelves Used for Aging Traditional Sicilian Cheeses Gaglio R.Busetta G.Gannuscio R.Settanni L.Licitra G.Todaro M. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio R.; Busetta G.; Gannuscio R.; Settanni L.; Licitra G.; Todaro M.
1-gen-2020 Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production Gaglio R.Todaro A.Guarcello R.Alfeo V.Settanni L.Todaro M. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio R.; Franciosi E.; Todaro A.; Guarcello R.; Alfeo V.; Randazzo C.L.; Settanni L.; Todaro M.
1-gen-2020 Alimentazione dei capretti Bonanno AdrianaTodaro Massimo + 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio Bonanno Adriana, Todaro Massimo, Rapetti Luca,
16-lug-2021 Alkaline phosphatase survey in pecorino siciliano PDO cheese Todaro M. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro M.; Lo Presti V.; Macaluso A.; Alleri M.; Licitra G.; Chiofalo V.
18-lug-2024 Alternative and novel livestock feed: reducing environmental impact Massimo Todaro + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alessandro Vastolo; Francesco Serrapica; Damiano Cavallini; Isa Fusaro; Alberto Stanislo Atzori; Massimo Todaro
8-gen-2022 Amaranthus grain as a new ingredient in diets for dairy cows: productive, qualitative, and in vitro fermentation traits Todaro, Massimo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Calabrò, Serena; Oteri, Marianna; Vastolo, Alessandro; Cutrignelli, Monica Isabella; Todaro, Massimo; Chiofalo, Biagina; Gresta, Fabio
1-gen-2015 An Investigation of the Shelf-life of PDO Vastedda della Valle del Belice Cheese Subjected to Different Packaging Systems Alternative to Vacuum PALMERI, MarisaTODARO, MassimoSETTANNI, LucaGAGLIO, RaimondoCORONA, Onofrio + 10 - Proceedings::Proceedings Palmeri, M; Cardamone, C; Todaro, M; Settanni, L; Gaglio, R; Mancuso, I; Scatassa, ML; Corona, O
1-gen-2022 An overview of the microbiological characteristics of the wooden shelves used in cheese ripening Gaglio, R.Todaro, M.Settanni, L. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R.; Todaro, M.; Settanni, L.
1-gen-2011 Analysis of microbiological variation in PDO Vastedda della valle del Belìce cheese during the storage period TODARO, Massimo + 10 - Proceedings::Proceedings Scatassa, ML; Cardamone, C; Todaro, M
1-gen-2017 Anti-Listeria activity of lactic acid bacteria in two traditional Sicilian cheeses GAGLIO, RaimondoTODARO, Massimo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Scatassa M.L.; Gaglio R.; Cardamone C.; Macaluso G.; Arcuri L.; Todaro M.; Mancuso, I.
1-gen-2015 Aseasonal sheep and goat milk production in the Mediterranean area: Physiological and technical insights TODARO, MassimoBONANNO, Adriana + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro, M; Dattena, M; Acciaioli, A; Bonanno, A; Bruni, G; Caroprese , M; Mele, M; Sevi, A; Trabalza Marinucci, M
1-gen-2013 BATTERI LATTICI CON ATTIVITA’ ANTIBATTERICA ISOLATI DA FORMAGGI TRADIZIONALI SICILIANI TODARO, Massimo + 10 - Proceedings::Proceedings Mancuso, I; Carrozzo, A; Ducato, B; Todaro, M; Miraglia, V; Macaluso, G; Fiorenza, G; Scatassa, ML
1-gen-2006 Caratterizzazione chimica dei diversi tipi lattodinamografici di latte ovino TODARO, MassimoGIACCONE, Pietro + 10 - Proceedings::Proceedings SCATASSA ML; DUCATO B; CARROZZO A; ARCURI F; TODARO M; GIACCONE P
1-gen-2013 Che Vastedda! Uno studio: d'estate è ancora più buona TODARO, Massimo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro, M; Scatassa, ML
8-mar-2023 Chemometric Approaches to Analyse the Composition of a Ewe’s Colostrum Todaro MassimoManiaci GiuseppeGannuscio RiccardoPampinella Daniela + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Todaro Massimo; Maniaci Giuseppe; Gannuscio Riccardo; Pampinella Daniela; Scatassa Maria Luisa
1-gen-2014 Contagious agalactiae: a prelimanr study on the impact on milk production of sicilian sheep TODARO, Massimo + 10 - Proceedings::Proceedings Todaro, M.; Puleio, R.; Cusimano, A.; Abbene, S.; Console, A.; Nicholas, R.; Sabelli, C.; Loria, G.
1-gen-2014 Contagious agalactiae: a preliminary study on its impact on milk production of Sicilian sheep TODARO, Massimo + 10 - Proceedings::Proceedings Todaro, M; Puleio, R; Cusimano, A; Abbene, S; Console, A; Nicholas, R; Sabelli, C; Loria, GR
6-mar-2022 COVID-19 and the Dairy and Meat Supply Chain Massimo TodaroAntonino Di GrigoliDiego PlanetaAdriana Bonanno 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio Massimo Todaro, Antonino Di Grigoli, Diego Planeta, Adriana Bonanno
1-gen-2011 Dairy ewes fed with fresh citrus by-product feedstuff: the effect on Vastedda cheese characteristics TODARO, Massimo + 10 - Proceedings::Proceedings Todaro, M; Scatassa, ML