Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2012 Profilo sensoriale di frutti di mango (Mangifera indica L.) coltivati in Sicilia. Piva, GiulioD'Asaro, AntonioFARINA, Vittorio + 10 - Proceedings::Proceedings Mazzaglia, A.; Piva, G;, D’Asaro, A.; Farina, V.
1-gen-2012 Stato attuale e potenzialità di mercato del Mango (Mangifera Indica L.) coltivato in Sicilia COLUMBA, PietroPiva, GiulioFARINA, VittorioBARONE, Francesca 10 - Proceedings::Proceedings Columba, P; Piva, G; Farina, V; Barone, F
1-gen-2014 Fruit chemical and sensory characteristics of five loquat (Eriobotrya japonica Lindl) cultivars. Piva, GiulioD'Asaro, AntonioFRETTO, SilviaFARINA, Vittorio + 10 - Proceedings::Proceedings Piva, G; D'Asaro, A; Fretto, S; Mazzaglia, A; Farina, V.
1-gen-2014 Development and application of a new Edible Coating on fruits and fresh-cut fruits. Piva, Giulio 10 - Proceedings::Proceedings Piva, G.
1-gen-2014 Effetti sulla shelf-life e sulla qualità dei frutti di Nespolo del Giappone (Eriobotrya japonica Lindl.) sottoposti a frigoconservazione e trattamento con 1-MCP D'Asaro, AntonioPiva, GiulioFRETTO, Silvia + 10 - Proceedings::Proceedings Pecoraro, MG; D'asaro A; Piva G; Fretto, S
1-gen-2014 Qualità post-raccolta di frutti di mango (Mangifera indica. L) della cultivar Keitt coltivati a Tenerife (Canarie-Spagna) D'Asaro, AntonioPiva, Giulio + 10 - Proceedings::Proceedings D'Asaro, A; Piva. G; Lobo-Rodrigo, MG
1-gen-2015 Posidonia Oceanica And Green Tea Extract As Active Agents For Shelf Life Extension Of Fresh Cut Peach Piva, GiulioINGLESE, Paolo + 10 - Proceedings::Proceedings Piva, G; Mascheroni, E; Fracassetti, D; Inglese, P; Piergiovanni L; Rollini, M.
1-gen-2015 Qualità pomologica e sensoriale di 10 varietà di mango (Mangifera indica L.) coltivate in Sicilia D'Asaro, AntonioPiva, GiulioFARINA, Vittorio + 10 - Proceedings::Proceedings La Mantia, M.C; D’Asaro, A; Piva, G; Farina, V
1-gen-2015 INTERACTIVE POLYPHENOLS-BASED BIOPACKAGING FOR FOOD PRESERVATION: AN IN VITRO STUDY Piva, Giulio + 10 - Proceedings::Proceedings Demeure, L.; Piva, G.; Capretti, G.; Rollini, M.; Coma, V.; Piergiovanni, L.; Mascheroni, E.
1-gen-2015 CARBOXYLATED-CELLULOSE NANOCRYSTALS PRODUCED FROM LIGNOCELLULOSIC SOURCES AND USED AS BARRIER COATING FOR PET FILMS Piva, Giulio + 10 - Proceedings::Proceedings Alkan, D.; Rampazzo, R.; Piva, G.; Mascheroni, E.
1-gen-2015 Sensory analysis integrated by palynological and physicochemical determinations plays a key role in differentiating unifloral honeys of similar botanical origins (Myrtaceae honeys from southern Spain) Piva, Giulio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Rodríguez, I; Serrano, S; Galán-Soldevilla, H; Piva, G; Ubera, J.L.
1-gen-2015 CHEMICAL AND SENSORY CHARACTERISTICS OF FIVE LOQUAT CULTIVARS Piva, GiulioD'Asaro, AntonioFRETTO, SilviaFARINA, Vittorio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Piva, G.; D'Asaro, A.; Fretto, S.; Farina, V.; Mazzaglia, A.
1-gen-2016 Protecting from Oxygen (and from other gases) Piva, Giulio + 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio Piergiovanni, L; Rampazzo, R; Piva, G.
1-gen-2016 Characterization and development of different methods to extend shelf life of fresh cut fruit. Case study: novel controlled release system by layer-by-layer assembly Piva, GiulioTODARO, AldoINGLESE, Paolo 10 - Proceedings::Proceedings Piva, G; Todaro, A; Inglese, P.
1-gen-2016 Evaluation of the antioxidant/antimicrobial performance of Posidonia oceanica in comparison with three commercial natural extracts and as a treatment on fresh-cut peaches (Prunus persica Batsch) Piva, GiulioINGLESE, Paolo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Piva, G; Fracassetti, D; Tirelli, A; Mascheroni, E; Musatti, A; Inglese, P; Piergiovanni, L; Rollini, M. *
1-gen-2016 Comparison of cellulose nanocrystals obtained by sulfuric acid hydrolysis and ammonium persulfate, to be used as coating on flexible food-packaging materials Piva, Giulio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Mascheroni, E; Rampazzo, R; Ortenzi, MA; Piva, G; Bonetti, S; Piergiovanni, L;
1-gen-2017 Cellulose Nanocrystals from Lignocellulosic Raw Materials, for Oxygen Barrier Coatings on Food Packaging Films Piva, Giulio + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Rampazzo, R.; Alkan, D.; Gazzotti, S.; Ortenzi, M.; Piva, G.; Piergiovanni, L.
1-gen-2017 Effects of Zinc Foliar Nutrition on ‘Gala’ Apple (Malus Domestica Borkh) Fruit Quality GIANGUZZI, GiuseppeLIGUORI, GiorgiaSORTINO, GiuseppePiva, GiulioFARINA, Vittorio 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gianguzzi, G.; G. Liguori; G. Sortino; G. Piva; V. Farina;
28-feb-2017 CHARACTERIZATION AND DEVELOPMENT OF DIFFERENT METHODS TO EXTEND THE SHELF LIFE OF FRESH-CUT FRUIT Piva, Giulio 04 - Tesi di dottorato::4.2 Tesi di dottorato Piva, G.
1-gen-2018 Effects of gellan-based coating application on litchi fruit quality traits Farina, V.Gentile, C.Sortino, G.Gianguzzi, G.D’Asaro, A.Piva, G.Inglese, P.Liguori, G. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Farina, V.; Gentile, C.; Sortino, G.; Gianguzzi, G.; D’Asaro, A.; Saletta, F.; Piva, G.; Inglese, P.; Liguori, G.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile