BASTONE, Stella

BASTONE, Stella  

Scienze e Tecnologie Biologiche Chimiche e Farmaceutiche  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2017 Alcoholic nanolime dispersion obtained by the insolubilisation-precipitation method and its application for the deacidification of ancient paper BASTONE, StellaCHILLURA MARTINO, Delia FrancescaRENDA, VINCENZOSALADINO, Maria LuisaCAPONETTI, Eugenio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Bastone, S.; Chillura Martino, D.; Renda, V.; Saladino, M.; Poggi, G.; Caponetti, E.
1-gen-2014 Determination of Selected Polyaromatic Hydrocarbons by Gas Chromatography-Mass Spectrometry for the Analysis of Wood to Establish the cause of Sinking of an Old Vessel (Scauri wreck) by Fire BARRECA, SalvatoreBASTONE, StellaCAPONETTI, EugenioCHILLURA MARTINO, Delia FrancescaORECCHIO, Santino 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Barreca, S;Bastone,S;Caponetti,E; Chillura Martino,DF;Orecchio,S
1-gen-2017 La diagnostica chimico-fisica a supporto della conservazione e del restauro delle opere cartacee Stella BastoneMaria Luisa SaladinoVincenzo RendaGabriella ChircoDelia Chillura MartinoEugenio Caponetti + 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio Stella Bastone; Maria Luisa Saladino; Vincenzo Renda; Gabriella Chirco; Claudia Giordano; Delia Chillura Martino; Eugenio Caponetti
1-gen-2016 More insight into characterization of the waterlogged wooden part of Acqualadroni Roman Rostrum by solid-state NMR BASTONE, StellaSPINELLA, AlbertoCHILLURA MARTINO, Delia FrancescaCAPONETTI, Eugenio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Bastone, S.; Spinella, A.; Chillura Martino, D.; Tusa, S.; Caponetti, E.
1-gen-2013 Solid state NMR to characterize paper and parchment samples from a Sixteenth century book SPINELLA, AlbertoBASTONE, StellaCAPONETTI, Eugenio + 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio Spinella, A; Capitani,D; Bastone, S; Di Stefano, V; Caponetti E