MODICA, Federico

MODICA, Federico  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-set-2023 Changing crops, changing diets: Consumers’ purchase intention of Sicilian tropical fruits Filippo SgroiFederico ModicaCaterina Sciortino + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Filippo Sgroi; Federico Modica; Caterina Sciortino; Francesc Fustè-Fornè
1-gen-2022 Cheese as a food souvenir in Sicily Modica F.Sgroi F. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Fusté-Forné F.; Modica F.; Sgroi F.
1-gen-2022 Consumers’ eating habits during the Covid-19 pandemic: Evidence of an experimental analysis in Italy Sgroi F.Modica F. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Sgroi F.; Modica F.
1-gen-2022 Information asymmetry in the agri-food sector and territorial marks: The case of the olive oil Val di Mazara PDO Sgroi F.Piraino F.Modica F.Ingrassia M. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Sgroi F.; Piraino F.; Garifo G.; Modica F.; Ingrassia M.
30-nov-2022 Long-term changes in business models in inland and mountainous areas for the promotion of sustainable food systems Sgroi F.Modica F. 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Sgroi F.; Modica F.