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Consolidamento di legni degradati tramite polimerizzazione in situ di isoeugenolo
2007-01-01 ORLANDI M; TOLPPA EL; ZOIA L; DONATO DI; AGOZZINO P; ELEGIR G; GIACHI G
Studies by SPME-GC/MS on aroma compounds of sixteen different apricot (Prunus armeniaca L.) cultivars
2007-01-01 AGOZZINO, P; AVELLONE, G; FARINA, V; FILIZZOLA, F; INDELICATO, S; LO BIANCO, R
Indagini tramite HS-SPME/GC-MS su prodotti di degrado di vari consolidanti per legni archeologici di alcuni reperti trattati.
2007-01-01 DONATO ID; AGOZZINO P; FILIZZOLA F
Gas chromatographic/mass spectrometric and microbiological analyses on irradiated chicken
2007-01-01 PARLATO A; CALDERARO E; BARTOLOTTA A; D'OCA MC; GIUFFRIDA SA; BRAI M; TRANCHINA L; AGOZZINO P; AVELLONE G; FERRUGIA M; DI NOTO AM; CARACAPPA S
Identification of organic compounds in fictile unguentaria from two Sicilian necropolis of Greek age (5th century b.C.) by GC/MS analysis.
2007-01-01 AGOZZINO P; AVELLONE G; DONATO ID; FILIZZOLA F
Changes in quality parameters and volatile aroma compounds in "Fairtime" Peach during fruit development and ripening.
2007-01-01 AGOZZINO P; AVELLONE G; FILIZZOLA F; FARINA V; LO BIANCO R
Fruit quality traits of six ancient apple Sicilian cultivars.
2008-01-01 FARINA V; VOLPE G; AGOZZINO P; DI MARCO L
Applicazioni di spettrometria di massa in campo alimentare: analisi di olii di oliva tramite HPLC-Ms e HS-SPME-GC-MS
2008-01-01 Agozzino, P; Avellone, G; Bongiorno, D; Ceraulo, L
Effetto del PRD (Partial Rootzone Drying)sulla composizione della frazione volatile di mele ‘Pink Lady’
2008-01-01 AGOZZINO P; AVELLONE G; FANARA S; FARINA V; FILIZZOLA F; INDELICATO S G; LO BIANCO R
Consolidation of waterlogged woods by in-situ polymerisation of isoeugenol
2008-01-01 ORLANDI M; AGOZZINO P; DONATO DI; GIACHI G; Tolppa E; L Zoia
A fast liquid chromatography-mass spectrometry method combined with linear discriminant analysis for the characterization of extra virgin sicilian olive oils”
2008-01-01 Agozzino, P; Bongiorno, D; Ceraulo, L; Indelicato, S; Li Calzi, R
Analysis of furan in toasted coffee by HS/SPME-GC-MS
2008-01-01 FANARA S; AGOZZINO P; AVELLONE G; LA PERA L; DUGO GMO
Influenza della tostatura e della preparazione del caffè sul contenuto di ocratossina A, determinata mediante HPLC-FD
2008-01-01 LA PERA L; AVELLONE G; LO TURCO V; DI BELLA G; AGOZZINO P; DUGO G
Comparison of aroma compounds from six ancient sicilian apple cultivars
2008-01-01 AGOZZINO P; AVELLONE G; DI MARCO L; INDELICATO S G; FILIZZOLA F
Qualità e profilo aromatico dei frutti di Annurca sottoposti ad arrossamento in melaio
2008-01-01 Agozzino, P; Avellone, G; Farina, V; Indelicato, S; Li Calzi, R; Volpe, G
Influence of roasting and different brewing processes on ochratoxin A content in coffee determined by high-performance liquid chromatography-fluorescence detection (HPLC-FLD)
2008-01-01 LA PERA, L; AVELLONE, G; LO TURCO, V; DI BELLA, G; AGOZZINO, P; DUGO, G
Fruit quality and volatile fraction of 'Pink Lady' apple trees in response to rootstock vigor and partial rootzone drying
2008-01-01 LO BIANCO, R; FARINA, V; AVELLONE, G; FILIZZOLA, F; AGOZZINO, P
Indagini analitiche su campioni di verdure esposti al traffico veicolare
2009-01-01 Liberatore, A; Lara La Pera; Agozzino, P; Avellone, G
Characterization of glyceridic components of Sicilian extra virgin olive oils using LC/MS and L.D.A.
2009-01-01 Agozzino, P; Avellone, G; Bongiorno, D; Ceraulo, L; Indelicato, S; Indelicato, S; Vekey, K
Analysis of furan in coffee from different provenience by head-space solid phase microextraction gas chromatography-mass spectrometry: effect of brewing procedures
2009-01-01 La Pera, L; Liberatore, A; Avellone, G; Fanara, S; Dugo, G; Agozzino, P
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