RIZZO, Giuseppina

RIZZO, Giuseppina  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
15-feb-2022 Assessing the economic profitability of Paulownia as a biomass crop in Southern Mediterranean area Testa R.Schifani G.Rizzo G.Migliore G. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Testa R.; Schifani G.; Rizzo G.; Migliore G.
23-apr-2023 Can Dried Fruits Replace Unhealthy Snacking among Millennials? An Empirical Study on Dried Fruit Consumption in Italy Testa R.Rizzo G.Schifani G.Tinebra I.Farina V.Vella F.Migliore G. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Testa R.; Rizzo G.; Schifani G.; Tinebra I.; Farina V.; Vella F.; Migliore G.
1-gen-2023 Consumers’ Willingness to Pay for Agri-Food Products Delivered with Electric Vehicles in the Short Supply Chains Galati A.Migliore G.Schifani G.Rizzo G.Adamashvili N.Crescimanno M. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Galati A.; Migliore G.; Thrassou A.; Schifani G.; Rizzo G.; Adamashvili N.; Crescimanno M.
1-gen-2023 Critical determinants influencing consumers’ decision-making process to buy green cosmetics. A systematic literature review Testa R.Rizzo G.Schifani G.Migliore G. + 01 - Contributo in rivista::1.09 Review essay (rassegna critica) Testa R.; Rizzo G.; Schifani G.; Tóth J.; Migliore G.
1-gen-2021 Ethnocentrism effects on consumers’ behavior during covid-19 pandemic Migliore G.Rizzo G.Schifani G.Quatrosi G.Testa R. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Migliore G.; Rizzo G.; Schifani G.; Quatrosi G.; Vetri L.; Testa R.
1-gen-2020 Exploring innovation adoption behavior for sustainable development: The case of Hungarian food sector Migliore G.Rizzo G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Toth J.; Migliore G.; Balogh J.M.; Rizzo G.
1-gen-2022 Functional food characteristics in organic food products—the perspectives of Italian consumers on organic eggs enriched with omega-3 polyunsaturated fatty acids Migliore G.Rizzo G.Bonanno A.Schifani G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Migliore G.; Rizzo G.; Bonanno A.; Dudinskaya E.C.; Toth J.; Schifani G.
1-mag-2024 Health or environment? Understanding which informative message is more effective in replacing red meat with mushroom-based alternatives Rizzo G.Migliore G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista De Cianni R.; Mancuso T.; Rizzo G.; Migliore G.
1-gen-2024 Key factors influencing farmers’ adoption of sustainable innovations: a systematic literature review and research agenda Rizzo G.Migliore G.Schifani G. + 01 - Contributo in rivista::1.09 Review essay (rassegna critica) Rizzo G.; Migliore G.; Schifani G.; Vecchio R.
1-gen-2018 Label Style and Color Contribution to Explain Market Price Difference in Italian Red Wines Sold in the Chinese Wine Market Galati AntoninoTinervia SalvatoreTulone AntonioCrescimanno MariaRizzo Giuseppina 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Galati Antonino, Tinervia Salvatore, Tulone Antonio, Crescimanno Maria, Rizzo Giuseppina
1-mag-2023 Loss framing effect on reducing excessive red and processed meat consumption: Evidence from Italy Rizzo G.Migliore G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Caso G.; Rizzo G.; Migliore G.; Vecchio R.
1-gen-2020 Organic food consumption: The relevance of the health attribute Rizzo G.Schifani G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Rizzo G.; Borrello M.; Guccione G.D.; Schifani G.; Cembalo L.
1-gen-2020 Search strategies in innovation networks: The case of the Hungarian food industry Rizzo G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Toth J.; Rizzo G.
1-gen-2020 Sustainable value creation in the food chain: A consumer perspective Migliore G.Schifani G.Rizzo G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Toth J.; Migliore G.; Schifani G.; Rizzo G.
1-mag-2023 The Value of Organic plus. Analysing Consumers’ Preference for Additional Ethical Attributes of Organic food Products Rizzo G.Testa R.Schifani G.Migliore G. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Rizzo G.; Testa R.; Schifani G.; Migliore G.
18-mag-2021 UNDERSTANDING SUSTAINABLE INNOVATION ADOPTION IN THE FOOD SECTOR. THE PERSPECTIVES OF ENTREPRENEURS AND CONSUMERS RIZZO, Giuseppina 04 - Tesi di dottorato::4.2 Tesi di dottorato -
1-giu-2023 Understanding the consumption of plant-based meat alternatives and the role of health-related aspects. A study of the Italian market Rizzo G.Testa R.Schifani G.Migliore G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Rizzo G.; Testa R.; Cubero Dudinskaya E.; Mandolesi S.; Solfanelli F.; Zanoli R.; Schifani G.; Migliore G.