URSO, VALERIA

URSO, VALERIA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2016 Development of a method for the direct fermentation of semolina by selected sourdough lactic acid bacteria ALFONZO, AntonioURSO, VALERIACORONA, OnofrioFRANCESCA, NicolaAMATO, GaetanoSETTANNI, LucaDI MICELI, Giuseppe 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alfonzo, A.; Urso, V.; Corona, O.; Francesca, N.; Amato, G.; Settanni, L.; DI MICELI, G.
1-gen-2015 Effect of supplementation with wheat bran aqueous extracts obtained by ultrasound-assisted technologies on the sensory properties and the antioxidant activity of dry pasta URSO, VALERIARUISI, PaoloDI MICELI, Giuseppe + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Pasqualone, A.; Delvecchio, L.; Gambacorta, G.; Laddomada, B.; Urso, V.; Mazzaglia, A.; Ruisi, P.; Di Miceli, G.
1-gen-2016 Mediterranean forage legumes grown alone or in mixture with annual ryegrass: biomass production, N2 fixation, and indices of intercrop efficiency SAIA, SergioURSO, VALERIAAMATO, GaetanoFRENDA, Alfonso SalvatoreGIAMBALVO, DarioRUISI, PaoloDI MICELI, Giuseppe 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Saia, S.; Urso, V.; Amato, G.; Frenda, A.; Giambalvo, D.; Ruisi, P.; DI MICELI, G.
1-gen-2015 Tillage and crop sequence effects on productivity and technological and nutritional quality of durum wheat FRENDA, Alfonso SalvatoreRUISI, PaoloURSO, VALERIATODARO, AldoAlfeo, VincenzoGIAMBALVO, Dario 10 - Proceedings::Proceedings Frenda, AS; Ruisi, P; Urso, V; Todaro, A; Alfeo, V; Giambalvo, D