Agozzino, P., Bongiorno, D., Ceraulo, L., Indelicato, S., Li Calzi, R. (2008). A fast liquid chromatography-mass spectrometry method combined with linear discriminant analysis for the characterization of extra virgin sicilian olive oils”. In 1stFrench-Italian Conference on Mass Spectrometry-MASSA 2008 Fundamentals and applications of mass spectrometry (pp.159-160).

A fast liquid chromatography-mass spectrometry method combined with linear discriminant analysis for the characterization of extra virgin sicilian olive oils”

AGOZZINO, Pasquale;BONGIORNO, David;CERAULO, Leopoldo;INDELICATO, Serena;
2008-01-01

giu-2008
1stFrench-Italian Conference on Mass Spectrometry-MASSA 2008
Siena
June 30-July 4, 2008
2008
2
Agozzino, P., Bongiorno, D., Ceraulo, L., Indelicato, S., Li Calzi, R. (2008). A fast liquid chromatography-mass spectrometry method combined with linear discriminant analysis for the characterization of extra virgin sicilian olive oils”. In 1stFrench-Italian Conference on Mass Spectrometry-MASSA 2008 Fundamentals and applications of mass spectrometry (pp.159-160).
Proceedings (atti dei congressi)
Agozzino, P; Bongiorno, D; Ceraulo, L; Indelicato, S; Li Calzi, R
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10447/38857
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact