Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 174
Data di pubblicazione Titolo Autori Tipologia Autore(i) File
1-gen-2013 Microbial interactions in food model systems: In situ antilisterial activity of mundticin KS producing strains GUARCELLO, RosaGAGLIO, RaimondoFRANCESCA, NicolaALEO, AuroraMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca 10 - Proceedings::Proceedings Guarcello, R; Gaglio, R; Francesca, N; Aleo, A; Moschetti, G; Settanni, L
1-gen-2013 Development of an ad hoc natural whey starter culture for the production of Vastedda della valle del Belìce cheese GAGLIO, RaimondoFRANCESCA, NicolaCruciata, MargheritaDI GERLANDO, RosaliaGUARCELLO, RosaPORTOLANO, BaldassareMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca 10 - Proceedings::Proceedings Gaglio, R; Francesca, N; Cruciata, M; Di Gerlando, R; Guarcello, R; Portolano, B; Moschetti, G; Settanni, L
1-gen-2013 Diversity and technological potential of lactic acid bacteria of wheat flours ALFONZO, AntonioCORONA, OnofrioDi Gerlando, RGAGLIO, RaimondoFRANCESCA, NicolaMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Alfonzo, A; Ventimiglia, G; Corona, O; Di Gerlando, R; Gaglio, R; Francesca, N; Moschetti, G; Settanni, L
1-gen-2013 Il vino e la fermentazione alcolica Moschetti G.Francesca N.Gaglio R. 02 - Contributo in volume::2.01 Capitolo o Saggio Moschetti, G., Francesca, N., Gaglio, R.
1-gen-2013 Selected lactic acid bacteria as a hurdle to the microbial spoilage of cheese: application on a traditional raw ewes’ milk cheese. SETTANNI, LucaGAGLIO, RaimondoGUARCELLO, RosaFRANCESCA, NicolaTODARO, Massimo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Settanni, L; Gaglio, R; Guarcello, R; Francesca, N; Carpino, S; Sannino, C; Todaro, M
1-gen-2014 Activation of wooden vats with selected lactic acid bacteria for the year-round production of traditional Vastedda-like cheese GAGLIO, RaimondoCruciata, MargheritaDI GERLANDO, RosaliaMOSCHETTI, GiancarloPORTOLANO, BaldassareSETTANNI, Luca + 10 - Proceedings::Proceedings Scatassa, M.; Gaglio, R.; Cruciata, M.; Mancuso, I.; Di Gerlando, R.; Moschetti, G.; Portolano, B.; Settanni, L.
1-gen-2014 PRELIMINARY DATA ON HYDROLYTIC ACTIVITY OF LACTIC ACID BACTERIA ON ß-LACTOGLOBULIN IN MILK Galluzzo, PSETTANNI, LucaGAGLIO, RaimondoMOSCHETTI, GiancarloPORTOLANO, Baldassare + 10 - Proceedings::Proceedings Galluzzo, P; Settanni, L; Gaglio, R; Cascone, G; Macaluso, G; Moschetti, G; Portolano, B; Caracappa, S
1-gen-2014 APPLICATION OF SELECTED LACTIC ACID BACTERIA FOR THE YEAR-ROUND PRODUCTION OF VASTEDDALIKE CHEESE GAGLIO, RaimondoCruciata, MargheritaMIRAGLIA, VincenzoCORONA, OnofrioDI GERLANDO, RosaliaPORTOLANO, BaldassareMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca + 10 - Proceedings::Proceedings Gaglio, R; Scatassa, M.L; Cruciata, M; Miraglia, V; Corona, O; Di Gerlando, R; Portolano, B; Moschetti, G; Caracappa, G; Settanni, L
1-gen-2014 In vivo application and dynamics of lactic acid bacteria for the four-season production of Vastedda-like cheese. GAGLIO, RaimondoCORONA, OnofrioDi Gerlando, RPORTOLANO, BaldassareMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R; Scatassa, ML; Cruciata, M; Miraglia, V; Corona, O; Di Gerlando, R; Portolano, B; Moschetti, G; Settanni, L
1-gen-2014 Production, stability, gene sequencing and in situ anti-listeria activity of mundticin KS expressed by three enterococcus mundtii strains SETTANNI, LucaGUARCELLO, RosaGAGLIO, RaimondoFRANCESCA, NicolaALEO, AuroraMOSCHETTI, Giancarlo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Settanni, L.; Guarcello, R.; Gaglio, R.; Francesca, N.; Aleo, A.; Felis, G.; Moschetti, G.
