Giaramida, P., Ponticello, G., Di Maio, S., Barone, E., Squadrito, M., Scacco, A., et al. (2012). Beneficial effects of Candida zemplinina in wine fermentation: lower alcohol level and higher glycerol content. In IX Congresso Italiano di Chimica degli Alimenti, ChimALSI 2012”.

Beneficial effects of Candida zemplinina in wine fermentation: lower alcohol level and higher glycerol content

CORONA, Onofrio;
2012-01-01

Settore AGR/15 - Scienze E Tecnologie Alimentari
2012
IX Congresso Italiano di Chimica degli Alimenti, ChimALSI 2012”
Ischia, NAPOLI
3-7 giugno 2012
2012
2012
1
Giaramida, P., Ponticello, G., Di Maio, S., Barone, E., Squadrito, M., Scacco, A., et al. (2012). Beneficial effects of Candida zemplinina in wine fermentation: lower alcohol level and higher glycerol content. In IX Congresso Italiano di Chimica degli Alimenti, ChimALSI 2012”.
Proceedings (atti dei congressi)
Giaramida, P; Ponticello, G; Di Maio, S; Barone, E; Squadrito, M; Scacco, A; Corona, O; Barbera, D; Amore, G; Giglio, DML; Oliva, D
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