CILLUFFO, Vincenzo

CILLUFFO, Vincenzo  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2006 Antioxidant capacity as an index to characterise wine nutraceutic properties: a study on Sicilian red wines DI MAJO, DanilaLA GUARDIA, MaurizioGIAMMANCO, SantoCILLUFFO, VincenzoMAMMINA, CaterinaTRIPOLI, ElisaGIAMMANCO, Marco 10 - Proceedings::Proceedings DI MAJO D; LA GUARDIA M; GIAMMANCO S; CILLUFFO V; MAMMINA C; TRIPOLI E; GIAMMANCO M
1-gen-2006 Antioxidant capacity as an index to charaterise wine nutraceutic properties: a study on Sicilian red wines DI MAJO, DanilaLA GUARDIA, MaurizioGIAMMANCO, SantoCILLUFFO, VincenzoMAMMINA, CaterinaTRIPOLI, ElisaGIAMMANCO, Marco 10 - Proceedings::Proceedings DI MAJO D; LA GUARDIA M; GIAMMANCO S; CILLUFFO V; MAMMINA C; TRIPOLI E; GIAMMANCO M
1-gen-2006 Flavonoids as bioactive components of food: Influence of the 7–o–glycosilation on antioxidant activity of flavanones DI MAJO, DanilaLA GUARDIA, MaurizioGIAMMANCO, SantoCILLUFFO, VincenzoTRIPOLI, ElisaGIAMMANCO, Marco 10 - Proceedings::Proceedings DI MAJO D; LA GUARDIA M; GIAMMANCO S; CILLUFFO V; TRIPOLI E; GIAMMANCO M
1-gen-2006 Influence of Oak wood contact on nutraceutical properties of a model wine DI MAJO, DanilaLA GUARDIA, MaurizioGIAMMANCO, SantoCILLUFFO, VincenzoTRIPOLI, ElisaGIAMMANCO, Marco + 10 - Proceedings::Proceedings DI MAJO D; LA GUARDIA M; GIAMMANCO S; CILLUFFO V; CHASSAGNE D; TRIPOLI E; GIAMMANCO M