Cinquanta, Luciano
Dettaglio
Cinquanta, Luciano
Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
Pubblicazioni
Risultati 1 - 20 di 59 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Data di pubblicazione | Titolo | Autori | Tipologia | Autore(i) | File | |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2003 | A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Di Matteo, M.; Cinquanta, L.; Galiero, G.; Crescitelli, S. | riservati |
2 | 2007 | A procedure to achieve fine control in MW processing of foods | Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | G., C.; G., S.; Cinquanta, L. | riservati |
3 | 2012 | A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Corduas, M.; Cinquanta, L.; Ievoli, C. | riservati |
4 | 2013 | Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Cinquanta, L.; D, A.; A, F.; G LA, F.; M DI, M. | riservati |
5 | 2020 | Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet | Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Panfili G.; Niro S.; Bufano A.; D'Agostino A.; Fratianni A.; Paura B.; Falasca L.; Cinquanta L. | riservati |
6 | 2019 | Comparing different processing methods in apple slice drying. Part 1. Performance of microwave, hot air and hybrid methods at constant temperatures | CORONA, Onofrio ; Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Cuccurullo G.; Metallo A.; Corona O.; Cinquanta L. | riservati |
7 | 2019 | Comparing different processing methods in apple slice drying. Part 2 solid-state Fast Field Cycling 1H-NMR relaxation properties, shrinkage and changes in volatile compounds | CONTE, Pellegrino ; MICALIZZI, Anna ; Cinquanta, Luciano ; CORONA, Onofrio | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Conte P.; Cuccurullo G.; Metallo A.; Micalizzi A.; Cinquanta L.; Corona O. | riservati |
8 | 1996 | Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | M., E.; Cinquanta, L.; A, C.; Trivisonno, M.; E., L.; G., G. | - |
9 | 1998 | Conservazione di lattuga Ninjia (lactuca sativa L.) in atmosfera modificata | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | DI MATTEO, M.; Ciambelli, P.; Cinquanta, L.; Palo, M. | - |
10 | 2013 | Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Fratianni, A.; Albanese, D.; Mignogna, R.; Cinquanta, L.; Panfili, G.; Di Matteo, M. | riservati |
11 | 2010 | Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Panfili, G. | riservati |
12 | 2019 | Drying kinetics and physico-chemical quality of mango slices | FARINA, Vittorio ; CORONA, Onofrio ; Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Russo P.; Adiletta G.; Matteo M.D.; Farina V.; Corona O.; Cinquanta L. | Open Access |
13 | 2018 | Drying rate control in microwave assisted processing of sliced apples | Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Cuccurullo, G.; Giordano, L.; Metallo, A.; Cinquanta, L. | riservati |
14 | 2000 | Effect of a novel physical pretreatment process on the drying kinetics of seedless grapes | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Di Matteo, M.; Cinquanta, L.; Galiero, G.; Crescitelli, S. | riservati |
15 | 2018 | Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Fratianni, A.; Niro, S.; Alam, M.; Cinquanta, L.; Di Matteo, M.; Adiletta, G.; Panfili, G. | riservati |
16 | 2015 | Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Adiletta, G.; Alam Md, R.; Cinquanta, L.; Russo, P.; Albanese, D.; Di Matteo, M. | riservati |
17 | 2020 | The effect of abrasive pretreatment on the drying kinetics and phenolic compounds in goji berries (Lycium barbarum L.) | Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Russo P.; Adiletta G.; Di Matteo M.; Senadeera W.; Cinquanta L. | riservati |
18 | 2018 | Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Cinquanta, L.; de Stefano, G.; Formato, D.; Niro, S.; Panfili, G. | riservati |
19 | 2018 | Effect of Pulsed Electric Field Pretreatment on Drying Kinetics, Color, and Texture of Parsnip and Carrot | MARRA, Francesco Paolo ; Cinquanta, Luciano | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Alam, M.; Lyng, J.; Frontuto, D.; Marra, F.; Cinquanta, L. | riservati |
20 | 2010 | Effect on Orange Juice of Batch Pasteurization in an Improved Pilot-Scale Microwave Oven | Cinquanta, Luciano ; | 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista | Cinquanta, L.; Albanese, D.; Cuccurullo, G.; Di Matteo, M. | riservati |