DUGO, Giacomo
DUGO, Giacomo
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Interdonato lemon from Nizza di Sicilia (Italy): chemical composition of hexane extract of lemon peel and histochemical investigation
2016-01-01 Salvo, A.; Bruno, M.; La Torre, G.; Vadalã , R.; Mottese, A.; Saija, E.; Mangano, V.; Casale, K.; Cicero, N.; Dugo, G.
Investigation on the influence of spray-drying technology on the quality of Sicilian Nero d'Avola wines
2018-01-01 Avellone, G.; Salvo, A.; Costa, R.; Saija, E.; Bongiorno, D.; Di Stefano, V.; Calabrese, G.; Dugo, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autori | Tipologia | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|---|
1-gen-2016 | Interdonato lemon from Nizza di Sicilia (Italy): chemical composition of hexane extract of lemon peel and histochemical investigation | Bruno, MaurizioDugo, Giacomo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Salvo, A.; Bruno, M.; La Torre, G.; Vadalã , R.; Mottese, A.; Saija, E.; Mangano, V.; Casale, K.; Cicero, N.; Dugo, G. | |
1-gen-2018 | Investigation on the influence of spray-drying technology on the quality of Sicilian Nero d'Avola wines | AVELLONE, GiuseppeBONGIORNO, DavidDI STEFANO, VitaDUGO, Giacomo + | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Avellone, G.; Salvo, A.; Costa, R.; Saija, E.; Bongiorno, D.; Di Stefano, V.; Calabrese, G.; Dugo, G. |