GIAMPORCARO, Giusi

GIAMPORCARO, Giusi  

Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
14-apr-2025 Business strategies of cured meats enterprises: Gastronomic tradition and market competitiveness Modica, FedericoSciortino, CaterinaSgroi, FilippoVirga, Antonino NazarenoMigliazzo, AldoGiamporcaro, Giusi + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Modica, Federico; Sciortino, Caterina; Sgroi, Filippo; Virga, Antonino Nazareno; Migliazzo, Aldo; Sutera, Anna Maria; Giamporcaro, Giusi
30-set-2024 Consumer Response to PDO Table Olives: An Analysis of Consumer Behavior for Using Ordered Logistic Regression Sgroi, FilippoModica, FedericoGiamporcaro, GiusiSciortino, Caterina + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Sgroi, Filippo; Modica, Federico; Baviera-Puig, Amparo; Giamporcaro, Giusi; Sciortino, Caterina
1-gen-2024 Exploring the impact of beliefs and experiential factors on extra virgin olive oil consumption Sgroi, FilippoSciortino, CaterinaGiamporcaro, GiusiModica, Federico 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Sgroi, Filippo; Sciortino, Caterina; Giamporcaro, Giusi; Modica, Federico
1-ott-2025 Exploring the role of short food supply chains in agricultural sustainability and resilience: a literature review Sciortino, CaterinaGiamporcaro, GiusiSgroi, FilippoModica, Federico 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Sciortino, C.; Giamporcaro, G.; Sgroi, F.; Modica, F.
6-giu-2025 Fish consumption and Anisakis risk: An exploratory study of Sicilian consumer awareness Sciortino, CaterinaGiamporcaro, GiusiSgroi, FilippoVirga, Antonino NazarenoBacarella, SimonaModica, Federico + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Sciortino, Caterina; Giamporcaro, Giusi; Sgroi, Filippo; Costantino, Salvatore; Giuffrida, Alessandro; Virga, Antonino Nazareno; Bacarella, Simona; Forgia, Salvatore; Di Natale, Alessandra; Modica, Federico
12-lug-2025 Promoting rural development through gastronomic Heritage: the case of the Cerda Artichoke in northwestern Sicily Giamporcaro, GiusiSgroi, FilippoModica, Federico + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Giamporcaro, G.; Sgroi, F.; Baviera-Puig, A.; Modica, F.