Pirrone Antonino, Prestianni Rosario, Naselli Vincenzo, Farina Vittorio, Guzzon Raffaele, Porello Antonella, et al. (2023). Use of Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae isolated from manna ash products to improve quality of loquat beer. In International Conference on Microbial Diversity 2023 – “Agrifood microbiota as a tool for a sustainable future”. Book of abstract.
Use of Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae isolated from manna ash products to improve quality of loquat beer
Pirrone Antonino
Primo
;Prestianni RosarioSecondo
;Naselli Vincenzo;Farina Vittorio;Maggio Antonella;Seminerio Venera;Alfonzo AntonioPenultimo
;Francesca NicolaUltimo
2023-09-26
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
abstract MD2023.pdf
Solo gestori archvio
Tipologia:
Versione Editoriale
Dimensione
513.02 kB
Formato
Adobe PDF
|
513.02 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.