Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 174
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2016 Microbial activation of wooden vats used for traditional cheese production and evolution of the neoformed biofilms GAGLIO, RaimondoCruciata, MargheritaDI GERLANDO, RosaliaSARDINA, Maria TeresaMOSCHETTI, GiancarloPORTOLANO, BaldassareSETTANNI, Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R; Cruciata, M; Di Gerlando, R; Scatassa, ML; Cardamone, C; Mancuso, I; Sardina, MT; Moschetti, G; Portolano, B; Settanni, L
1-gen-2016 Optimised method for the analysis of phenolic compounds from caper (Capparis spinosa L.) berries and monitoring of their changes during fermentation FRANCESCA, NicolaBarbera, M.MARTORANA, AlessandraSAIANO, FilippoGAGLIO, RaimondoMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Francesca, N.; Barbera, M.; Martorana, A.; Saiano, F.; Gaglio, R.; Aponte, M.; Moschetti, G.; Settanni, L.
1-gen-2016 The wine: typicality or mere diversity? The effect of spontaneous fermentations and biotic factors on the characteristics of wine FRANCESCA, NicolaGAGLIO, RaimondoALFONZO, AntonioSETTANNI, LucaCORONA, OnofrioMOSCHETTI, Giancarlo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Francesca, N; Gaglio, R; Alfonzo, A; Settanni, L; Corona, O; Mazzei, P; Romano, R; Piccolo, A; Moschetti, G
1-gen-2016 Selection of amine-oxidizing dairy lactic acid bacteria and identification of the enzyme and gene involved in the decrease of biogenic amines GUARCELLO, RosaSETTANNI, LucaGAGLIO, RaimondoMOSCHETTI, Giancarlo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Guarcello, R.; de Angelis, M.; Settanni, L.; Formiglio, S.; Gaglio, R.; Minervini, F.; Moschetti, G.; Gobbetti, M.
1-gen-2016 Evaluation of antimicrobial resistance and virulence of enterococci from equipment surfaces, raw materials and traditional cheeses GAGLIO, RaimondoMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R; Couto, N; Marques, C; de Fatima Silva Lopes, M; Moschetti, G; Pomba, C; Settanni, L
1-gen-2016 Valorization of indigenous dairy cattle breed through salami production Gaglio, R.Francesca, N.Maniaci, G.Corona, O.Alfonzo, A.Cardamone, C.Sardina, M.Portolano, B.Alabiso, M. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R.; Francesca, N.; Maniaci, G.; Corona, O.; Alfonzo, A.; Giosuè, C.; Di Noto, A.; Cardamone, C.; Sardina, M.; Portolano, B.; Alabiso, M.
1-gen-2017 Microorganisms of food ice cubes and their transfer to drinks Settanni LucaGaglio RaimondoFrancesca NicolaMoschetti Giancarlo + 10 - Proceedings::Proceedings Settanni, L.; Gaglio, R.; Francesca, N.; De Martino Simone, ; Stucchi, C.; Moschetti, G.
1-gen-2017 Seasonality of sheep milk freezing point and relationship with other chemical and physical milk parameters Palmeri M.Gaglio R.Todaro M + 01 - Contributo in rivista::1.07 Contributo in atti di convegno pubblicato in rivista Scatassa M.L. ; Mancuso I. ; Palmeri M. ; Arcuri L. ; Gaglio R. ; Todaro M
1-gen-2017 Evolution of the lactic acid bacterial biofilms on different wood typologies applied for the production of vats intended for cheese making Gaglio RaimondoCruciata MargheritaSala GiovannaPalmeri MarisaMoschetti GiancarloLa Mantia TommasoSettanni Luca + 01 - Contributo in rivista::1.08 Poster pubblicato in rivista Gaglio Raimondo, Cruciata Margherita, Scatassa Maria Luisa, Sala Giovanna, Palmeri Marisa, Cardamone Cinzia, Moschetti Giancarlo, La Mantia Tommaso, Settanni Luca
1-gen-2017 Microbial diversity of traditional Sicilian cheeses Gaglio RaimondoMacaluso GiusiPalmeri MarisaTodaro MassimoSettanni LucaReale Stefano + 01 - Contributo in rivista::1.05 Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista Gaglio, R.; Mancuso, I.; Macaluso, G.; Palmeri, M.; Todaro, M.; Settanni, L.; Reale, S.; Cardamone, C.; Scatassa Maria Luisa,
1-gen-2017 Studio retrospettivo sulla qualità igienico-sanitaria delle ricotte prodotte in Sicilia Macaluso GiusiGaglio RaimondoPalmeri MarisaTodaro Massimo + 10 - Proceedings::Proceedings Scatassa Maria Luisa, ; Mancuso, I.; Sciortino, S.; Macaluso, G.; Gaglio, R.; Palmeri, M.; Arcuri, L.; Todaro, M.; Cardamone, C.