1-gen-2014 Identification, typing, and investigation of the dairy characteristics of lactic acid bacteria isolated from 'Vastedda della valle del Belìce' cheese GAGLIO, RaimondoFRANCESCA, NicolaDi Gerlando, RCruciata, MGUARCELLO, RosaPORTOLANO, BaldassareMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R; Francesca, N; Di Gerlando, R; Cruciata, M; Guarcello, R; Portolano, B; Moschetti, G; Settanni, L
1-gen-2015 Valutazione in vitro di bacteriocin-like inhibitory substances prodotte da batteri lattici isolati da formaggi tradizionali siciliani MACALUSO, GiusiGAGLIO, Raimondo + 10 - Proceedings::Proceedings Giusi Macaluso, Gerlando Fiorenza, Raimondo Gaglio, Isabella Mancuso, Maria Luisa Scatassa
1-gen-2015 The effects of the traditional producing system on physicochemical, microbial and sensory properties of Caciocavallo Palermitano cheese BONANNO, AdrianaDI GRIGOLI, AntoninoFRANCESCA, NicolaGAGLIO, RaimondoMAZZA, FrancescaVitale, FrancescaALABISO, MarcoSETTANNI, Luca 10 - Proceedings::Proceedings Bonanno, A.; Di Grigoli, A.; Francesca, N.; Gaglio, R.; Mazza, F.; Vitale, F.; Alabiso, M.; Settanni, L.
1-gen-2015 An Investigation of the Shelf-life of PDO Vastedda della Valle del Belice Cheese Subjected to Different Packaging Systems Alternative to Vacuum PALMERI, MarisaTODARO, MassimoSETTANNI, LucaGAGLIO, RaimondoCORONA, Onofrio + 10 - Proceedings::Proceedings Palmeri, M; Cardamone, C; Todaro, M; Settanni, L; Gaglio, R; Mancuso, I; Scatassa, ML; Corona, O
1-gen-2015 The migratory birds: novel ecological niche of fungal diversity? FRANCESCA, NicolaALFONZO, AntonioGAGLIO, RaimondoSETTANNI, LucaMOSCHETTI, Giancarlo + 10 - Proceedings::Proceedings Francesca N.; Carvalho C.; Alexandre Guerreiro M.; Alfonzo A.; Gaglio R.; Settanni L.; Sampaio J.P.; Giancarlo Moschetti
1-gen-2015 Transfer, composition and technological characterization of the lactic acid bacterial populations of the wooden vats used to produce traditional stretched cheeses Gaglio, R.Francesca, N.Randazzo, W.Di Grigoli, A.Moschetti, G.Settanni, L. + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Scatassa, M.; Gaglio, R.; Macaluso, G.; Francesca, N.; Randazzo, W.; Cardamone, C.; Di Grigoli, A.; Moschetti, G.; Settanni, L.
1-gen-2015 The influence of the wooden equipment employed for cheese manufacture on the characteristics of a traditional stretched cheese during ripening DI GRIGOLI, AntoninoFRANCESCA, NicolaGAGLIO, RaimondoSETTANNI, LucaBONANNO, Adriana + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Di Grigoli, A; Francesca, N; Gaglio, R; Guarrasi, V; Moschetti, M; Scatassa, M L; Settanni, L; Bonanno, A
1-gen-2016 Microbial activation of wooden vats used for traditional cheese production and evolution of the neoformed biofilms GAGLIO, RaimondoCruciata, MargheritaDI GERLANDO, RosaliaSARDINA, Maria TeresaMOSCHETTI, GiancarloPORTOLANO, BaldassareSETTANNI, Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R; Cruciata, M; Di Gerlando, R; Scatassa, ML; Cardamone, C; Mancuso, I; Sardina, MT; Moschetti, G; Portolano, B; Settanni, L
1-gen-2016 In vitro evaluation of bacteriocinlike inhibitory substances produced by lactic acid bacteria isolated during traditional sicilian cheese making MACALUSO, GiusiGAGLIO, Raimondo + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Macaluso, G.; Fiorenza, G.; Gaglio, R.; Mancuso, I.; Scatassa, M.
1-gen-2016 Evaluation of antimicrobial resistance and virulence of enterococci from equipment surfaces, raw materials and traditional cheeses GAGLIO, RaimondoMOSCHETTI, GiancarloSETTANNI, Luca + 01 - Contributo in rivista::1.01 Articolo in rivista Gaglio, R; Couto, N; Marques, C; de Fatima Silva Lopes, M; Moschetti, G; Pomba, C; Settanni, L
Mostrati risultati da 1 a 20 di 174
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile