Butera, D., Tesoriere, L., Di Gaudio, F., Bongiorno, A., Allegra, M., Pintaudi, A.M., et al. (2002). Antioxidant activities of sicilian prickly pear (Opuntia ficus indica) fruit extracts and reducing properties of its betalains: betanin and indicaxanthin. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, J Agric Food Chem. 2002 Nov 6;50(23):6895-901..
Antioxidant activities of sicilian prickly pear (Opuntia ficus indica) fruit extracts and reducing properties of its betalains: betanin and indicaxanthin.
BUTERA, Daniela;TESORIERE, Luisa;DI GAUDIO, Francesca;BONGIORNO, Antonino;PINTAUDI, Anna Maria;LIVREA, Maria Antonia
2002-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
opuntia.pdf
accesso aperto
Dimensione
113.2 kB
Formato
Adobe PDF
|
113.2 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.