Scaffaro, R., Botta, L., Marineo, S., Puglia, A.M. (2011). Incorporation of nisin in poly (ethylene-co-vinyl acetate) films by melt processing: a study on the antimicrobial properties. JOURNAL OF FOOD PROTECTION, 74, 1137-1143.

Incorporation of nisin in poly (ethylene-co-vinyl acetate) films by melt processing: a study on the antimicrobial properties

SCAFFARO, Roberto;BOTTA, Luigi;MARINEO, Sandra;PUGLIA, Anna Maria
2011-01-01

2011
Scaffaro, R., Botta, L., Marineo, S., Puglia, A.M. (2011). Incorporation of nisin in poly (ethylene-co-vinyl acetate) films by melt processing: a study on the antimicrobial properties. JOURNAL OF FOOD PROTECTION, 74, 1137-1143.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10447/73307
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 28
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 28
social impact