LA GENNUSA, M., Panno, D., Panno, G., & Rizzo, G. (2005). Embodied energy of pasta: first results of a field assessment. Paper presented at Heat and Mass Transfer in Food Processing - EUROTHERM SEMINAR 77, Parma, Italy.
Autori: | LA GENNUSA, M.; Panno, D.; Panno, G.; Rizzo, G. |
Titolo: | Embodied energy of pasta: first results of a field assessment |
Nome del convegno: | Heat and Mass Transfer in Food Processing - EUROTHERM SEMINAR 77 |
Luogo del convegno: | Parma, Italy |
Anno del convegno: | 20-22 June 2005 |
Data di pubblicazione: | 2005 |
Altre informazioni significative: | Edizioni ETS, 2005. |
Citazione: | LA GENNUSA, M., Panno, D., Panno, G., & Rizzo, G. (2005). Embodied energy of pasta: first results of a field assessment. Paper presented at Heat and Mass Transfer in Food Processing - EUROTHERM SEMINAR 77, Parma, Italy. |
Tipologia: | 0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) |
Appare nelle tipologie: | 0 - Proceedings (TIPOLOGIA NON ATTIVA) |
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