Fortunato Cirlincione, Gaetano Balenzano, Giusy Rita Caponio, Roccangelo Silletti, Antonella Pasqualone, Maria Letizia Gargano, et al. (2024). Can the combination of two apulian traditional agri-food products generate a superfood? The case of functional taralli with Pleurotus eryngii. In Innovations For Sustainable Crop Production In The Mediterranean Region. Book of abstract.

Can the combination of two apulian traditional agri-food products generate a superfood? The case of functional taralli with Pleurotus eryngii

Fortunato Cirlincione
Primo
;
2024-01-01

2024
traditional food; functional food; medicinal mushrooms
Fortunato Cirlincione, Gaetano Balenzano, Giusy Rita Caponio, Roccangelo Silletti, Antonella Pasqualone, Maria Letizia Gargano, et al. (2024). Can the combination of two apulian traditional agri-food products generate a superfood? The case of functional taralli with Pleurotus eryngii. In Innovations For Sustainable Crop Production In The Mediterranean Region. Book of abstract.
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
9 -Book of Abstract ISPAMed 2024_cirlincione.pdf

Solo gestori archvio

Tipologia: Versione Editoriale
Dimensione 461.88 kB
Formato Adobe PDF
461.88 kB Adobe PDF   Visualizza/Apri   Richiedi una copia

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10447/665045
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact