Rabie Ashkezary, Mansour

Rabie Ashkezary, Mansour  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2023 Chewing gum base: A comprehensive review of composition, production, and assessment methods: Advances and approaches in biodegradability Rabie Ashkezary, MansourTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.09 Review essay (rassegna critica) Kaveh, Mona; Yeganehzad, Samira; Rabie Ashkezary, Mansour; Hesarinejad, Mohammad Ali; Todaro, Aldo; Nishinari, Katsuyoshi
- EFFECT OF ADDING SOLID AND MOLTEN CHOCOLATE ON THE POLYPHENOL CONTENT, CHEMICAL, TEXTURAL, MICROBIOLOGICAL AND SENSORY ASPECTS OF PECORINO SICILIANO CHEESE DURING AGING Rabie Ashkezary, Mansour 04 - Tesi di dottorato::4.2 Tesi di dottorato -
1-gen-2018 Effects of different emulsifiers and refining time on rheological and textural characteristics of compound chocolate. Mansour AshkezaryA. Todaro + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Ashkezary, M.; Yeganehzad, S.; Vatankhah, H.; Todaro, A.; Maghsoudlou, Y.
22-feb-2023 Evaluation of biscuits obtained from novel composite flour containing Maiorca malt flour Benanti, AlessiaRabie Ashkezary, MansourGugino, Ignazio MariaTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Benanti, Alessia; Rabie Ashkezary, Mansour; Gugino, Ignazio Maria; Canale, Michele; Yeganehzad, Samira; Todaro, Aldo
18-set-2022 Feeding Dairy Ewes with Fresh or Dehydrated Sulla (Sulla coronarium L.) Forage. 2. Effects on Cheese Enrichment in Bioactive Molecules Ponte, MarialetiziaManiaci, GiuseppeDi Grigoli, AntoninoGannuscio, RiccardoAshkezary, Mansour RabiePipi, MariannaAlabiso, MarcoTodaro, MassimoBonanno, Adriana + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Ponte, Marialetizia; Maniaci, Giuseppe; Di Grigoli, Antonino; Gannuscio, Riccardo; Ashkezary, Mansour Rabie; Addis, Margherita; Pipi, Marianna; Alabiso, Marco; Todaro, Massimo; Bonanno, Adriana
1-mag-2021 Formaggio al cioccolato, promettente abbinamento sensoriale e salutistico Di Grigoli ARabie Ashkezary MTodaro MGaglio RBonanno A 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Grigoli A; Rabie Ashkezary M; Todaro M; Gaglio R; Bonanno A
1-mar-2024 Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality Gugino, Ignazio MariaAlfeo, VincenzoAshkezary, Mansour RabiePirrone, AntoninoFrancesca, NicolaTodaro, Aldo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gugino, Ignazio Maria; Alfeo, Vincenzo; Ashkezary, Mansour Rabie; Marconi, Ombretta; Pirrone, Antonino; Francesca, Nicola; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Todaro, Aldo
1-gen-2018 Myosin heavy chain isoforms, fatty acid composition, sensory evaluation and quality of cinta senese pig meat Ashkezary, M. RabieAlfeo, V.Todaro, A. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Velotto, S.; Ashkezary, M. Rabie; Camillis, S. De; Alfeo, V.; Todaro, A.*