1-gen-2017 Effect of the wooden vats on traditional cheese characteristics Todaro MassimoGaglio RaimondoSala GiovannaMazza FrancescaSettanni Luca + 01 - Contributo in rivista::1.05 Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista Todaro, M.; Gaglio, R.; Scatassa Maria, L.; Sala, G.; Mazza, F.; Mancuso, I.; Settanni, L.
1-gen-2017 Aspetti igienico-sanitari dei prodotti vegetali di IV gamma Gaglio RaimondoFrancesca NicolaSettanni Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R.; Craparo, V.; Francesca, N.; Settanni, L.
1-gen-2017 Effect of the lemon essential oils on the safety and sensory quality of salted sardines (Sardina pilchardus Walbaum 1792) ALFONZO, A.MARTORANA, A.BARBERA, M.GAGLIO, R.SANTULLI, A.SETTANNI, L.GALATI, A.MOSCHETTI, G.FRANCESCA, N. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alfonzo, A.; Martorana, A.; Guarrasi, V.; Barbera, M.; Gaglio, R.; Santulli, A.; Settanni, L.; Galati, A.; Moschetti, G.; Francesca, N.
1-gen-2017 Effects of irrigation treatments on the quality of table olives produced with the Greek-style process MARTORANA, AlessandraALFONZO, AntonioSETTANNI, LucaGAGLIO, RaimondoCARUSO, TizianoMOSCHETTI, GiancarloFRANCESCA, Nicola + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Martorana, A; Di Miceli, C; Alfonzo, A; Settanni, L; Gaglio, R; Caruso, T; Moschetti, G; Francesca, N
1-gen-2017 Anti-Listeria activity of lactic acid bacteria in two traditional Sicilian cheeses GAGLIO, RaimondoTODARO, Massimo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Scatassa M.L.; Gaglio R.; Cardamone C.; Macaluso G.; Arcuri L.; Todaro M.; Mancuso, I.
1-gen-2017 Evaluation of different conditions to enhance the performances of Lactobacillus pentosus OM13 during industrial production of Spanish-style table olives MARTORANA, AlessandraALFONZO, AntonioGAGLIO, RaimondoSETTANNI, LucaCORONA, OnofrioCARUSO, TizianoMOSCHETTI, GiancarloFRANCESCA, Nicola + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Martorana, A.; Alfonzo, A.; Gaglio, R.; Settanni, L.; Corona, O.; La Croce, F.; Vagnoli, P.; Caruso, T.; Moschetti, G.; Francesca, N.
1-gen-2017 Inhibitory Activity and Chemical Characterization of Daucus carota subsp. maximus Essential Oils Gaglio, RaimondoBarbera, MarcellaAleo, AuroraLa Mantia, TommasoSettanni, Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R.; Barbera, M.; Aleo, A.; Lommatzsch, I.; La Mantia, T.; Settanni, L.
1-gen-2017 Presence of pathogenic bacteria in ice cubes and evaluation of their survival in different systems Settanni, LucaGaglio, RaimondoFrancesca, NicolaMoschetti, Giancarlo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Settanni, L.; Gaglio, R.; Stucchi, C.; De Martino, S.; Francesca, N.; Moschetti, G.
1-gen-2017 Production of the Sicilian distillate “Spiritu re fascitrari” from honey byproducts: An interesting source of yeast diversity Gaglio RaimondoAlfonzo AntonioFrancesca NicolaCorona OnofrioDi Gerlando RosaliaColumba PietroMoschetti Giancarlo 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Francesca, N.; Corona, O.; Di Gerlando Rosalia, ; Columba, P.; Moschetti, G.
Mostrati risultati da 21 a 40 di 174
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile